Ik wil bijles

Huiswerkbegeleiding in Alphen van Online-Bijles.com

Online-Bijles.com biedt het antwoord op huiswerkstress voor vele scholieren in Nederland, voor elk schoolvak en op elk schoolniveau. Onze huiswerkbegeleiders zijn actief in heel Nederland. Wanneer u uw kind aanmeldt voor huiswerkbegeleiding in Alphen komt een getrainde coach online of aan huis helpen bij het huiswerk. Huiswerkbegeleiding in Alphen van Online-Bijles.com: al jaren de steun en toeverlaat van vele scholieren!

Meld u nu aan voor (online) huiswerkbegeleiding in Alphen

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.

  Waarom Online-Bijles.com?

 • Aanpak op maat
 • Alle vakken & alle niveaus
 • Vanaf 23,- per uur
 • Binnen 48 uur van start
 • Persoonlijke begeleiding
Annemie van Elzen

Moeder van Pien

“Onze zoon had de moed al opgegeven voor het laatste proefwerk. Coach Lisa heeft goed geholpen en zelfs hem weten te motiveren!”

Hulp van Online-Bijles.com
Moeilijke vakken

Bijna tweederde van alle scholieren in Alphen heeft wel eens huiswerkbegeleiding gehad. Toch zijn er veel scholieren die zich hiervoor schamen of ervoor kiezen om geen huiswerkbegeleiding te nemen. Dat is zonde, want huiswerkbegeleiding kan juist heel nuttig en leuk zijn!
Heeft uw kind ook moeite met:

 • het op orde houden van het huiswerk?
 • bij blijven tijdens de les?
 • het leren voor toetsen?
 • onvoldoende persoonlijke begeleiding van de docent?
 • het maken van een goede planning?
 • concentreren in een druk klaslokaal?

Persoonlijke huiswerkbegeleiding in Alphen - Een unieke aanpak

Bij Online-Bijles.com is uw kind verzekerd van de persoonlijke huiswerkbegeleiding waar hij of zij behoefte aan heeft. Wij zijn actief in heel Nederland, en bieden natuurlijk ook huiswerkbegeleiding in Alphen. Na uw aanvraag matchen wij iedere leerling gemiddeld binnen twee dagen aan een gepaste coach. Leren doet iedereen op een eigen manier. De een leert gemakkelijk rijtjes, de ander leert door te doen, nog een ander leert door de lesstof te zingen. Omdat iedereen anders is, vinden wij dat huiswerkbegeleiding in Alphen ook voor iedereen uniek moet zijn. Onze coaches maken daarom samen met uw kind een persoonlijk leerplan. Dit omvat een overzicht wat er geleerd moet worden maar ook wat er wél al goed gaat. Maar uiteraard is onze huiswerkbegeleiding is natuurlijk ook erg prettig. Dat komt omdat al onze coaches hebben geleerd om met fris enthousiasme huiswerkbegeleiding in Alphen te geven. Zo voelt uw kind zich te allen tijde gesteund tijdens het leren en wordt zelfstudie ook veel leuker en effectiever!

In 4 stappen naar hogere cijfers

Hieronder leggen wij u graag in 4 stappen uit hoe onze huiswerkbegeleiding van start gaat.
Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste coach voor uw kind

Inplannen

U wordt gebeld en de eerste huiswerkbegeleiding wordt binnen 48 uur ingepland

Huiswerkbegeleiding

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat meteen aan de slag

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste huiswerkbegeleiding is verlopen

De beste (online) huiswerkbegeleiding in Alphen

Online-Bijles.com biedt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan alle scholieren in Alphen op alle schoolniveaus, zowel online als aan huis! Onze huiswerkbegeleiding is effectief, omdat wij voor iedere leerling in Alphen een persoonlijke coach garanderen. Al onze coaches zijn door ons geselecteerd en opgeleid om de beste huiswerkbegeleiding in Alphen te geven.

> Meer lezen

Wij verzorgen huiswerkbegeleiding op deze niveaus

Onze coaches zijn getraind om te voorzien in huiswerkbegeleiding op elk niveau en in elk leerjaar. Hierdoor kunnen wij uw kind altijd ondersteunen waar hij/ zij dat nodig heeft.

jaar 1

jaar 2

jaar 3

jaar 4

jaar 5

jaar 6

jaar 7

jaar 8

Basisschool

vmbo

havo

vwo

gymnasium

mbo

hbo

wo

Ontmoet onze coaches in Alphen

Wij selecteren al onze coaches in Alphen persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van huiswerkbegeleiding en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling in Alphen een leuke en ervaren coach bieden.

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Ik ben bij Online-Bijles.com gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de bètavakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen een voldoende of onvoldoende - dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

Onze aantrekkelijke tarieven

Wij van Online-Bijles.com geloven in flexibiliteit. Dat betekent ook dat wij flexibele prijzen hebben. Wanneer u kiest voor méér bijlessen betekent dat daarom ook méér korting. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig, dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken!

huiswerkbegeleiding

Per losse les

36,-

per uur*

 • Losse huiswerkbegeleiding
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket

32

30,-

per uur*

 • 15 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €90,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket

32

27,-

per uur*

Meest gekozen
 • 24 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €216,-
 • Binnen 48 uur online

Groot

Pakket

32

23,-

per uur*

 • 38 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €494,-
 • Binnen 48 uur online

Succesverhalen

Eindelijk weer voldoendes door de online huiswerkbegeleiding van Frederique!

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip.

‘‘Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende.’’

Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van Online-Bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online aan Lucas om ook hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen aan anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

> Lees meer succesverhalen

Wij geven ook huiswerkbegeleiding in:

Veelgestelde vragen

De huiswerkbegeleiding in Alphen van Online-Bijles.com start al vanaf 23,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer huiswerkbegeleiding. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past.

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige coaches. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van het schoolwerk. Al onze coaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

De inhoud van de huiswerkbegeleiding wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze coaches aan de slag om weer betere resultaten te behalen.

Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat huiswerkbegeleiding altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze lessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze coaches erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de huiswerkbegeleiding van Online-Bijles.com zo effectief.

Online-Bijles.com is actief in heel Nederland. Hierdoor kunnen onze coaches bij u thuis in Alphen huiswerkbegeleiding geven. Komt dit niet helemaal uit? Dan geven onze coaches ook graag  online huiswerkbegeleiding.

Online-Bijles.com levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs.

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.

Start nu
vanaf 23,-
WhatsApp Instagram Facebook LinkedIn E-mail
© Online-Bijles.com Algemene voorwaarden Privacy statement Sitemap