Hoe werkt het?

In 4 stappen naar hogere cijfers!

cijfer trustpilot

In 4 stappen naar hogere cijfers

Onze coaches staan meer dan klaar om uw kind te helpen met rekenen of die hoge werklast voor dat geschiedenisproefwerk. Maar hoe werken de bijlessen van Online-Bijles.com? Loop met ons mee door dit eenvoudige stappenplan:

Stap 1: Aanvraag

Wanneer u een aanvraag gedaan heeft, wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u uw beschikbaarheid kunt invullen. De aanvraag komt vervolgens bij ons binnen en wij zullen ons uiterste best doen om een passende coach te vinden binnen de gevraagde tijd.

Stap 2: Match!

Wanneer een coach gematcht is, krijgt u een uitnodiging voor onze online omgeving. In deze e-mail wordt ook uitgelegd hoe het programma werkt. Wilt u liever dat er iemand aan huis komt om de bijles te geven? Dit is ook mogelijk!

Stap 3: Check

Indien de bijles online plaatsvindt, controleer dan of u een werkende computer/ laptop, camera en microfoon hebt. Voor een optimale online bijles wordt een stabiele internetverbinding aangeraden.

Stap 4: Bijles

Zorg ervoor dat u de leerstof digitaal of fysiek bij de hand heeft voor de bijlescoach en dat u en/of uw kind op het afgesproken tijdstip klaar zit. Indien de bijles online is maakt u in de online omgeving kennis met de coach en gaan jullie samen aan de slag!

examentraining

... en dan ... Hogere cijfers!

Online-Bijles.com heeft al duizenden kinderen in Nederland geholpen om hogere cijfers te halen. Bij Online-Bijles.com gaan we ervan uit dat wanneer uw kind meer bijlessen volgt, de vertrouwensband met de coach steeds groter wordt. Dit kan een positief effect hebben op de prestaties, het zelfvertrouwen en motivatie. Hoe meer bijlessen u afneemt, hoe groter dus de kans dat de cijfers van uw kind omhoog gaan!

Wij geven bijles op deze niveaus

Onze coaches zijn getraind om te voorzien in bijles op elk niveau en in elk leerjaar. Hierdoor kunnen wij uw kind altijd ondersteunen waar hij/ zij dat nodig heeft.

jaar 1

jaar 2

jaar 3

jaar 4

jaar 5

jaar 6

jaar 7

jaar 8

Basisschool

vmbo

havo

vwo

gymnasium

mbo

hbo

wo

Ontmoet onze bijlescoaches

Online-Bijles.com selecteert al haar bijlescoaches persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van bijles en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling een leuke en ervaren coach bieden.

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Ik ben bij Online-Bijles.com gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de bètavakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen een voldoende of onvoldoende - dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

Succesverhalen

Eindelijk weer voldoendes door de online bijles van Frederique!

Lucas (12) zat in de brugklas van het vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima, maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip.

Lucas

‘‘Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende.’’

Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van Online-Bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online aan Lucas om ook hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een vol doende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Lees meer succesverhalen

Veelgestelde vragen

De bijles van Online-Bijles.com start al vanaf €23,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer bijles. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past. 

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige bijlesdocenten. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van schoolwerk. Al onze studiecoaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

De inhoud van de bijles wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze bijlesdocenten aan de slag om weer betere resultaten te behalen.

Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat bijles altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze bijlessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze bijlesdocenten erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de bijles van Online-Bijles.com zo effectief.

Online-Bijles.com is actief in heel Nederland. Hierdoor kunnen onze bijlesdocenten bij u thuis bijles geven. Komt dit niet helemaal uit? Dan geven onze bijlesdocenten ook graag online bijles.

Online-Bijles.com levert zowel (onlinebijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs.

Leerlingen geholpen
0
Slagingspercentage
0 %
Jaar ervaring
0
cijfer trustpilot

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En oja, u zit natuurlijk nergens aan vast.