Over ons

Laten we kennismaken!

cijfer trustpilot

Ons verhaal

Meer dan tien jaar geleden begon onze oprichter Timothy met het geven van bijles als bijbaantje. Hij zag hoeveel kinderen moeite hadden met het vinden van een goede bijlesdocent. Hierdoor kreeg hij een idee: “Wat als ik nou een groep van enorm goede bijlesdocenten bij elkaar kan vinden? Dan kan iedereen ervan uitgaan dat ze goede bijles krijgen”. En zo geschiedde: wat begon als een kleine groep enthousiastelingen groeide uit tot een succesvol en ervaren bijlesinstituut.

 

Charley begon bij Timothy als stagiair. Timothy zag in hoeveel hart hij had voor het werk en hoeveel hij eigenlijk wist van de fijne kneepjes van bijles. Charley heeft zelf veel bijles gehad dus hij weet precies wat een bijles nou doet vallen of staan. Ondertussen heeft hij als operationeel directeur de dagelijkse regie in handen en zorgt hij ervoor dat ieder kind de perfecte bijlescoach krijgt.

Het team van Online Bijles

Bij ons bent u sowieso verzekerd van...

Kwaliteit

Bij Online-Bijles.com vinden we dat online bijles altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Dat betekent dat wij geloven in langetermijndenken en dat bijles voor meer moet staan dan enkel het halen van een voldoende voor de komende toets. Bijles moet er daarnaast ook voor zorgen dat een kind niet alleen dit jaar, maar de komende jaren klaar kan staan voor moeilijkheden op school. Zulke kennis neem je tenslotte je hele leven mee.

Maatwerk

Al onze (online) bijlessen zijn compleet op maat gemaakt. Ieder kind heeft tenslotte op zijn of haar eigen manier moeite met dat ene vak of andere moeilijkheden op school. Wij benadrukken deze waarde in de opleiding voor alle coaches. Zij dienen dan ook allemaal een trainingsprocedure te doorlopen waarin zij leren om in te spelen op de benodigdheden van uw kind. Zo kunnen wij garanderen dat uw kind precies de studiehulp krijgt waar hij of zij baat bij heeft.

Flexibiliteit

Online-Bijles.com streeft altijd naar flexibiliteit. Het leven van een scholier kent al genoeg verplichtingen (en afleidingen!) en daarom passen wij ons daar graag op aan. Onze coaches staan daarom de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij schoolwerk. Online bijlessen zijn bij uitstek flexibel want u kunt die zelf inplannen wanneer het u uitkomt. Leren voor de Cito-toets in Schiedam, studeren voor havo natuurkunde in Groningen of onderwijsondersteuning vmbo Engels: Online bijles is de meest flexibele oplossing.

"Goede bijles hoeft niet duur te zijn"

Samen hebben Tim en Charley het bedrijf weten uit te bouwen tot een gewaardeerd bijles- en examenbedrijf dat in heel Nederland actief is. Gedurende deze tijd hebben zij de groeiende invloed van het internet meegemaakt en zij zagen direct de potentie hiervan voor bijlessen. Daarom hebben zij ervoor gekozen om ook online bijlessen te gaan geven, zodat iedereen – ongeacht woonplaats, rooster of omstandigheid – de beste aanvulling op zijn onderwijs kan krijgen zonder dat dit veel hoeft te kosten! Sinds 2007 hebben wij meer dan 100.000 kinderen geholpen met school en daar zijn we stiekem best een beetje trots op :).

Waarom kiezen mensen voor Online-Bijles.com

Dit zeggen andere ouders

Annemie van Elzen

Annemie van Elzen

Moeder van Pien
Trustpilot sterren
“Mijn kinderen hebben veel moeite met rekenen op de basisschool. Bijlescoach Laura heeft mijn jongste dochter heel prettig ondersteund met het leren voor de Cito-toets.”

Joost Meijer

Franklin Borger

Vader van Roosmarijn
Trustpilot sterren
“In de brugklas heeft mijn dochter een grote achterstand opgelopen. Online-Bijles.com gaf haar de mogelijkheid om te leren voor wiskunde en toch nog tijd over te houden voor andere vakken.”

Joost Meijer

Tijmen Huurmans

Vader van Jesse
Trustpilot sterren
“Onze zoon had de moed al opgegeven voor het laatste natuurkunde proefwerk. Coach Lisa heeft goed geholpen en zelfs hem weten te motiveren!”

Succesverhalen

Eindelijk weer voldoendes door de online bijles van Frederique!

Lucas (12) zat in de brugklas van het vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima, maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip.

Lucas

‘‘Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende.’’

Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van Online-Bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online aan Lucas om ook hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een vol doende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Lees meer succesverhalen
Bijlesdocenten geven bijles

Onze bijlesdocenten

Online-Bijles.com heeft door heel Nederland getrainde bijlesdocenten vol passie voor hun vak. Mensen die uw kind zo goed mogelijk op weg helpen. Benieuwd wie onze bijlesdocenten zijn?

Het team van Online Bijles

Het team achter Online-Bijles.com

Dagelijks staan er zo’n 40 medewerkers voor u klaar om de beste bijles te garanderen voor uw kind. Bent u benieuwd wie deze mensen zijn en hoe zij u het beste kunnen helpen?

0
Leerlingen geholpen
0 %
Slagingspercentage
0
Jaar ervaring
cijfer trustpilot

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets!