Ik wil bijles

De succesvolle aanpak van Online-Bijles.com

Online-Bijles.com biedt al jaren de beste persoonlijke huiswerkbegeleiding, afgestemd op de wensen van uw kind, al vanaf 23,-per sessie! We zijn dan ook erg trots op ons slagingspercentage van 100%. De huiswerkbegeleiding wordt gegeven door ervaren en enthousiaste huiswerkbegeleiders, één op één bij u thuis, of online. Met de huiswerkbegeleiding van Online-Bijles.com krijgt uw kind weer meer grip op het schoolwerk en weer frisse moed en energie voor school!

Meld u nu aan voor (online) huiswerkbegeleiding

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.

  Waarom Online-Bijles.com?

 • Aanpak op maat
 • Alle vakken & alle niveaus
 • Vanaf 23,- per uur
 • Binnen 48 uur starten
 • Persoonlijke begeleiding
Annemie van Elzen

Moeder van Pien

“Onze zoon had de moed al opgegeven voor het laatste proefwerk. Coach Lisa heeft goed geholpen en zelfs hem weten te motiveren!”

Hulp van Online-Bijles.com
Moeilijke vakken

Veel leerlingen in Nederland krijgen huiswerkbegeleiding. Toch zijn er veel leerlingen die hier liever niet over vertellen en zich er zelfs een beetje voor schamen. Dat is jammer, want huiswerkbegeleiding is leuk én nodig! Heeft uw kind ook moeite bij de volgende zaken?

 • Teveel moeilijke huiswerkopdrachten
 • Lastige termen bij ieder schoolvak
 • Te weinig persoonlijk hulp van de docent
 • Het uitwerken van eigen samenvattingen tot handige leertools
 • Teveel drukte in de klas
 • Het uitleggen van de leerstof in klare taal

Persoonlijke huiswerkbegeleiding van Online-Bijles.com – Een unieke aanpak

We begrijpen dat u zich druk maakt om de schoolresultaten van uw kind, maar Online-Bijles.com staat klaar om uw kind te helpen! Nadat u uw kind heeft aangemeld voor huiswerkbegeleiding, kan uw kind bij Online-Bijles.com al binnen 48 uur beginnen. Voor iedere leerling regelen wij een persoonlijke huiswerkbegeleider, ook wel een coach genoemd. Met hun vakinhoudelijke kennis, motiverende aanpak en ervaring helpt onze coach weer overzicht te creëren in het huiswerk, al vanaf 23,-per sessie! Omdat iedere leerling op zijn/haar eigen manier leert, gaat onze coach samen met uw kind aan de slag met een persoonlijk leerplan. Zo geven wij elke leerling een unieke aanpak. Daarnaast vinden wij de match tussen de coach en uw kind erg belangrijk, vandaar dat wij altijd op zoek gaan naar een coach met gemeenschappelijke interesses of hobby’s. Dit maakt de huiswerkbegeleiding van Online-Bijles.com niet alleen leuk, maar ook enorm effectief!

Huiswerkbegeleiding in 4 stappen

Hieronder leggen wij u graag in 4 stappen uit hoe onze huiswerkbegeleiding van start gaat.
Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste huiswerkcoach voor uw kind

Inplannen

U wordt gebeld en de eerste sessie wordt binnen 48 uur ingepland

Begeleiding

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste sessie is verlopen

De beste huiswerkbegeleiding, nu ook aan huis!

Online-Bijles.com biedt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan alle scholieren in Nederland, op alle schoolniveaus. Onze huiswerkbegeleiding is effectief, omdat wij voor iedere leerling een persoonlijke coach garanderen. Al onze coaches zijn door ons geselecteerd en opgeleid om de beste huiswerkbegeleiding te geven.

> Meer lezen

Wij verzorgen huiswerkbegeleiding op deze niveaus

Onze coaches zijn getraind om te voorzien in huiswerkbegeleiding op elk niveau en in elk leerjaar. Hierdoor kunnen wij uw kind altijd ondersteunen waar hij/ zij dat nodig heeft.

jaar 1

jaar 2

jaar 3

jaar 4

jaar 5

jaar 6

jaar 7

jaar 8

Basisschool

vmbo

havo

vwo

gymnasium

mbo

hbo

wo

Ontmoet onze coaches

Online-Bijles.com selecteert al haar coaches persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van huiswerkbegeleiding en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling een leuke en ervaren coach bieden.

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen een voldoende of onvoldoende – dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

Ik geef al een paar jaar bijles en het blijft leuk wanneer een leerling de stof begint te begrijpen. Je ziet snel groei bij de leerlingen als ze de extra aandacht krijgen die ze nodig hebben. Het is leuk als ik een berichtje krijg dat mijn leerling weer een voldoende heeft gehaald. Hierdoor vind ik het heel dankbaar werk, en voel ik echt dat mijn bijles een verschil maakt.

Toen ik 16 jaar oud was heb ik bijles gehad voor scheikunde. Oh wat vond ik dat vak lastig en ik stond op het punt om op te geven. Door bijles heb ik het vak kunnen begrijpen en ook al vond ik het vak nog steeds niet leuk, ik haalde wel voldoendes en kon zo overgaan naar het volgende jaar. Sindsdien heb ik altijd de passie gehad om mensen, jong en oud, te helpen hun doelen te begeleiden.

Onze aantrekkelijke tarieven

Wij van Online-Bijles.com geloven in flexibiliteit. Dat betekent ook dat wij flexibele prijzen hebben. Wanneer u kiest voor méér sessies betekent dat daarom ook méér korting. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig, dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken!

Huiswerkbegeleiding

Per losse les

36,-

per uur*

 • Losse sessie
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket

32

30,-

per uur*

 • 15 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €90,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket

32

27,-

per uur*

Meest gekozen
 • 24 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €216,-
 • Binnen 48 uur online

Groot

Pakket

32

23,-

per uur*

 • 38 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €494,-
 • Binnen 48 uur online

Succesverhalen

Hulp van Online-Bijles.com

Violet (14) komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd.

‘‘Violet’s onvoldoende was nog voor het einde van het jaar weggewerkt’’

Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd in door Violet in te schrijven voor online huiswerkbegeleiding. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

> Lees meer succesverhalen

Veelgestelde vragen

De huiswerkbegeleiding van Online-Bijles.com start al vanaf €23,-per les. U kunt voor één van onze pakketten huiswerkbegeleiding kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer sessies. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past.

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige coaches. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van het schoolwerk. Al onze coaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

De inhoud van de huiswerkbegeleiding wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze coaches aan de slag om weer betere resultaten te behalen.

Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat huiswerkbegeleiding altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze huiswerkbegeleiding is altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze coaches erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de huiswerkbegeleiding van Online-Bijles.com zo effectief.

Online-Bijles.com is actief in heel Nederland. Hierdoor kunnen onze coaches bij u thuis huiswerkbegeleiding geven. Komt dit niet helemaal uit? Dan geven onze coaches ook graag  online huiswerkbegeleiding.

Online-Bijles.com levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs.

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.

Start nu
vanaf 23,-
WhatsApp Instagram Facebook LinkedIn E-mail
© Online-Bijles.com Algemene voorwaarden Privacy statement Sitemap