Examentraining

Basisschool

cijfer trustpilot

De succesvolle aanpak van
Online-Bijles.com

De tijd op de basisschool is voor sommige kinderen best een beetje lastig. Dat is zeker niet gek, want het leven van een kind is op jonge leeftijd erg druk. Gelukkig is examentraining niet langer alleen voor kinderen op de middelbare school. Want bij Online-Bijles.com krijgt uw kind de leukste en meest effectieve examentraining, gegeven door persoonlijke examencoaches. Uw kind kan ook ervaren hoe het is om leuke en effectieve examentraining te krijgen. Met examentraining op de basisschool van Online-Bijles.com kan uw kind weer zonder zorgen terug naar school.

Meld u nu aan voor onze examentraining

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Geganrandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.

Waarom Online-Bijles.com?

Annemie van Elzen

Annemie van Elzen

Moeder van Pien
Trustpilot sterren
“Mijn kinderen hebben veel moeite met rekenen op de basisschool. Bijlescoach Laura heeft mijn jongste dochter heel prettig ondersteund met het leren voor de Cito-toets.”

Moeilijke vakken

Veel leerlingen in Nederland krijgen examentraining. Toch zijn er veel leerlingen die hier liever niet over vertellen en zich er zelfs een beetje voor schamen. Dat is jammer, want examentraining is leuk én nodig! Heeft uw kind ook moeite bij de volgende zaken?
online examentraining

Persoonlijke examentraining van Online-Bijles.com – Een unieke aanpak

De schoolresultaten en het welzijn van uw kind zijn uiteraard uw hoogste prioriteit. Daarom zetten wij alles op alles om uw kind te helpen bij het schoolwerk en het zelfvertrouwen. Bij Online-Bijles.com kan na de aanmelding al binnen 48 uur een geschikte examencoach voor uw kind gevonden worden. Met hun vakinhoudelijke kennis en hun prettige manier van lesgeven staan zij uw kind overal bij. Zo wordt uw kind de juiste richting op gestuurd en komen hogere cijfers weer in zicht, al vanaf €19,- per uur! Maar misschien wel een belangrijker doel van de examentraining is motivatie: uw kind wordt ondersteund met een motiverende aanpak. Zo krijgt uw kind weer zin om te leren – en dat maakt het allemaal nog véél makkelijker! Onze coaches zijn allemaal door onze uitvoerige matchingsprocedure gekomen en gescreend op hun persoonlijke vaardigheden en eigen motivatie. Examentraining op de basisschool van Online-Bijles.com is om al deze redenen erg leuk en enorm effectief.

Examentraining in 4 stappen

Hieronder leggen wij u graag in 4 stappen uit hoe onze examentraining van start gaat.

Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste bijlescoach voor uw kind

1

inplannen

Inplannen

U wordt gebeld en de eerste sessie wordt binnen 48 uur ingepland

2

Begeleiding

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

3

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste sessie is verlopen

4

examentraining

De beste examentraining, nu ook aan huis!

Online-Bijles.com biedt bijleshuiswerkbegeleiding en examentraining aan alle scholieren in Nederland, op alle schoolniveaus. Onze examentraining is effectief, omdat wij voor iedere leerling een persoonlijke examencoach garanderen. Al onze coaches zijn door ons geselecteerd en opgeleid om de beste examentraining te geven.

Wij geven examentraining op deze niveaus

Onze coaches zijn getraind om te voorzien in examentraining op elk niveau en in elk leerjaar. Hierdoor kunnen wij uw kind altijd ondersteunen waar hij/ zij dat nodig heeft.

jaar 1

jaar 2

jaar 3

jaar 4

jaar 5

jaar 6

jaar 7

jaar 8

Basisschool

vmbo

havo

vwo

gymnasium

mbo

hbo

wo

Ontmoet onze examencoaches

Online-Bijles.com selecteert al haar examencoaches persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van examentraining en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling een leuke en ervaren coach bieden.

Ik ben industrieel ontwerper, maar ik mis soms een beetje het contact met mensen. Daarom geef ik, wanneer de examens eraan komen, een aantal keer examentraining. Ik haal voldoening uit het verder helpen van leerlingen. Meestal hebben mijn leerlingen voornamelijk wat extra vertrouwen en overzicht nodig. Het allermooiste vind ik het 'aha' moment, wanneer het kwartje bij de leerling valt.

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen met het maken van een plan van aanpak en het creëren van meer overzicht. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen het halen van een examen of een onvoldoende, dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

Ik geef al een paar jaar examentraining en het blijft leuk wanneer een leerling een oud examenvraag perfect kan beantwoorden. Je ziet vaak snel groei bij de leerlingen als ze de extra hulp krijgen die ze nodig hebben. Het mooiste vind ik als mijn leerlingen met de eindexamens hogere cijfers halen dan zij ooit voor toetsen hebben gehaald! Hierdoor vind ik het heel dankbaar werk en voel ik echt dat mijn begeleiding verschil maakt.

Onze aantrekkelijke tarieven

Wij van Online-Bijles.com geloven in flexibiliteit. Dat betekent ook dat wij flexibele prijzen hebben. Wanneer u kiest voor méér bijlessen betekent dat daarom ook méér korting. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig, dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken! 

Bijles

Per losse les
36,- per uur*
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
36
30,- per uur*
 • 15 bijlesuren
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 90,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
36
27,- per uur*
 • 24 bijlesuren
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 216,-
 • 28% Korting

Groot

Pakket
36
23,- per uur*
 • 38 bijlesuren
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 494,-
 • 41% Korting

* Eenmalig € 35,- administratiekosten

Succesverhalen

Een 8,2 voor het eindexamen bedrijfseconomie!

Jochem was al eerder voor het eindexamen op de havo gezakt. Hij zei zelf: “waarschijnlijk heb ik het hele jaar bij bedrijfseconomie zitten slapen”, want bij het leren voor het examen raakte hij in paniek. Al die moeilijke economische termen, hij beweerde ze nog nooit te hebben gezien.

Jochem

‘‘En dat bedrijfskunde examen? Dat heeft hij met een dikke 8,2 gehaald!’’

In het jaar erop was er sprake van hetzelfde verhaal, want ook nu had Jochem geen idee waar bedrijfseconomie eigenlijk over ging. Nu begon het zweet hem wel uit te breken, want hij zat in zijn examenjaar en hij stond er niet zo goed voor vanwege al die SE-toetsen waarvoor hij onvoeldoendes had gehaald. Gelukkig kozen Jochem en zijn ouders voor de hulp van Online-Bijles.com. Wij schakelden Josefien in, onze bedrijfskunde-expert. Zij was zelf een kei in dit vak en doet nu een economische studie. Jochem en Josefien gingen samen, ruim voor de examens, online aan de slag. Hij kreeg eindelijk inzicht in wat overheadkosten zijn en waaruit een hypothecaire lening precies bestaat. Zijn studietijd besteedde hij nuttig en had daarna ook nog tijd om lekker te voetballen. En dat bedrijfskunde examen? Dat heeft hij met een dikke 8,2 gehaald. Lekker bezig, Jochem en Josefien!

Lees meer succesverhalen

Veelgestelde vragen

De examentraining van Online-Bijles.com start al vanaf €23,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten examentraining kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer examentraining. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past.

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige bijlesdocenten. Wij hebben door heel Nederland examencoaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van schoolwerk. Al onze coaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

De inhoud van de examentraining wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze coaches aan de slag om het examen te behalen!

Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat examentraining altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze examentrainingen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze examencoaches erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de examentraining van Online-Bijles.com zo effectief.

Online-Bijles.com is actief in heel Nederland. Hierdoor kunnen onze coaches bij u thuis examentraining geven. Komt dit niet helemaal uit? Dan geven onze examencoaches ook graag online examentraining.

Online-Bijles.com levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs.

Leerlingen geholpen
0
Slagingspercentage
0 %
Jaar ervaring
0
cijfer trustpilot

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En oja, u zit natuurlijk nergens aan vast.