Ik wil bijles

De succesvolle aanpak van Online-Bijles.com

Online-Bijles.com biedt al jaren de beste persoonlijke examentraining, afgestemd op de wensen van uw kind, al vanaf €23,- per uur! We zijn dan ook erg trots op ons slagingspercentage van 100%. De examentraining wordt gegeven door ervaren en enthousiaste examentrainers, één op één bij u thuis, of online. Met de examentraining van Online-Bijles.com krijgt uw kind weer meer grip op het schoolwerk en weer frisse moed en energie voor school!

Meld u nu aan voor (online) examentraining

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.

  Waarom Online-Bijles.com?

 • Aanpak op maat
 • Alle vakken & alle niveaus
 • Vanaf €23,- per uur
 • Binnen 48 uur starten
 • Persoonlijke begeleiding
Annemie van Elzen

Moeder van Pien

“Onze zoon had de moed al opgegeven voor het laatste proefwerk. Coach Lisa heeft goed geholpen en zelfs hem weten te motiveren!”

Hulp van Online-Bijles.com
Moeilijke vakken

Moeilijke vakken Veel leerlingen in Nederland krijgen examentraining. Toch zijn er veel leerlingen die hier liever niet over vertellen en zich er zelfs een beetje voor schamen. Dat is jammer, want examentraining is leuk én nodig! Heeft uw kind ook moeite bij de volgende zaken?

 • De grote hoop leerstof voor het tentamen
 • Lastige termens bij ieder schoolvak
 • Te weinig persoonlijk hulp van de docent
 • Het uitwerken van eigen samenvattingen tot handige leertools
 • Stress voor het komende examen
 • Het uitleggen van de leerstof in klare taal

Persoonlijke examentraining van Online-Bijles.com – Een unieke aanpak

We begrijpen dat u zich druk maakt om de schoolresultaten van uw kind, maar Online-Bijles.com staat klaar om uw kind te helpen! Nadat u uw kind heeft aangemeld voor examentraining, kan uw kind bij Online-Bijles.com al binnen 48 uur beginnen. Voor iedere leerling regelen wij een persoonlijke examentrainer, ook wel een coach genoemd. Met hun vakinhoudelijke kennis, motiverende aanpak en ervaring helpen onze coaches weer overzicht te creëren in de leerstof, al vanaf €23,- per uur! Omdat iedere leerling op zijn/haar eigen manier leert, gaat onze coach samen met uw kind aan de slag met een persoonlijk leerplan. Zo geven wij elke leerling een unieke aanpak. Daarnaast vinden wij de match tussen de coach en uw kind erg belangrijk, vandaar dat wij altijd op zoek gaan naar een coach met gemeenschappelijke interesses of hobby’s. Dit maakt de examentraining van Online-Bijles.com niet alleen leuk, maar ook enorm effectief!

Examentraining in 4 stappen

Hieronder leggen wij u graag in 4 stappen uit hoe onze examentraining van start gaat.
Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste examencoach voor uw kind

Inplannen

U wordt gebeld en de eerste sessie wordt binnen 48 uur ingepland

Examentraining

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste sessie is verlopen

De beste examentraining, nu ook aan huis!

Online-Bijles.com biedt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan alle scholieren in Nederland, op alle schoolniveaus. Onze bijles is effectief, omdat wij voor iedere leerling een persoonlijke coach garanderen. Al onze coaches zijn door ons geselecteerd en opgeleid om de beste examentraining te geven.

> Meer lezen

Wij geven examentraining op deze niveaus

Onze coaches zijn getraind om te voorzien in examentraining op elk niveau en in elk leerjaar. Hierdoor kunnen wij uw kind altijd ondersteunen waar hij/ zij dat nodig heeft.

jaar 1

jaar 2

jaar 3

jaar 4

jaar 5

jaar 6

jaar 7

jaar 8

Basisschool

vmbo

havo

vwo

gymnasium

mbo

hbo

wo

Ontmoet onze examencoaches

Online-Bijles.com selecteert al haar examencoaches persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van examentraining en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling een leuke en ervaren coach bieden.

Ik ben industrieel ontwerper, maar ik mis soms een beetje het contact met mensen. Daarom geef ik, wanneer de examens eraan komen, een aantal keer examentraining. Ik haal voldoening uit het verder helpen van leerlingen. Meestal hebben mijn leerlingen voornamelijk wat extra vertrouwen en overzicht nodig. Het allermooiste vind ik het ‘aha’ moment, wanneer het kwartje bij de leerling valt.

Ik geef al een paar jaar examentraining en het blijft leuk wanneer een leerling een oud examenvraag perfect kan beantwoorden. Je ziet vaak snel groei bij de leerlingen als ze de extra hulp krijgen die ze nodig hebben. Het mooiste vind ik als mijn leerlingen met de eindexamens hogere cijfers halen dan zij ooit voor toetsen hebben gehaald! Hierdoor vind ik het heel dankbaar werk en voel ik echt dat mijn begeleiding verschil maakt.

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen met het maken van een plan van aanpak en het creëren van meer overzicht. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen het halen van een examen of een onvoldoende, dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

Onze aantrekkelijke tarieven

Wij van Online-Bijles.com geloven in flexibiliteit. Dat betekent ook dat wij flexibele prijzen hebben. Wanneer u kiest voor méér bijlessen betekent dat daarom ook méér korting. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig, dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken!

Examentraining

Per losse les

36,-

per uur*

 • Losse examentraining
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket

32

30,-

per uur*

 • 15 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €90,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket

32

27,-

per uur*

Meest gekozen
 • 24 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €216,-
 • Binnen 48 uur online

Groot

Pakket

32

23,-

per uur*

 • 38 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €494,-
 • Binnen 48 uur online

Succesverhalen

Een 8,2 voor het eindexamen bedrijfseconomie!

Jochem was al eerder voor het eindexamen op de havo gezakt. Hij zei zelf: “waarschijnlijk heb ik het hele jaar bij bedrijfseconomie zitten slapen”, want bij het leren voor het examen raakte hij in paniek. Al die moeilijke economische termen, hij beweerde ze nog nooit te hebben gezien.

‘‘En dat examen bedrijfseconomie? Dat heeft hij met een dikke 8,2 gehaald!’’

In het jaar erop was er sprake van hetzelfde verhaal, want ook nu had Jochem geen idee waar bedrijfseconomie eigenlijk over ging. Nu begon het zweet hem wel uit te breken, want hij zat in zijn examenjaar en hij stond er niet zo goed voor vanwege al die SE-toetsen waarvoor hij onvoeldoendes had gehaald. Gelukkig kozen Jochem en zijn ouders voor de hulp van Online-Bijles.com. Wij schakelden Josefien in, onze bedrijfseconomie-expert. Zij was zelf een kei in dit vak en doet nu een economische studie. Jochem en Josefien gingen samen, ruim voor de examens, online aan de slag. Hij kreeg eindelijk inzicht in wat overheadkosten zijn en waaruit een hypothecaire lening precies bestaat. Zijn studietijd besteedde hij nuttig en had daarna ook nog tijd om lekker te voetballen. En dat examen bedrijfseconomie? Dat heeft hij met een dikke 8,2 gehaald. Lekker bezig, Jochem en Josefien!

> Lees meer succesverhalen

Veelgestelde vragen

De examentraining van Online-Bijles.com start al vanaf €23,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten examentraining kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer sessies. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past.

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige coaches. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van het schoolwerk. Al onze coaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

De inhoud van de examentraining wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze coaches aan de slag om weer betere resultaten te behalen.

Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat examentraining altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze lessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze coaches erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de examentraining van Online-Bijles.com zo effectief.

Online-Bijles.com is actief in heel Nederland. Hierdoor kunnen onze coaches bij u thuis examentraining geven. Komt dit niet helemaal uit? Dan geven onze coaches ook graag  online examentraining.

Online-Bijles.com levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs.

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En oja, u zit natuurlijk nergens aan vast.

Start nu
vanaf €23,-
WhatsApp Instagram Facebook LinkedIn E-mail
© Online-Bijles.com Algemene voorwaarden Privacy statement Sitemap