Ervaringen

Wat anderen zeggen...

cijfer trustpilot

Een greep uit de ervaringen van andere ouders

Annemie van Elzen

Annemie van Elzen

Moeder van Pien
Trustpilot sterren
“Mijn kinderen hebben veel moeite met rekenen op de basisschool. Bijlescoach Laura heeft mijn jongste dochter heel prettig ondersteund met het leren voor de Cito-toets.”

Joost Meijer

Franklin Borger

Vader van Roosmarijn
Trustpilot sterren
“In de brugklas heeft mijn dochter een grote achterstand opgelopen. Online-Bijles.com gaf haar de mogelijkheid om te leren voor wiskunde en toch nog tijd over te houden voor andere vakken.”

Joost Meijer

Tijmen Huurmans

Vader van Jesse
Trustpilot sterren
“Onze zoon had de moed al opgegeven voor het laatste natuurkunde proefwerk. Coach Lisa heeft goed geholpen en zelfs hem weten te motiveren!”

Joost Meijer

Jurre van Oirschot

Vader van Aron
Trustpilot sterren
“Mijn zoon is door coach Teun enorm goed geholpen met het huiswerk voor scheikunde. Hij snapt de stof nu goed en weet hoe hij voortaan effectiever kan leren.”

Annemie van Elzen

Ayse de Boer-Gürsun

Moeder van Meyra
Trustpilot sterren
“Frans en Engels waren struikelblokken op school voor mijn dochter. Met hulp van de online bijlessen heeft ze haar tekorten voor deze vakken weggewerkt.”

Vrouwelijke illustratie

Marjan Hoogewerf

Moeder van Anne
Trustpilot sterren
Mijn dochter doet aan topsport en heeft weinig tijd voor bijles aan huis. Bij Online-Bijles.com kan ze bijlessen voor wiskunde inplannen wanneer het haar uitkomt.”

Succesverhalen

Hulp van Online-Bijles.com

Violet (14) komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd.

Violet

‘‘Violet’s onvoldoende was nog voor het einde van het jaar weggewerkt’’

Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd in door Violet in te schrijven voor online huiswerkbegeleiding. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Ontmoet onze bijlescoaches

Online-Bijles.com selecteert al haar bijlescoaches persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van bijles en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling een leuke en ervaren coach bieden.

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Ik ben bij Online-Bijles.com gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de bètavakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen een voldoende of onvoldoende - dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

0
Leerlingen geholpen
0 %
Slagingspercentage
0
Jaar ervaring
cijfer trustpilot

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En oja, u zit natuurlijk nergens aan vast.