Wiskunde

Bijles voor wiskunde op het vmbo

Op het vmbo zitten veel scholieren die geen overzicht meer hebben tijdens de wiskundeles. Hoewel dit vak in feite over simpele ‘sommen’ gaat, is het vak toch enorm breed. Wiskunde is namelijk enerzijds op te delen in ‘verhaaltjessommen’ die stil staan statistiek en het berekenen van de kans op iets. Anderzijds is wiskunde wat exacter en gericht op lastige algebra. Misschien dat uw kind wel wat voelt voor de een, maar de ander kan dan weer in een ‘blinde vlek’ zitten’. Hierdoor liegt dit vak er niet om. Probeer zelf maar overzicht te houden wanneer er meerdere functies en formules gegeven moeten worden. Tenslotte mag u de sommen en de antwoorden hierop in een grafiek zetten en in duidelijke taal uitleggen waarom de grafiek er zo uit ziet. Kortom, wiskunde is een vak waar veel leerlingen op het vmbo zich op verkijken. Maar gelukkig is er Online-Bijles.com om al deze leerlingen een steuntje in de rug te geven! U ziet wellicht aan onze naam dat wij gespecialiseerd zijn in ondersteunen van alle scholieren met bijles voor wiskunde! Uw kind is gegarandeerd van een voldoende waarmee dat vmbo proefwerk voor wiskunde met een voldoende afgesloten kan worden.

Bijles voor wiskunde, volledig online of lekker aan huis

De bijles voor wiskunde van Online-Bijles.com kan gewoon vanaf achter de computer gevolgd worden. Ook kunnen onze bijlescoaches aan huis de bijles voor wiskunde komen geven – waar u en uw kind behoefte aan hebben. Ieder kind krijgt zijn of haar eigen coach en is daardoor verzekerd van maatwerk. Heeft uw kind moeite met het ontleden van wiskundige formules? Dan helpen onze coaches daarbij. Weet uw kind hoe de functies op de rekenmachine bediend dienen worden? Onze coach weet daar wel raad mee. Of heeft uw kind simpelweg teveel gemist in de les door zieke? Geen probleem. Bij aanvang van de eerste bijles voor wiskunde maakt onze coach samen met uw kind een leerplan. Hierin staat duidelijk wat er geleerd gaat worden en wat er al goed gaat. Hoe dan ook, onze coaches leren uw kind aan hoe ze moeilijke formules aan moeten pakken en hoe ze zelf een som kunnen ontleden tot de basiselementen. Op deze manier garandeert Online-Bijles.com voor ieder kind een mooi cijfer op het eindrapport voor wiskunde! Onze bijles voor wiskunde zorgt voor rust, kennis en zelfvertrouwen op school.

Vrijblijvend aanmelden bij Online-Bijles.com

Wat kunt u verwachten van de bijles voor wiskunde van Online-Bijles.com? Ieder kind krijgt een persoonlijke coach die een uniek lesplan maakt. Uw kind krijgt ook toegang tot ons eigen digitale leerplatform gemakkelijk formules en huiswerk uit te delen. Denkt u dat uw kind baat heeft bij persoonlijke ondersteuning voor wiskunde op vmbo niveau? Schrijf uw kind dan vandaag nog in voor de beste studiehulp. De button ‘Geïnteresseerd’ verwijst u door naar onze diensten. Let op: bij afname van méér bijles ontvangt u méér korting! Heeft u nog vragen over onze andere bijlessen, diensten of studiecoaches? Dan kunt u ons bereiken door te mailen naar info@online-bijles.com of te bellen op 06 40 34 40 17.

Recente case

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.