Wiskunde

Bijles voor wiskunde op het vwo

Wiskunde is voor veel leerlingen op het vwo een lastig obstakel op het eindrapport. Dat is ook niet gek, want op het vwo is wiskunde een soort brei aan formules met lijntjes, letters en vreemde symbolen. Wiskunde wordt een exacte wetenschap genoemd maar voor veel leerlingen lijkt het op een schilderij van MC Escher. In veel formules staan abstracte letters en in sommen staan vaak verborgen elementen. Het ‘ontleden’ van deze moeilijke formules is echter wel wat  van alle leerlingen verwacht wordt. Soms wordt er in een opgave nog aanvullende info gegeven dat de som makkelijker kan maken. Echter is dit toch voor sommige leerlingen zeer afleidend. Tenslotte moeten alle leerlingen wiskunde informatie in een grafiek kunnen zetten en kunnen uitleggen waarom de curve er op een bepaalde manier uitziet. Dat is geen eenvoudige taak. Bij wiskunde op het vwo zijn er voldoende lastige zaken waar leerlingen moeite mee hebben. Online-Bijles.com biedt de beste ondersteuning voor het wiskunde onderwijs op het vwo – bijles voor wiskunde!

Online en aan huis – bijles op maat

Met onze bijles voor wiskunde kan iedere vwo scholier  een schitterend mooie voldoende halen voor de komende toets. Al onze bijles is compleet aan huis te volgen, of lekker gemakkelijk online. Iedere leerling krijgt in ieder geval een persoonlijke bijlescoach toegewezen. Al onze coaches hebben geleerd om in te spelen op de leerwensen van uw kind. Dit doen zij door middel van het opstellen van een uniek leerplan op basis van de benodigdheden van uw kind. Heeft uw kind moeite met formules? Dan leggen we de focus daar op. Heeft uw kind meer moeite met het analyseren van bepaalde grafieken? Dan gaat de coach daarmee aan de slag met uw kind. Of heeft uw moeite met het uit elkaar halen van de verschillende functies op de grafische rekenmachine? Dan wordt daar ook gewoon een goed studieplan voor opgesteld. Bij onze bijles voor wiskunde is er voor iedere leerwens is er een oplossing, gewoon lekker vanuit het eigen huis. Wiskunde is weliswaar moeilijk, maar met bijles voor wiskunde is het niet langer ‘hogere wiskunde’!

Vrijblijvend aanmelden voor bijles voor wiskunde – mét korting!

Wat kunnen u en uw kind verwachten van de bijles voor wiskunde van Online-Bijles.com? Ieder kind krijgt een persoonlijke coach met een unieke aanpak. Ook krijgt uw kind toegang tot ons eigen leerplatform om gemakkelijk online leermateriaal te delen en huiswerk te maken. Wilt u weten wat onze bijles voor wiskunde kan betekenen voor uw kind? Meld uw kind dan vandaag nog vrijblijvend aan voor de beste studiehulp. Dat kunt u doen door op de button ‘Geïnteresseerd’ te klikken. Wist u dat wij flinke korting geven als u kiest voor méér bijles? Dat is een rekensom met een prettige oplossing! Heeft u nog andere vragen over onze diensten, visie op onderwijs onze studiecoaches of andere zaken? Dan kunt u ons mailen op info@online-bijles.com of bellen op 06 40 34 40 17. Wij helpen u en uw kind graag verder.

Recente case

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Jochem

Lucas (12)

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.