Ik wil bijles

Bijles in Landgraaf van Online-Bijles.com

Online-Bijles.com biedt al vele jaren de beste bijles in Landgraaf en de rest van Nederland. Voor ieder kind hebben wij een persoonlijke bijlesdocent klaarstaan, die online of aan huis alle lesstof en benodigde vaardigheden uitlegt. Bijles in Landgraaf van Online-Bijles.com: voor iedere scholier in Landgraaf de beste ondersteuning bij het schoolwerk!

Meld u nu aan voor (online) bijles in Landgraaf

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.

  Waarom Online-Bijles.com?

 • Aanpak op maat
 • Alle vakken & alle niveaus
 • Vanaf 23,- per uur
 • Binnen 48 uur van start
 • Persoonlijke begeleiding
Annemie van Elzen

Moeder van Pien

“Onze zoon had de moed al opgegeven voor het laatste proefwerk. Coach Lisa heeft goed geholpen en zelfs hem weten te motiveren!”

Hulp van Online-Bijles.com
Moeilijke vakken

Bijna tweederde van alle scholieren in Landgraaf heeft wel eens bijles gehad. Toch zijn er veel scholieren die zich hiervoor schamen of ervoor kiezen om geen bijles te nemen. Dat is zonde, want bijles kan juist heel nuttig en leuk zijn!
Heeft uw kind ook moeite met:

 • het op orde houden van het huiswerk?
 • bij blijven tijdens de les?
 • het leren voor toetsen?
 • onvoldoende persoonlijke begeleiding van de docent?
 • het maken van een goede planning?
 • concentreren in een druk klaslokaal?

Persoonlijke bijles in Landgraaf – Een unieke aanpak

Omdat iedere leerling gebaat is bij een persoonlijke aanpak, biedt Online-Bijles.com voor iedere leerling ook een persoonlijke bijlescoach. Al onze bijlescoaches zijn ervaren in hun vak en weten hoe ze in moeten spelen op de leerwensen van uw kind en hoe ze uw kind kunnen motiveren. Na aanmelding van uw kind bij Online-Bijles.com voor bijles in Landgraaf kan er al binnen twee dagen een bijlescoach geregeld zijn. Wat er tijdens de bijles behandeld wordt hangt af van waar uw kind behoefte aan heeft. Bij Online-Bijles.com betekent bijles in Landgraaf meer dan enkel het leren van rijtjes werkwoorden en moeilijke begrippen. Daarom zorgen onze bijlescoaches te allen tijde voor een aanpak die past bij uw kind. Deze unieke aanpak leggen zij vast in een persoonlijk leerplan met haalbare leerdoelen. Zo is er altijd zicht op wat er goed gaat bij het leren en wat beter kan. Bijles in Landgraaf is slechts effectief wanneer uw kind ook zin krijgt om zélf door te leren. Om deze reden houdt onze bijlescoach altijd een positieve en motiverende houding aan. Dat is de unieke aanpak van Online-Bijles.com: persoonlijk, betaalbaar en effectief!

In 4 stappen naar hogere cijfers

Hieronder leggen wij u graag in 4 stappen uit hoe onze bijles van start gaat.
Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste coach voor uw kind

Inplannen

U wordt gebeld en de eerste bijles wordt binnen 48 uur ingepland

Bijles

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat meteen aan de slag

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste bijles is verlopen

De beste (online) bijles in Landgraaf

Online-Bijles.com biedt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan alle scholieren in Landgraaf op alle schoolniveaus, zowel online als aan huis! Onze bijles is effectief, omdat wij voor iedere leerling in Landgraaf een persoonlijke coach garanderen. Al onze coaches zijn door ons geselecteerd en opgeleid om de beste bijles in Landgraaf te geven.

> Meer lezen

Wij verzorgen bijles op deze niveaus

Onze coaches zijn getraind om te voorzien in bijles op elk niveau en in elk leerjaar. Hierdoor kunnen wij uw kind altijd ondersteunen waar hij/ zij dat nodig heeft.

jaar 1

jaar 2

jaar 3

jaar 4

jaar 5

jaar 6

jaar 7

jaar 8

Basisschool

vmbo

havo

vwo

gymnasium

mbo

hbo

wo

Ontmoet onze coaches in Landgraaf

Wij selecteren al onze coaches in Landgraaf persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van bijles en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling in Landgraaf een leuke en ervaren coach bieden.

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Ik ben bij Online-Bijles.com gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de bètavakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen een voldoende of onvoldoende - dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

Onze aantrekkelijke tarieven

Wij van Online-Bijles.com geloven in flexibiliteit. Dat betekent ook dat wij flexibele prijzen hebben. Wanneer u kiest voor méér bijlessen betekent dat daarom ook méér korting. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig, dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken!

bijles

Per losse les

36,-

per uur*

 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket

32

30,-

per uur*

 • 15 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €90,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket

32

27,-

per uur*

Meest gekozen
 • 24 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €216,-
 • Binnen 48 uur online

Groot

Pakket

32

23,-

per uur*

 • 38 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart €494,-
 • Binnen 48 uur online

Succesverhalen

Eindelijk weer voldoendes door de online bijles van Frederique!

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip.

‘‘Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende.’’

Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van Online-Bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online aan Lucas om ook hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen aan anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

> Lees meer succesverhalen

Veelgestelde vragen

De bijles in Landgraaf van Online-Bijles.com start al vanaf 23,- per uur. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij de afname van meer bijles. Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij uw situatie past.

Online-Bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige coaches. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van het schoolwerk. Al onze coaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

De inhoud van de bijles wordt bepaald samen met uw kind. Hij of zij weet het beste wat er behandeld moet worden voor school. Met behulp van een persoonlijk leerplan gaat uw kind dan samen met een van onze coaches aan de slag om weer betere resultaten te behalen.

Online-Bijles.com is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat bijles altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze lessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze coaches erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de bijles van Online-Bijles.com zo effectief.

Online-Bijles.com is actief in heel Nederland. Hierdoor kunnen onze coaches bij u thuis in Landgraaf bijles geven. Komt dit niet helemaal uit? Dan geven onze coaches ook graag  online bijles.

Online-Bijles.com levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlandse onderwijs.

Schrijf uw kind vandaag nog in!

Wij helpen uw kind graag bij het vinden van de beste coach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets. En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.

Start nu
vanaf 23,-
WhatsApp Instagram Facebook LinkedIn E-mail
© Online-Bijles.com Algemene voorwaarden Privacy statement Sitemap