Online huiswerkbegeleiding

Van de hoogste kwaliteit

cijfer trustpilot

De succesvolle aanpak van
Online-Bijles.com

Persoonlijke online huiswerkbegeleiding van Online-Bijles.com is al voor vele scholieren in heel Nederland de oplossing geweest voor betere schoolresultaten. Wij zijn trots op onze huiswerkbegeleiders, die één op één online huiswerkbegeleiding op maat geven. Met online huiswerkbegeleiding van Online-Bijles.com krijgt uw kind weer meer grip op het huiswerk en weer frisse moed en energie voor school! Online-Bijles.com: al jarenlang de beste online huiswerkbegeleiding van Nederland!

Meld u nu aan voor onze online huiswerkbegeleiding

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.

Waarom Online-Bijles.com?

Annemie van Elzen

Annemie van Elzen

Moeder van Pien
Trustpilot sterren
“Mijn kinderen hebben veel moeite met rekenen op de basisschool. Bijlescoach Laura heeft mijn jongste dochter heel prettig ondersteund met het leren voor de Cito-toets.”

Moeilijke vakken

Meer dan de helft van de leerlingen in Nederland krijgt online huiswerkbegeleiding. Toch zijn er veel leerlingen die zich hiervoor schamen of ervoor kiezen om geen huiswerkbegeleiding te nemen. Dat is zonde, want online huiswerkbegeleiding is juist enorm nuttig en leuk! Heeft uw kind ook moeite met:
online examentraining

Persoonlijke online huiswerkbegeleiding van Online-Bijles.com – Een unieke aanpak

Met Online-Bijles.com is er geen reden tot paniek. Wij kunnen na de aanmelding van uw kind namelijk al binnen twee dagen een goede coach vinden die online hulp komt geven. Hoe ziet de online huiswerkbegeleiding er eigenlijk uit? Dat hangt natuurlijk af van waar uw kind behoefte aan heeft. Onze coaches zijn getraind om uw kind te ondersteunen bij het leren, maar ook om weer inzicht te krijgen in het leerwerk. Dat gebeurt altijd met behulp van een persoonlijk leerplan dat de coach en uw kind samen opstellen. Op deze manier worden realistische doelen gesteld en zijn betere cijfers gemakkelijker te behalen. Onze coaches weten uw kind te allen tijde ook te motiveren voor het schoolwerk. Leren voor school moet namelijk niet ‘verplichte’ kost zijn, maar ook simpelweg prettig. Als uw kind leuk en fijn kan leren op school zijn betere schoolcijfers vaak gemakkelijker te behalen. Op deze manier is online huiswerkbegeleiding van Online-Bijles.com de beste ondersteuning die u uw kind kunt geven!

Online huiswerkbegeleiding in 4 stappen

Hieronder leggen wij u graag in 4 stappen uit hoe onze online huiswerkbegeleiding van start gaat.

Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste bijlescoach voor uw kind

1

inplannen

Inplannen

Zodra wij een coach gevonden hebben wordt de bijles ingepland

2

Begeleiding

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

3

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste sessie is verlopen

4

examentraining

De beste online huiswerkbegeleiding, nu ook aan huis!

Online-Bijles.com biedt bijleshuiswerkbegeleiding en examentraining aan alle scholieren in Nederland, op alle schoolniveaus. Onze online huiswerkbegeleiding is effectief, omdat wij voor iedere leerling een persoonlijke coach garanderen. Al onze coaches zijn door ons geselecteerd en opgeleid om de beste online huiswerkbegeleiding te geven.

Wij geven online huiswerkbegeleiding op deze niveaus

Onze coaches zijn getraind om te voorzien in online huiswerkbegeleiding op elk niveau en in elk leerjaar. Hierdoor kunnen wij uw kind altijd ondersteunen waar hij/ zij dat nodig heeft.

jaar 1

jaar 2

jaar 3

jaar 4

jaar 5

jaar 6

jaar 7

jaar 8

Basisschool

vmbo

havo

vwo

gymnasium

mbo

hbo

wo

Ontmoet onze coaches

Online-Bijles.com selecteert al haar coaches persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van huiswerkbegeleiding en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling een leuke en ervaren coach bieden.

Ik geef al een paar jaar bijles en het blijft leuk wanneer een leerling de stof begint te begrijpen. Je ziet snel groei bij de leerlingen als ze de extra aandacht krijgen die ze nodig hebben. Het is leuk als ik een berichtje krijg dat mijn leerling weer een voldoende heeft gehaald. Hierdoor vind ik het heel dankbaar werk, en voel ik echt dat mijn bijles een verschil maakt.

Mijn eerste bijles was een erg leuke ervaring. Ik vind het superfijn dat Online-Bijles.com bijlessen op deze manier organiseert. Ze regelen alles goed voor de bijlescoach en de leerlingen, en ondersteunen je waar nodig. Ik hoop dat ik nog meer leerlingen op deze manier kan gaan helpen en ondersteunen, echt leuk om te doen!

Toen ik 16 jaar oud was heb ik bijles gehad voor scheikunde. Oh wat vond ik dat vak lastig en ik stond op het punt om op te geven. Door bijles heb ik het vak kunnen begrijpen en ook al vond ik het vak nog steeds niet leuk, ik haalde wel voldoendes en kon zo overgaan naar het volgende jaar. Sindsdien heb ik altijd de passie gehad om mensen, jong en oud, te helpen hun doelen te begeleiden.

Onze aantrekkelijke tarieven

Wij van Online-Bijles.com geloven in flexibiliteit. Dat betekent ook dat wij flexibele prijzen hebben. Wanneer u kiest voor méér bijlessen betekent dat daarom ook méér korting. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig, dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken! 

Bijles

Per losse les
36,- per uur*
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
36
30,- per uur*
 • 15 bijlesuren
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 90,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
36
27,- per uur*
 • 24 bijlesuren
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 216,-
 • 28% Korting

Groot

Pakket
36
23,- per uur*
 • 38 bijlesuren
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 494,-
 • 41% Korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

Succesverhalen

Hulp van Online-Bijles.com

Violet (14) komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd.

Violet

‘‘Violet’s onvoldoende was nog voor het einde van het jaar weggewerkt’’

Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd in door Violet in te schrijven voor online huiswerkbegeleiding. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Lees meer succesverhalen

Veelgestelde vragen

De online huiswerkbegeleiding van Online-Bijles.com start al vanaf €23,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten huiswerkbegeleiding kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer uren. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past. 

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige coaches. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van schoolwerk. Al onze studiecoaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

De inhoud van de online huiswerkbegeleiding wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze coaches aan de slag om weer betere resultaten te behalen. 

Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat online huiswerkbegeleiding altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze huiswerkbegeleiding is altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze coaches erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de online huiswerkbegeleiding van Online-Bijles.com zo effectief. 

Onze coaches kunnen via een online leeromgeving door heel Nederland huiswerkbegeleiding geven, gewoon vanuit huis! Wilt u liever iemand aan huis? Onze coaches kunnen ook huiswerkbegeleiding aan huis geven. 

Online-Bijles.com levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs. 

Leerlingen geholpen
0
Slagingspercentage
0 %
Jaar ervaring
0
cijfer trustpilot

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En oja, u zit natuurlijk nergens aan vast.