Veelgestelde vragen

Waar kunnen we u bij helpen?

cijfer trustpilot

Veelgestelde vragen

Bijles

De bijles van Online-Bijles.com start al vanaf €23,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer bijles. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past. 

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige bijlesdocenten. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van schoolwerk. Al onze studiecoaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

De inhoud van de bijles wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze bijlesdocenten aan de slag om weer betere resultaten te behalen.

Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat bijles altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze bijlessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze bijlesdocenten erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de bijles van Online-Bijles.com zo effectief.

Online-Bijles.com is actief in heel Nederland. Hierdoor kunnen onze bijlesdocenten bij u thuis bijles geven. Komt dit niet helemaal uit? Dan geven onze bijlesdocenten ook graag online bijles.

Online-Bijles.com levert zowel (onlinebijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs.

Huiswerkbegeleiding

De huiswerkbegeleiding van Online-Bijles.com start al vanaf €23,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten huiswerkbegeleiding kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer uur. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past.

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige coaches. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van schoolwerk. Al onze studiecoaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

De inhoud van de huiswerkbegeleiding wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze coaches aan de slag om weer betere resultaten te behalen. 

Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat huiswerkbegeleiding altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze huiswerkbegeleiding is altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze coaches erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de huiswerkbegeleiding van Online-Bijles.com zo effectief. 

Online-Bijles.com is actief in heel Nederland. Hierdoor kunnen onze coaches bij u thuis huiswerkbegeleiding geven. Komt dit niet helemaal uit? Dan geven onze coaches ook graag online huiswerkbegeleiding.

Online-Bijles.com levert zowel (onlinebijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs.

Examentraining

De examentraining van Online-Bijles.com start al vanaf €23,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten examentraining kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer examentraining. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past.

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige bijlesdocenten. Wij hebben door heel Nederland examencoaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van schoolwerk. Al onze coaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

De inhoud van de examentraining wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze coaches aan de slag om het examen te behalen!

Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat examentraining altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze examentrainingen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze examencoaches erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de examentraining van Online-Bijles.com zo effectief.

Online-Bijles.com is actief in heel Nederland. Hierdoor kunnen onze coaches bij u thuis examentraining geven. Komt dit niet helemaal uit? Dan geven onze examencoaches ook graag online examentraining.

Online-Bijles.com levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs.

Tarieven

De bijles van Online-Bijles.com start al vanaf €23,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer bijles. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past. 

  • U kunt ten eerste kiezen voor losse facturatie. Hierbij kiest u een pakket of losse bijlessen en krijgt u de factuur via de mail gestuurd en maakt het afgesproken bedrag zelf over naar Online-Bijles.com. Per losse factuur betaalt u dan €2,50.

 

  • Daarnaast heeft u de optie om te betalen via automatische incasso. Het bedrag wordt dan aan het einde van de maand automatisch van uw rekening afgeschreven. Wel ontvangt u ongeveer een week van tevoren een factuur via de mail, zodat u kunt checken of alles goed genoteerd staat. U betaalt hiervoor geen extra facturatiekosten.

 

  • Als laatste is het mogelijk om te betalen via een zakelijk Tikkie. Mocht u hier gebruik van willen maken, geef dit dan aan bij een van onze collega’s. Wij kunnen dan een Tikkie sturen via Whatsapp.

Al onze bijles pakketten zijn maar liefst 12 maanden geldig. Zie het als een soort tegoed, u kunt de bijlessen binnen deze 12 maanden inplannen wanneer dat u en uw kind het beste uitkomt.

Online-Bijles.com rekent bij een aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten voor de tijd en inspanning die het kost om een goede match tussen een bijlesdocent en uw kind te realiseren.

Wanneer u een aanmelding doet bij Online-Bijles.com is dit te allen tijde vrijblijvend. U betaalt dus geen inschrijfkosten. De eenmalige administratiekosten worden pas in rekening gebracht zodra de eerste bijles plaats gevonden heeft. 

Per klant brengen wij eenmalig de administratiekosten in rekening. Zodra u nog een keer kiest voor de diensten van Online-Bijles.com hoeven wij deze administratiekosten niet nog een keer te verrekenen.

Bij afname van een pakket aan bijlessen krijgt u eenmalig een factuur op de mail of wordt deze via automatische incasso afgeschreven. Voor losse bijlessen zal de facturatie twee keer per maand plaatsvinden. Dit zal halverwege de maand zijn en aan het einde van de maand.

Wanneer er een eerste bijles ingepland wordt, zal u ook een mail van ons ontvangen over automatische incasso. U kunt de keuze maken om deze in te vullen en zo ons te machtigen om de gemaakte uren bijles af te schrijven van uw rekening. U kunt er ook voor kiezen om via facturen via mail te betalen. Dit kost u €2,50 extra per gestuurde factuur. U kunt deze mail weigeren door op ‘decline and unsubscribe’ te drukken in de mail. Dan ontvangt u ook geen mailtjes hierover meer van ons.

Bijlesdocenten

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige bijlesdocenten. Zij staan door heel Nederland gereed om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van schoolwerk. Onze bijlesdocenten bestaan uit studenten en vakspecialisten. De studenten zijn opgeleid op hbo- en universitair niveau en onze vakspecialisten zijn voornamelijk docenten die naast het reguliere lesgeven graag bijles willen geven of gepensioneerden die graag hun kennis over willen brengen.

Wij spreken liever van bijlescoaches dan bijlesdocenten. Dat komt omdat iedere leerling en coach samen moeten werken als een team. De doelstelling van dit team is het verbeteren van de schoolcijfers, de motivatie en het zelfvertrouwen – en dat kunnen zij alleen samen bereiken.

Bij het matchen kijken wij naar een combinatie van persoonlijkheid, cijfers en ervaring. Bij Online-Bijles.com vinden wij de klik met een bijlescoach net zo belangrijk als de ander genoemde aspecten. Wanneer er een goede klik is tussen uw kind en een coach zullen de bijlessen als prettiger en effectiever worden ervaren.

Wij proberen altijd een goede match te vinden tussen één van onze bijlescoaches en uw kind. Toch kan zijn dat er geen klik is tussen uw kind en de bijlescoach. In dat geval vinden wij kosteloos binnen een week een andere bijlescoach voor uw kind. Meestal is de volgende afspraak dan met de nieuwe coach.

Een bijlescoach kan uw kind helpen met het schoolwerk, zowel op de middelbare als op de basisschool. Naast met de inhoud van een vak, helpen onze bijlescoaches ook met het aanbrengen van structuur en het motiveren van uw kind. Een leerling leren planning is voor onze coaches geen probleem!

Alle bijlescoaches worden vakkundig door onze recruiters geselecteerd en worden (didactisch) getraind. De recruiters beoordelen elke nieuwe bijlescoach op zowel sociale vaardigheden als op kennis van het vak dat zij willen geven.

Onderwerpen

cijfer trustpilot

Waarom Online-Bijles.com?

Annemie van Elzen

Annemie van Elzen

Moeder van Pien
Trustpilot sterren
“Mijn kinderen hebben veel moeite met rekenen op de basisschool. Bijlescoach Laura heeft mijn jongste dochter heel prettig ondersteund met het leren voor de Cito-toets.”

0
Leerlingen geholpen
0 %
Slagingspercentage
0
Jaar ervaring
cijfer trustpilot

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En oja, u zit natuurlijk nergens aan vast.