Pagina niet gevonden

Excuses voor het ongemak...

404

Wij konden de pagina waar u naar opzoek bent niet vinden...

Excuses voor het ongemak. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met info@online-bijles.com of kunt u ons telefonisch bereiken via 0640344017

examentraining

De beste bijles, nu ook aan huis!

Online-Bijles.com biedt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan alle scholieren in Nederland, op alle schoolniveaus. Onze bijles is effectief, omdat wij voor iedere leerling een persoonlijke bijlescoach garanderen. Al onze bijlescoaches zijn door ons geselecteerd en opgeleid om de beste bijles te geven.

Wij kunnen helpen met de volgende vakken

Veelgestelde vragen

Onze bijles begint vanaf €20,- per les. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér bijles. Ga naar onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij u past.
Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige bijlesdocenten. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van schoolwerk. Al onze studiecoaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.
De inhoud van de bijles wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze bijlesdocenten aan de slag om weer betere resultaten te behalen.
Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat bijles altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze bijlessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze bijlesdocenten erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de bijles van Online-Bijles.com zo effectief.
StudyWorks is actief in heel Nederland en onze coaches komen bij u aan huis. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze bijlescoaches ook graag online bijles.
Online-Bijles.com levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs.
Leerlingen geholpen
0
Slagingspercentage
0 %
Jaar ervaring
0
Cijfer Trustpilot

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En oja, u zit natuurlijk nergens aan vast.