Wij kunnen helpen!

Vakken

Waarmee kunnen wij uw kind helpen?

Online-Bijles.com heeft dankzij haar jarenlange ervaring op het gebied van bijles en huiswerkbegeleiding de mogelijkheid om uw kind in elk vak te ondersteunen waar nodig. Hieronder vindt u alle vakken waarin wij uw kind mee kunnen helpen

Bijles in 4 stappen

Hieronder leggen wij u graag in 4 stappen uit hoe onze bijles van start gaat.

Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste bijlescoach voor uw kind

1

inplannen

Inplannen

U wordt gebeld en de eerste sessie wordt binnen 48 uur ingepland

2

Begeleiding

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

3

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste sessie is verlopen

4

Bijles

Onze online bijlessen zijn een geweldige en gemakkelijke aanvulling op de ontwikkeling en het onderwijs van iedere scholier – op zowel basisschoolniveau als in het voortgezet onderwijs. Onze coaches gaan met een verfrissend enthousiasme en motiverend te werk, en leveren te allen tijde maatwerk. Uw kind is tenslotte uniek en vergt een eigen aanpak. De coaches staan meer dan klaar om uw kind te helpen met wiskunde of die hoge werklast voor dat Engels proefwerk. Dit allemaal al vanaf €19,- per uur, nu ook aan huis!

Huiswerkbegeleiding

Heeft uw kind moeite met het overzicht houden op een grote hoeveelheid huiswerk? Dan is (online) huiswerkbegeleiding een goede keuze. Tijdens de huiswerkbegeleiding helpt een coach bij het slim inplannen van de werklast en het behapbaar maken van al het maak- en leerwerk, online of gewoon bij u aan huis. Ook geven zij handige tips en vaardigheden mee zodat uw kind voortaan zelf overzicht kan houden en juiste prioriteiten kan stellen. Onze huiswerkbegeleiding start al vanaf €19,- per uur.

online examentraining
examentraining

Examentraining

Zit uw kind in het examenjaar? Met de examentraining van Online-Bijles.com wordt uw kind klaargestoomd voor het examen. De examentraining is gemakkelijk te volgen, al vanaf €19,- per uur. Onze examencoaches kunnen online examentraining geven, maar ook gewoon aan huis! Afhankelijk van het schoolvak en het niveau, wordt er door onze coaches een plan van aanpak gemaakt en zal er geoefend worden met oude examens. Op deze manier zal uw kind veel geruster het examen ingaan!

Ontmoet onze bijlescoaches

Online-Bijles.com selecteert al haar bijlescoaches persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van bijles en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling een leuke en ervaren coach bieden.

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Ik ben bij Online-Bijles.com gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de bètavakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen een voldoende of onvoldoende - dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

Veelgestelde vragen

De bijles van Online-Bijles.com start al vanaf €23,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer bijles. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past. 

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige bijlesdocenten. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van schoolwerk. Al onze studiecoaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

De inhoud van de bijles wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze bijlesdocenten aan de slag om weer betere resultaten te behalen.

Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat bijles altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze bijlessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze bijlesdocenten erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de bijles van Online-Bijles.com zo effectief.

Online-Bijles.com is actief in heel Nederland. Hierdoor kunnen onze bijlesdocenten bij u thuis bijles geven. Komt dit niet helemaal uit? Dan geven onze bijlesdocenten ook graag online bijles.

Online-Bijles.com levert zowel (onlinebijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs.

Leerlingen geholpen
0
Slagingspercentage
0 %
Jaar ervaring
0
cijfer trustpilot

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En oja, u zit natuurlijk nergens aan vast.