Ik wil bijles

Huiswerkbegeleiding Duits van Online-Bijles.com

Een persoonlijke coach? Een effectieve aanpak? En weer zin krijgen in het maken van het huiswerk? Dat is waar Online-Bijles.com iedere dag vele scholieren mee helpt, op alle schoolniveaus. Ook uw kind krijgt huiswerkbegeleiding Duits van een persoonlijke coach. Al onze coaches worden door ons getraind en bieden uw kind de beste en leukste aanpak. Weer met zelfvertrouwen naar school: dat kan weer door de huiswerkbegeleiding Duits van Online-Bijles.com!

Meld u nu aan voor (online) huiswerkbegeleiding Duits

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.

  Waarom Online-Bijles.com?

 • Aanpak op maat
 • Alle vakken & alle niveaus
 • Vanaf €23,- per uur
 • Binnen 48 uur starten
 • Persoonlijke begeleiding
Annemie van Elzen

Moeder van Pien

“Onze zoon had de moed al opgegeven voor het laatste proefwerk. Coach Lisa heeft goed geholpen en zelfs hem weten te motiveren!”

Hulp van Online-Bijles.com
Duits, een moeilijk vak

Meer dan de helft van alle scholieren in Nederland krijgt een vorm van huiswerkbegeleiding. Toch komen weinig scholieren hiervoor uit, omdat ze zich ervoor schamen. Dat is jammer, want huiswerkbegeleiding Duits is enorm prettig - en nodig!
Heeft uw kind ook moeite met:

 • Het structureren van een enorme stapel huiswerk?
 • Het uit het hoofd leren van Duitse woordjes en zinnen?
 • De drukte in de klas?
 • Het correct toepassen van de vier naamvallen?
 • Het samenvatten van de lesstof?
 • Zelfstandig vertalen van lastige Duitse teksten?

Persoonlijke huiswerkbegeleiding Duits - Een unieke aanpak

Online-Bijles.com biedt de oplossing: persoonlijke huiswerkbegeleiding Duits. Ieder kind heeft recht op persoonlijke hulp bij het schoolwerk. Daarom vinden wij kwalitatieve huiswerkbegeleiding Duits zo belangrijk. Om uw kind zo snel mogelijk te helpen kunnen wij na aanmelding al binnen 48 uur een huiswerkbegeleider vinden! Voor ieder kind hebben wij een persoonlijke coach, die bij u thuis óf online met uw kind aan de slag gaat. Met onze huiswerkbegeleiding Duits krijgt uw kind inzicht in de werklast. Natuurlijk krijgt uw kind ook handige trucjes aangeleerd om zo slim mogelijk het huiswerk te maken. Zo blijft er lekker veel tijd over voor leuke dingen! Met behulp van een eigen leerplan gaat uw kind aan de slag tijdens de huiswerkbegeleiding Duits. In dit leerplan worden leerdoelen opgesteld en is het duidelijk waar de moeilijke punten liggen. Leren voor school is erg belangrijk voor iedere jonge geest – maar het moet natuurlijk ook prettig zijn. Om deze reden zullen onze coaches uw kind ook motiveren. Met de succesformule voor huiswerkbegeleiding Duits heeft Online-Bijles.com al talloze scholieren kunnen helpen bij het maken van het huiswerk!

In 4 stappen naar hogere cijfers

Hieronder leggen wij u graag in 4 stappen uit hoe onze huiswerkbegeleiding van start gaat.
Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste coach voor uw kind

Inplannen

U wordt gebeld en de eerste huiswerkbegeleiding wordt binnen 48 uur ingepland

Huiswerkbegeleiding

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat meteen aan de slag

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste huiswerkbegeleiding is verlopen

De beste (online) huiswerkbegeleiding Duits

Online-Bijles.com biedt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan alle scholieren in Nederland, op alle schoolniveaus. Natuurlijk geven wij ook bijles Duits. Onze huiswerkbegeleiding Duits is effectief, omdat wij voor iedere leerling een persoonlijke coach garanderen. Al onze coaches zijn door ons geselecteerd en opgeleid om de beste huiswerkbegeleiding Duits te geven.

> Meer lezen

Wij verzorgen huiswerkbegeleiding op deze niveaus

Onze coaches zijn getraind om te voorzien in huiswerkbegeleiding op elk niveau en in elk leerjaar. Hierdoor kunnen wij uw kind altijd ondersteunen waar hij/ zij dat nodig heeft.

jaar 1

jaar 2

jaar 3

jaar 4

jaar 5

jaar 6

jaar 7

jaar 8

Basisschool

vmbo

havo

vwo

gymnasium

mbo

hbo

wo

Ontmoet onze coaches voor het vak Duits

Wij selecteren al onze coaches voor het vak Duits persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van huiswerkbegeleiding Duits en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling een leuke en ervaren coach bieden.

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Ik ben bij Online-Bijles.com gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de bètavakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen een voldoende of onvoldoende - dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

Onze aantrekkelijke tarieven

Wij van Online-Bijles.com geloven in flexibiliteit. Dat betekent ook dat wij flexibele prijzen hebben. Wanneer u kiest voor méér bijlessen betekent dat daarom ook méér korting. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig, dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken!

huiswerkbegeleiding

Per losse les

36,-

per uur*

 • Losse huiswerkbegeleiding
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket

32

30,-

per uur*

 • 15 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €90,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket

32

27,-

per uur*

Meest gekozen
 • 24 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €216,-
 • Binnen 48 uur online

Groot

Pakket

32

23,-

per uur*

 • 38 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €494,-
 • Binnen 48 uur online

Succesverhalen

Eindelijk weer voldoendes door de online huiswerkbegeleiding van Frederique!

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip.

‘‘Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende.’’

Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van Online-Bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online aan Lucas om ook hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen aan anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

> Lees meer succesverhalen

Veelgestelde vragen

De huiswerkbegeleiding Duits van Online-Bijles.com start al vanaf €23,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer huiswerkbegeleiding Duits. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past.

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige coaches. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van het schoolwerk voor Duits. Al onze coaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

De inhoud van de huiswerkbegeleiding Duits wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze coaches aan de slag om weer betere resultaten voor Duits te behalen.

Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat huiswerkbegeleiding Duits altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze lessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze coaches erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de huiswerkbegeleiding Duits van Online-Bijles.com zo effectief.

Online-Bijles.com is actief in heel Nederland. Hierdoor kunnen onze coaches bij u thuis in huiswerkbegeleiding Duits geven. Komt dit niet helemaal uit? Dan geven onze coaches ook graag  online huiswerkbegeleiding.

Online-Bijles.com levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs.

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.

Start nu
vanaf 23,-
WhatsApp Instagram Facebook LinkedIn E-mail
© Online-Bijles.com Algemene voorwaarden Privacy statement Sitemap