Online bijles

Van de hoogste kwaliteit!

cijfer trustpilot

De succesvolle aanpak van
Online-Bijles.com

Online-Bijles.com biedt al jaren de beste persoonlijke bijles, online en aan huis. Onze online bijles is afgestemd op de wensen van uw kind. De online bijles wordt gegeven door ervaren en enthousiaste bijlescoaches, volledig over het internet. Met de hulp van Online-Bijles.com krijgt uw kind weer meer grip op het schoolwerk en weer frisse moed en energie voor school!

Meld u nu aan voor onze online bijles

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.

Waarom Online-Bijles.com?

Annemie van Elzen

Annemie van Elzen

Moeder van Pien
Trustpilot sterren
“Mijn kinderen hebben veel moeite met rekenen op de basisschool. Bijlescoach Laura heeft mijn jongste dochter heel prettig ondersteund met het leren voor de Cito-toets.”

Moeilijke vakken

Veel leerlingen in Nederland krijgen online bijles. Toch zijn er veel leerlingen die hier liever niet over vertellen en zich er zelfs een beetje voor schamen. Dat is jammer, want online bijles is leuk én nodig! Heeft uw kind ook moeite bij de volgende zaken?
online examentraining

Persoonlijke online bijles van Online-Bijles.com – Een unieke aanpak

We begrijpen dat u zich druk maakt om de schoolresultaten van uw kind, maar Online-Bijles.com staat klaar om uw kind te helpen! Nadat u uw kind heeft aangemeld voor onze online bijles, kan uw kind al binnen 48 uur beginnen. Voor iedere leerling regelen wij een persoonlijke bijlesdocent, ook wel een bijlescoach genoemd. Met hun vakinhoudelijke kennis, motiverende aanpak en ervaring helpen onze coaches uw kind weer overzicht te krijgen in de leerstof. Omdat iedere leerling op zijn/haar eigen manier leert, gaat onze coach samen met uw kind aan de slag met een persoonlijk leerplan. Zo geven wij elke leerling een unieke aanpak. Daarnaast vinden wij de match tussen de coach en uw kind erg belangrijk, vandaar dat wij altijd op zoek gaan naar een coach met gemeenschappelijke interesses of hobby’s. Dit maakt de online bijles van Online-Bijles.com niet alleen leuk, maar ook enorm effectief!

Online bijles in 4 stappen

Hieronder leggen wij u graag in 4 stappen uit hoe onze online bijles van start gaat.

Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste bijlescoach voor uw kind

1

inplannen

Inplannen

Zodra wij een coach gevonden hebben wordt de bijles ingepland

2

Begeleiding

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

3

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste bijles is verlopen

4

examentraining

De beste online bijles, nu ook aan huis!

Online-Bijles.com biedt bijleshuiswerkbegeleiding en examentraining aan alle scholieren in Nederland, op alle schoolniveaus. Onze online bijles is effectief, omdat wij voor iedere leerling een persoonlijke bijlescoach garanderen. Al onze bijlescoaches zijn door ons geselecteerd en opgeleid om de beste online bijles te geven.

Wij geven online bijles op deze niveaus

Onze coaches zijn getraind om te voorzien in online bijles op elk niveau en in elk leerjaar. Hierdoor kunnen wij uw kind altijd ondersteunen waar hij/ zij dat nodig heeft.

jaar 1

jaar 2

jaar 3

jaar 4

jaar 5

jaar 6

jaar 7

jaar 8

Basisschool

vmbo

havo

vwo

gymnasium

mbo

hbo

wo

Ontmoet onze bijlescoaches

Online-Bijles.com selecteert al haar bijlescoaches persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van bijles en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling een leuke en ervaren coach bieden.

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Ik ben bij Online-Bijles.com gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de bètavakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen een voldoende of onvoldoende - dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

Onze aantrekkelijke tarieven

Wij van Online-Bijles.com geloven in flexibiliteit. Dat betekent ook dat wij flexibele prijzen hebben. Wanneer u kiest voor méér bijlessen betekent dat daarom ook méér korting. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig, dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken! 

Bijles

Per losse les
36,- per uur*
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
36
30,- per uur*
 • 15 bijlesuren
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 90,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
36
27,- per uur*
 • 24 bijlesuren
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 216,-
 • 28% Korting

Groot

Pakket
36
23,- per uur*
 • 38 bijlesuren
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 494,-
 • 41% Korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

Succesverhalen

Flexibele online bijlessen van Steven

Saartje (14) zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken.

Saartje

‘‘Tot haar grootste blijdschap wist Saartje een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets’’

Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist Saartje een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Lees meer succesverhalen

Veelgestelde vragen

De online bijles van Online-Bijles.com start al vanaf €23,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer bijles. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past. 

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige bijlesdocenten. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van schoolwerk. Al onze studiecoaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

De inhoud van de online bijles wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze bijlesdocenten aan de slag om weer betere resultaten te behalen. 

Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat online bijles altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze bijlessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze bijlesdocenten erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de online bijles van Online-Bijles.com zo effectief. 

Onze bijlesdocenten kunnen via een online leeromgeving door heel Nederland bijles geven, gewoon vanuit huis! Wilt u liever iemand aan huis? Onze bijlesdocenten kunnen ook bijles aan huis geven.  

Online-Bijles.com levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs.

Leerlingen geholpen
0
Slagingspercentage
0 %
Jaar ervaring
0
cijfer trustpilot

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En oja, u zit natuurlijk nergens aan vast.