Over ons

Timothy en Charley

Meer dan tien jaar geleden begon onze oprichter Timothy met het geven van bijles als bijbaantje. Hij zag echter hoeveel kinderen moeite hadden met het vinden van een goede bijlesdocent. Hierdoor kreeg hij een idee: “Wat als ik nou een groep van enorm goede bijlesdocenten bij elkaar kan vinden? Dan kan iedereen ervan uitgaan dat ze goede bijles krijgen”. En zo geschiedde: wat begon als een kleine groep enthousiastelingen groeide uit tot een succesvol en ervaren bijlesinstituut.

Charley begon bij Timothy als stagiair. Timothy zag in hoeveel hart hij had voor het werk en hoeveel hij eigenlijk wist van de fijne kneepjes van bijles. Charley heeft immers zelf veel bijles gehad dus hij is een deskundige in wat een bijles nou doet vallen of staan. Ondertussen heeft hij als operationeel directeur de dagelijkse regie in handen en zorgt hij ervoor dat ieder kind de perfecte bijlescoach krijgt.

Samen hebben ze het bedrijf weten uit te bouwen tot een gewaardeerd bijles- en examentrainingsbedrijf dat in heel Nederland actief is. Gedurende deze tijd hebben zij de groeiende invloed van het internet meegemaakt en zij zagen direct de potentie hiervan voor bijlessen. Daarom hebben zij ervoor gekozen om ook online bijlessen te gaan geven zodat iedereen, ongeacht woonplaats, rooster of omstandigheid, de beste aanvulling op zijn onderwijs kan krijgen. Nu kunnen alle kinderen op de basisschool en scholieren op de middelbare school net als iedereen enorm mooie cijfers halen. Sinds 2007 hebben wij meer dan twintigduizend kinderen geholpen met school. En daar zijn we stiekem best een beetje trots op :).

Onze visie

Online-bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij leggen graag aan u uit wat dit voor ons betekent:

Kwaliteit

Wij vinden dat online bijles altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Dat betekent dat wij geloven in langetermijndenken, en dat bijles voor meer moet staan dan enkel het halen van een voldoende voor de komende toets. Bijles moet ervoor zorgen dat een kind niet alleen dit jaar, maar de komende jaren klaar kan staan voor moeilijkheden op school. Zulke kennis neem je tenslotte je hele leven mee.

Maatwerk

Al onze online bijlessen zijn compleet op maat gemaakt. Ieder kind heeft tenslotte op zijn of haar eigen manier moeite met dat ene vak of andere moeilijkheden op school. Wij benadrukken deze waarde in de opleiding voor alle coaches. Zij dienen dan ook allemaal een trainingsprocedure te doorlopen waarin zij leren om in te spelen op de benodigdheden van uw kind. Zo kunnen wij garanderen dat uw kind precies de studiehulp krijgt waar hij of zij baat bij heeft. Basisschool, vwo, geschiedenis of scheikunde – voor iedereen is er een unieke aanpak.

Flexibiliteit

Online-bijles.com streeft altijd naar flexibiliteit. Het leven van een scholier kent al genoeg verplichtingen (en afleidingen!) en daarom passen wij ons daar graag op aan. Onze coaches staan daarom de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij schoolwerk. Online bijlessen zijn bij uitstek flexibel want u kunt die zelf inplannen wanneer het u uitkomt. Leren voor de Cito-toets in Schiedam, studeren voor havo natuurkunde in Groningen of onderwijsondersteuning vmbo Engels: Online bijles is de meest flexibele oplossing.

“Ieder kind is anders en daarom is onze bijles dat ook.” – Timothy & Charley

Recente case

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.