Onze bijlesdocenten

De beste begeleiding voor uw kind

cijfer trustpilot

Onze bijlesdocenten

Online-Bijles.com werkt samen met een grote groep aan bijlesdocenten door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij naast online bijles, ook in elke plaats bijles aan huis bieden. Elk van onze docenten heeft havo of vwo afgerond en beschikt over relevante vaardigheden waarop de bijlesdocent door onze recruitmentafdeling handmatig is geselecteerd. Wij selecteren onze bijlesdocenten daarnaast niet alleen op kennis, maar ook op hun sociale vaardigheden en gevoel voor kennisoverdracht. Verder vinden wij de klik tussen uw kind en de bijlesdocent enorm belangrijk, omdat dit de bijlessen niet alleen effectief maar ook leuker maakt!

examentraining
Annemie van Elzen

Annemie van Elzen

Moeder van Pien
Trustpilot sterren
“Mijn kinderen hebben veel moeite met rekenen op de basisschool. Bijlescoach Laura heeft mijn jongste dochter heel prettig ondersteund met het leren voor de Cito-toets.”

Joost Meijer

Franklin Borger

Vader van Roosmarijn
Trustpilot sterren
“In de brugklas heeft mijn dochter een grote achterstand opgelopen. Online-Bijles.com gaf haar de mogelijkheid om te leren voor wiskunde en toch nog tijd over te houden voor andere vakken.”

Joost Meijer

Tijmen Huurmans

Vader van Jesse
Trustpilot sterren
“Onze zoon had de moed al opgegeven voor het laatste natuurkunde proefwerk. Coach Lisa heeft goed geholpen en zelfs hem weten te motiveren!”

Niet alleen een docent, maar ook een coach

Wij geloven dat een goede bijles verder gaat dan alleen het behalen van goede resultaten. Dit is waarom we bij Online-Bijles.com liever spreken van bijlescoaches. De coach maakt namelijk deel uit van het team dat de coach en uw kind samen vormen. De coach heeft de kennis en uw kind de leerwens, maar samen moeten ze ervoor zorgen dat de resultaten omhoog gaan. Het einddoel van dit team is niet alleen het behalen van betere schoolresultaten, maar ook weer nieuwe motivatie voor school! 

Cijferprogressie coach Joshua
Cijferprogressie coach Alyza

Gemiddeld verbeterd:
van een 4.1 naar 7,2 !

Een docent die past
bij je kind

Niet goed?
Andere coach

“Voordat onze coaches hun eerste bijles geven, krijgen zij allemaal een training die hen hier optimaal op voorbereidt. In deze training leren zij hoe ze in kunnen spelen op de unieke leerwensen van hun leerlingen, hoe ze leerplannen moeten opstellen en hoe ze hun leerlingen moeten motiveren.” 

Matthijs
Matthijs

Hoofd recruitment

Ontmoet onze bijlescoaches

Online-Bijles.com selecteert al haar bijlescoaches persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van bijles en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling een leuke en ervaren coach bieden.

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Ik ben bij Online-Bijles.com gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de bètavakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen een voldoende of onvoldoende - dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

Wij kunnen helpen met de volgende vakken:

Veelgestelde vragen

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige bijlesdocenten. Zij staan door heel Nederland gereed om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van schoolwerk. Onze bijlesdocenten bestaan uit studenten en vakspecialisten. De studenten zijn opgeleid op hbo- en universitair niveau en onze vakspecialisten zijn voornamelijk docenten die naast het reguliere lesgeven graag bijles willen geven of gepensioneerden die graag hun kennis over willen brengen.

Wij spreken liever van bijlescoaches dan bijlesdocenten. Dat komt omdat iedere leerling en coach samen moeten werken als een team. De doelstelling van dit team is het verbeteren van de schoolcijfers, de motivatie en het zelfvertrouwen – en dat kunnen zij alleen samen bereiken.

Bij het matchen kijken wij naar een combinatie van persoonlijkheid, cijfers en ervaring. Bij Online-Bijles.com vinden wij de klik met een bijlescoach net zo belangrijk als de ander genoemde aspecten. Wanneer er een goede klik is tussen uw kind en een coach zullen de bijlessen als prettiger en effectiever worden ervaren.

Wij proberen altijd een goede match te vinden tussen één van onze bijlescoaches en uw kind. Toch kan zijn dat er geen klik is tussen uw kind en de bijlescoach. In dat geval vinden wij kosteloos binnen een week een andere bijlescoach voor uw kind. Meestal is de volgende afspraak dan met de nieuwe coach.

Een bijlescoach kan uw kind helpen met het schoolwerk, zowel op de middelbare als op de basisschool. Naast met de inhoud van een vak, helpen onze bijlescoaches ook met het aanbrengen van structuur en het motiveren van uw kind. Een leerling leren planning is voor onze coaches geen probleem!

Alle bijlescoaches worden vakkundig door onze recruiters geselecteerd en worden (didactisch) getraind. De recruiters beoordelen elke nieuwe bijlescoach op zowel sociale vaardigheden als op kennis van het vak dat zij willen geven.

0
Leerlingen geholpen
0 %
Slagingspercentage
0
Jaar ervaring

Wil jij ook bijlesdocent worden?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team komen versterken! Wil jij leerlingen helpen om betere schoolresultaten te helen en weer met frisse moed naar school te gaan? Of lijkt het je leuk om ons team op kantoor te versterken? Bekijk dan onze vacatures.

Het team van Online Bijles