Tarieven

Kies voor onze pakketten

cijfer trustpilot

Onze aantrekkelijke tarieven

Bij Online-Bijles.com hebben wij flexibele prijzen. Wanneer u kiest voor méér bijlessen krijgt u daarom ook méér korting. Al onze bijlespakketten zijn maar liefst twaalf maanden geldig.

Wij denken graag met u mee over de geschikte pakketkeuze voor uw kind. Wilt u meer informatie hebben over welk pakket het beste is voor uw kind? Of heeft u vragen over onze tarieven, werkwijze of visie op het onderwijs? Neem dan gerust contact met ons op.

Bijles

Per losse les
36,- per uur*
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
36
30,- per uur*
 • 15 bijlesuren
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 90,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
36
27,- per uur*
 • 24 bijlesuren
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 216,-
 • 28% Korting

Groot

Pakket
36
23,- per uur*
 • 38 bijlesuren
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 494,-
 • 41% Korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

examentraining

De beste bijles, nu ook aan huis!

Online-Bijles.com biedt bijleshuiswerkbegeleiding en examentraining aan alle scholieren in Nederland, op alle schoolniveaus. Onze bijles is effectief, omdat wij voor iedere leerling een persoonlijke bijlescoach garanderen. Al onze bijlescoaches zijn door ons geselecteerd en opgeleid om de beste bijles te geven.

Bijles in 4 stappen

Hieronder leggen wij u graag in 4 stappen uit hoe onze bijles van start gaat.

Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste bijlescoach voor uw kind

1

inplannen

Inplannen

Zodra wij een coach gevonden hebben wordt de bijles ingepland

2

Begeleiding

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

3

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste bijles is verlopen

4

Veelgestelde vragen

De bijles van Online-Bijles.com start al vanaf €23,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer bijles. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past. 

 • U kunt ten eerste kiezen voor losse facturatie. Hierbij kiest u een pakket of losse bijlessen en krijgt u de factuur via de mail gestuurd en maakt het afgesproken bedrag zelf over naar Online-Bijles.com. Per losse factuur betaalt u dan €2,50.

 

 • Daarnaast heeft u de optie om te betalen via automatische incasso. Het bedrag wordt dan aan het einde van de maand automatisch van uw rekening afgeschreven. Wel ontvangt u ongeveer een week van tevoren een factuur via de mail, zodat u kunt checken of alles goed genoteerd staat. U betaalt hiervoor geen extra facturatiekosten.

 

 • Als laatste is het mogelijk om te betalen via een zakelijk Tikkie. Mocht u hier gebruik van willen maken, geef dit dan aan bij een van onze collega’s. Wij kunnen dan een Tikkie sturen via Whatsapp.

Al onze bijles pakketten zijn maar liefst 12 maanden geldig. Zie het als een soort tegoed, u kunt de bijlessen binnen deze 12 maanden inplannen wanneer dat u en uw kind het beste uitkomt.

Online-Bijles.com rekent bij een aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten voor de tijd en inspanning die het kost om een goede match tussen een bijlesdocent en uw kind te realiseren.

Wanneer u een aanmelding doet bij Online-Bijles.com is dit te allen tijde vrijblijvend. U betaalt dus geen inschrijfkosten. De eenmalige administratiekosten worden pas in rekening gebracht zodra de eerste bijles plaats gevonden heeft. 

Per klant brengen wij eenmalig de administratiekosten in rekening. Zodra u nog een keer kiest voor de diensten van Online-Bijles.com hoeven wij deze administratiekosten niet nog een keer te verrekenen.

Bij afname van een pakket aan bijlessen krijgt u eenmalig een factuur op de mail of wordt deze via automatische incasso afgeschreven. Voor losse bijlessen zal de facturatie twee keer per maand plaatsvinden. Dit zal halverwege de maand zijn en aan het einde van de maand.

Wanneer er een eerste bijles ingepland wordt, zal u ook een mail van ons ontvangen over automatische incasso. U kunt de keuze maken om deze in te vullen en zo ons te machtigen om de gemaakte uren bijles af te schrijven van uw rekening. U kunt er ook voor kiezen om via facturen via mail te betalen. Dit kost u €2,50 extra per gestuurde factuur. U kunt deze mail weigeren door op ‘decline and unsubscribe’ te drukken in de mail. Dan ontvangt u ook geen mailtjes hierover meer van ons.

Leerlingen geholpen
0
Slagingspercentage
0 %
Jaar ervaring
0
cijfer trustpilot

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En oja, u zit natuurlijk nergens aan vast.