Voor wie?

Voor wie is online bijles bedoeld?

Bijles is de laatste jaren erg populair geworden. Veel middelbare scholieren hebben immers moeite met één of meer vakken op school. Bijles heeft dan gelukkig ook niet meer het stigma dat het ooit had. Tegenwoordig wordt het onderwijs op school ondersteund met allerlei digitale middelen, en wij van online-bijles.com vinden dat bijlessen deze trend moeten volgen. Reguliere, fysieke bijlessen kunnen namelijk tekort schieten voor bepaalde leerlingen. Veel bijlesbureaus hebben geen flexibele tijden en lang niet iedere bijlesdocent is bereid om ver te fietsen voor een bijles. Soms is het simpelweg niet mogelijk voor een scholier om mensen te ontvangen. Dat is precies waar online bijlessen een uitkomst kunnen bieden. Maar ook als uw kind het prettiger vind om online bijles te krijgen of als uw kind een erg strak weekschema heeft. Kort gezegd: online bijlessen zijn een geweldige aanvulling op het onderwijs van alle scholieren!

Op welke niveaus wordt online bijles gegeven? ​

De online bijlessen van online-bijles.com worden gegeven op ieder schoolniveau. Basisschool, vmbo, havo of vwo: voor iedere scholier is er een kans op een mooi cijfer voor dat ene lastige vak. Zit uw dochter op het vmbo en heeft zij moeite met wiskunde? U kunt rekenen op onze hulp. Zit uw zoon op de havo en kan hij maar weinig enthousiasme opbrengen voor Duits? Kein Problem. Zit uw dochter op het vwo en snapt ze niet zo veel van scheikunde? Daar hebben wij de oplossing voor. Zoals u ziet zijn voor iedere scholier onze online bijlessen mogelijk, ongeacht het schoolniveau, vak of jaar.

Online bijles voor vakken op de bassischool: kan dat?

Natuurlijk kan dat! Digitale leerondersteuning voor alle scholieren betekent ook echt ALLE scholieren – ook op de basisschool. Onze online bijlescoaches helpen uw kind ook met alle basisschoolvakken. Heeft uw kind problemen met rekenen? Dan schakelen we één van onze rekenexperts in. Vindt uw kind taal en spelling moeilijk? Een van onze coaches met een talenknobbel staat klaar om uw kind online te ondersteunen. Zit de CITO-toets er binnenkort aan te komen? Dan gaan we op zoek naar een coach met extra veel ervaring in leervaardigheden. Met online bijles is iedere basisschoolleerling verzekerd van een mooi cijfer op het komende rapport.

Door wie wordt online bijles gegeven?

Online-bijles.com werkt met een grote groep aan enthousiaste en vaardige bijlescoaches. Wij hebben zelfs meer dan duizend coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van schoolwerk. Al onze studiecoaches hebben een trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden. Onze coaches hebben dus geleerd om in te spelen op de wensen van uw kind en daar een leerstrategie op te bedenken. Uw kind krijgt dus altijd, ongeacht het schooljaar, niveau of schoolvak, maatwerk geleverd. Onze coaches zijn flexibel in te plannen en online bijlessen maken dat erg gemakkelijk. Woont u in Oost-Groningen en onze coach in Middelburg? Via het internet maakt dat helemaal niets uit, en kan de bijles gewoon doorgaan! Is er bij uw kind sprake van bijzondere omstandigheden als dyslexie, faalangst of autisme? Dat is geen probleem. Dan schakelen wij een coach in die daar ervaring mee heeft en uw kind zo goed mogelijk kan steunen.

Hoe schrijf ik mijn kind in voor online bijles?

Heeft u interesse in online bijles voor uw kind? Dan helpen wij u graag. Uw kind inschrijven voor online bijles is gemakkelijk: dat kunt u doen met de button ‘Geïnteresseerd’. Heeft nog vragen over de manier waarop wij werken of wat wij specifiek voor uw kind kunnen betekenen? Dan kunt u uw vraag mailen naar info@online-bijles.com. Natuurlijk willen wij u ook telefonisch te woord staan, u kunt ons bereiken op 06 40 34 40 17. Bij online-bijles.com staan we te allen tijde garant voor zowel kwaliteit en flexibiliteit.

Recente case

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.