Ik wil bijles

Examentraining scheikunde van Online-Bijles.com

Nieuw zelfvertrouwen en mooie cijfers op het eindrapport: dat is wat Online-Bijles.com garandeert met examentraining scheikunde. Wij zijn enorm trots op ons slagingspercentage van 100%, en hebben al veel scholieren in heel Nederland geholpen bij het leren voor de examens. Examentraining scheikunde kan bij u thuis, maar ook gewoon online plaatsvinden. Tegen een laag tarief krijgt uw kind persoonlijke begeleiding door een ervaren coach. En dat maakt de aanpak van Online-Bijles.com zo leuk en succesvol!

Meld u nu aan voor (online) examentraining scheikunde

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.

  Waarom Online-Bijles.com?

 • Aanpak op maat
 • Alle vakken & alle niveaus
 • Vanaf €23,- per uur
 • Binnen 48 uur starten
 • Persoonlijke begeleiding
Annemie van Elzen

Moeder van Pien

“Onze zoon had de moed al opgegeven voor het laatste proefwerk. Coach Lisa heeft goed geholpen en zelfs hem weten te motiveren!”

Hulp van Online-Bijles.com
Scheikunde, een moeilijk vak

Meer dan de helft van alle scholieren in Nederland krijgt een vorm van examentraining. Toch komen weinig scholieren hiervoor uit, omdat ze zich ervoor schamen. Dat is jammer, want examentraining scheikunde is enorm prettig - en nodig!
Heeft uw kind ook moeite met:

 • Het slim maken van de grote stapel huiswerk?
 • Het uit elkaar houden van de hele periodieke tafel?
 • Gebrek van persoonlijke hulp van de docent?
 • Geconcentreerd blijven in de klas?
 • Uitschrijven van lastige chemische reacties?
 • Het leren voor toetsen?

Persoonlijke examentraining scheikunde - Een unieke aanpak

Online-Bijles.com biedt persoonlijke examentraining scheikunde om al uw zorgen weg te nemen. Na de aanmelding van uw kind voor examentraining scheikunde kunnen wij al binnen 48 uur een geschikte examencoach vinden die uw kind ondersteunt bij het schoolwerk. Bij Online-Bijles.com vinden we dat examentraining scheikunde altijd precies op maat moet zijn, maar goede examentraining hoeft daarnaast niet duur te zijn. Wat betekent dat precies? Dit houdt in dat uw kind altijd een unieke aanpak krijgt van onze examencoaches. Leren op een manier die het beste past bij uw kind is namelijk het meest effectief. Onze examentrainers kunnen deze unieke aanpak garanderen met behulp van het unieke leerplan dat zij samen met uw kind opstellen. Examentraining scheikunde van Online-Bijles.com is niet alleen effectief, maar ook heel prettig. Dat komt omdat onze examentrainers altijd uw kind motiveren om door te gaan. Want wanneer uw kind een schoolvak leuk vindt, volgen betere cijfers vaak vanzelf.

In 4 stappen naar hogere cijfers

Hieronder leggen wij u graag in 4 stappen uit hoe onze examentraining van start gaat.
Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste coach voor uw kind

Inplannen

U wordt gebeld en de eerste examentraining wordt binnen 48 uur ingepland

Examentraining

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat meteen aan de slag

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste examentraining is verlopen

De beste (online) examentraining scheikunde

Online-Bijles.com biedt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan alle scholieren in Nederland, op alle schoolniveaus. Natuurlijk geven wij ook bijles scheikunde. Onze examentraining scheikunde is effectief, omdat wij voor iedere leerling een persoonlijke coach garanderen. Al onze coaches zijn door ons geselecteerd en opgeleid om de beste examentraining scheikunde te geven.

> Meer lezen

Wij verzorgen examentraining op deze niveaus

Onze coaches zijn getraind om te voorzien in examentraining op elk niveau en in elk leerjaar. Hierdoor kunnen wij uw kind altijd ondersteunen waar hij/ zij dat nodig heeft.

jaar 1

jaar 2

jaar 3

jaar 4

jaar 5

jaar 6

jaar 7

jaar 8

Basisschool

vmbo

havo

vwo

gymnasium

mbo

hbo

wo

Ontmoet onze coaches voor het vak scheikunde

Wij selecteren al onze coaches voor het vak scheikunde persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van examentraining scheikunde en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling een leuke en ervaren coach bieden.

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Ik ben bij Online-Bijles.com gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de bètavakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen een voldoende of onvoldoende - dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

Onze aantrekkelijke tarieven

Wij van Online-Bijles.com geloven in flexibiliteit. Dat betekent ook dat wij flexibele prijzen hebben. Wanneer u kiest voor méér bijlessen betekent dat daarom ook méér korting. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig, dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken!

examentraining

Per losse les

36,-

per uur*

 • Losse examentraining
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket

32

30,-

per uur*

 • 15 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €90,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket

32

27,-

per uur*

Meest gekozen
 • 24 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €216,-
 • Binnen 48 uur online

Groot

Pakket

32

23,-

per uur*

 • 38 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €494,-
 • Binnen 48 uur online

Succesverhalen

Eindelijk weer voldoendes door de online examentraining van Frederique!

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip.

‘‘Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende.’’

Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van Online-Bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online aan Lucas om ook hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen aan anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

> Lees meer succesverhalen

Veelgestelde vragen

De examentraining scheikunde van Online-Bijles.com start al vanaf €23,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer examentraining scheikunde. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past.

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige coaches. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van het schoolwerk voor scheikunde. Al onze coaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

De inhoud van de examentraining scheikunde wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze coaches aan de slag om weer betere resultaten voor scheikunde te behalen.

Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat examentraining scheikunde altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze lessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze coaches erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de examentraining scheikunde van Online-Bijles.com zo effectief.

Online-Bijles.com is actief in heel Nederland. Hierdoor kunnen onze coaches bij u thuis in examentraining scheikunde geven. Komt dit niet helemaal uit? Dan geven onze coaches ook graag  online examentraining.

Online-Bijles.com levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs.

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.

Start nu
vanaf 23,-
WhatsApp Instagram Facebook LinkedIn E-mail
© Online-Bijles.com Algemene voorwaarden Privacy statement Sitemap