Het team

Leer ons allemaal kennen...

cijfer trustpilot

Ontmoet het team achter Online-Bijles.com

Online-Bijles.com bestaat uit een enthousiaste groep van onderwijsporfessionals die zich elke dag inzetten om uw kind de beste ondersteuning bij het schoolwerk te geven. Op ons kantoor in Utrecht werkt de directie samen met een groep van 30 recruiters, inplanners en developers hard om uw kind zo snel mogelijk in contact te brengen met de beste bijlescoach. Online-Bijles.com werkt samen met vele ervaren bijlescoaches door heel Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om u niet alleen online, maar ook bijna in elke plaats aan huis van dienst te kunnen zijn. 

Maak kennis met...

Matthijs

Hi, Matthijs hier! Ik ben hoofd van de recruitmentafdeling en ik houd mij bezig met onze bijlescoaches. Het recruitment team is elke dag bezig met het binnenhalen van de beste bijlescoaches van Nederland! In al onze coaches, jong of oud, zit de wil om een ander te helpen. Bij Online-Bijles.com wordt elke coach zodanig getraind, dat deze wil ook omgezet wordt in een daad. Door onze didactische trainingen en persoonlijke begeleidingen zijn de bijlessen van hoge kwaliteit.” 

Sary

“Mijn naam is Sary en ik ben hoofd van de inplan afdeling. Samen met mijn team zet ik mij dagelijks in om de beste coach voor uw kind te vinden. We behandelen de bijles aanvragen en zorgen ervoor dat alles vanaf het moment van de aanvraag tot het behalen van betere cijfers vlekkeloos verloopt. De sfeer is erg fijn en gezellig op kantoor en ik heb veel contact met verschillende mensen, zowel met ouders als bijlescoaches. Ik vind vooral het klantcontact erg leuk. Ik houd ervan om mensen blij te maken en leuke, positieve gesprekken te voeren aan de telefoon.”

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze bijlessen? Wij staan altijd klaar om u te helpen!

Ontmoet onze bijlescoaches

Online-Bijles.com selecteert al haar bijlescoaches persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van bijles en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling een leuke en ervaren coach bieden.

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Ik ben bij Online-Bijles.com gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de bètavakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen een voldoende of onvoldoende - dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team komen versterken! Wil jij leerlingen helpen om betere schoolresultaten te helen en weer met frisse moed naar school te gaan? Of lijkt het je leuk om ons team op kantoor te versterken? Bekijk dan onze vacatures.

Het team van Online Bijles