Wiskunde

Bijles voor wiskunde op de havo

Toen ooit de term ‘hogere wiskunde’ bij iemand opkwam had deze persoon hoogstwaarschijnlijk zojuist een gemiddelde toets voor wiskunde op havo niveau gezien. Op de havo is wiskunde namelijk ook echt ‘hogere wiskunde’. Helaas vallen daarom veel leerlingen buiten de boot. Bijles voor wiskunde is daarom eigenlijk géén overbodige luxe. Op de havo wordt van leerlingen namelijk verwacht dat zij veel abstracte zaken kunnen uitrekenen. Vervolgens moet van de abstracte data een logische formule worden genmaakt en mag de uitkomst hiervan in een grafiek gezet worden. Ten slotte moet er in duidelijk Nederlands verteld worden waarom de grafiek precies een bepaalde vorm heeft. Veel leerlingen worstelen tegelijkertijd met het de grafische rekenmachine. Ten slotte moeten alle elementen in een korte tijd op de toets behandeld worden. Dat is simpel gezegd een moeilijke taak, en veel leerlingen op de havo hebben moeite hun kennis en hun kunde toe te passen. Hoe maakt uw kind toch een kans op een mooi cijfer voor wiskunde op het eindrapport? Online-Bijles.com heeft het antwoord: bijles voor wiskunde natuurlijk!

Persoonlijke bijles – aan huis en online

Bij Online-Bijles.com is ieder kind gegarandeerd van maatwerk. Onze bijles voor wiskunde wordt namelijk altijd gegeven door een persoonlijke bijlescoach. Heeft uw kind moeite met standaarddeviaties? Dan gaat onze coach daarmee aan de slag. Worstelt uw kind met de het maken van een goede belcurve? Dan neemt de coach in de aanpak op. Of heeft uw kind geen idee hoe een logaritmische formule ontleed moet worden? Dan wordt dat allemaal opgenomen in een persoonlijk leerplan. Waar uw kind ook mee geholpen wilt worden, hij of zij is gegarandeerd van een unieke aanpak. Iedereen leert immers het beste op een eigen manier. Onze bijles voor wiskunde wordt aan huis gegeven maar kan natuurlijk ook online plaatsvinden. Uw kind krijgt met online bijles voor wiskunde toegang tot ons speciale online leerplatform waarin lesstof en sommen gedeeld kunnen worden met de coach. Leren vanuit huis met een leuke coach: een goede oplossing om dat proefwerk voor wiskunde met een enorm mooie voldoende af te kunnen sluiten!

Vrijblijvend aanmelden voor bijles voor wiskunde van Online-Bijles.com

Heeft uw kind ook moeite met leren op havo niveau, en denkt u dat hij of zij ook profijt kan hebben van bijles voor wiskunde? Meld uw kind dan vandaag nog aan voor onze professionele digitale onderwijssteun. U kunt dat gemakkelijk en vrijblijvend doen door op de button ‘Geïnteresseerd’ te klikken. U krijgt een flinke korting bij afname van méér bijles voor wiskunde – u hoeft natuurlijk geen wiskunde te zijn om te zien dat dat een erg prettig voordeel is! Heeft u vragen over onze diensten of visie op het onderwijs? Dan kunt u ons bereiken door te mailen naar info@online-bijles.com of te bellen op 06 40 34 40 17. Wij helpen u en uw kind graag verder.

Recente case

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.