Wiskunde – algemeen

Bijles voor Wiskunde

Wiskunde is voor veel scholieren een gevreesd vak. Bijles voor wiskunde is het antwoord! Door de jaren heen worden en steeds meer variabelen in de formules gestopt, waardoor een gemiddelde wiskundesom er eerder uitziet als een Nederlandse volzin. Grafieken beginnen steeds meer te lijken op moderne kunst van Mondriaan en er komen steeds meer bijzondere begrippen aan bod: permutaties, standaarddeviaties en goniometrische functies. Klinkt dit voor u nog enigszins begrijpelijk of duizelt het u ook al? Daarom is het begrijpelijk dat uw kind wel wat online bijles wiskunde kan gebruiken. Uw kind is niet de enige. Scholen bieden soms zelf wel examentraining wiskunde aan maar deze extra lessen hebben vaak maar beperkt plek en vinden maar al te vaak nèt plaats voor de examens. Daarbij hebben docenten lang niet altijd genoeg tijd om uw kind persoonlijke hulp te bieden. Tot gevolg: veel leerlingen slaan dicht zodra ze de eerste som zien staan op de toets…

Wiskunde op het vmbo

Wiskunde is voor veel leerlingen op het vmbo een moeilijke drempel tot slagen. Onze coaches zullen middels ons digitale portaal met uw kind sommen oefenen. Het ‘ontleden’ van moeilijke formules staat hier centraal, want dat is wat er op het examen verwacht wordt. Ook leren onze coaches uw kind hoe ze zelf een wiskundige formule kunnen opstellen en kunnen plotten, want het formuledenken gaat twee kanten op. Tenslotte komt geometrie aan bod. Met behulp van handige ezelsbruggetjes zal onze coach uw kind aanleren hoe ze die abstracte vormen kunnen berekenen.

Wiskunde op de havo

Op de havo gaat wiskunde een andere richting uit. Wiskunde is namelijk op te delen in wiskunde A, B, C en D. Wiskunde A en  C bestaan meer uit ‘verhaaltjessommen’ en staan stil bij kansberekening en statistiek. Wiskunde B en D zijn wat exacter en zijn meer gefocust op lastige algebra. Hoe dan ook, onze coaches leren uw kind aan hoe ze moeilijke formules aan moeten pakken en hoe ze zelf een som kunnen ontleden tot de basiselementen.

Wiskunde op het vwo

Op het vwo lijkt wiskunde in een hoop opzichten op dat van de havo. Toch gaat wiskunde dieper op de stof door en wordt van leerlingen verwacht dat zij met minder data méér abstracte zaken kunnen uitrekenen. Dat is geen simpele taak, en veel leerlingen hebben moeite om de data gestructureerd in hun hoofd te krijgen. Dit vergt een unieke aanpak, eentje die onze coaches goed onder de knie hebben.

Bijles voor wiskunde: aan huis en online

Maar gelukkig biedt Online-Bijles.com de oplossing voor schoolstress en helpen we wiskunde weer gemakkelijk te maken. Dat doen wij door middel van onze bijles, aan huis en online! Met online bijles kan iedereen vanuit huis leren voor dit moeilijke vak. Onze examentraining wordt gegeven door ervaren bijlescoaches, die klaarstaan om wiskunde formules aan te leren en leerstrategieën te bespreken. Ook zijn onze coaches bedreven in het motiveren van uw kind tot leren voor de toets. Een goed cijfer is natuurlijk pas echt gegarandeerd wanneer een leerling zelf ook gelooft dat hij of zij kan slagen. Uw kind is verzekerd van persoonlijke steun, want onze coaches hebben moeten leren om in te spelen op de wensen van de leerling. Ieder kind is anders, en daarom heeft iedereen baat bij een persoonlijke en unieke aanpak. Met onze bijles voor wiskunde wordt dit lastige vak weer leuk en is het niet langer een drempel tot slagen!

Vrijblijvend aanmelden bij Online-Bijles.com

Is uw kind ook gebaat bij online examenhulp voor dat moeilijke examen wiskunde? Dan kunt u gemakkelijk uw kind aanmelden voor online bijles met ons inschrijfformulier. Wij staan natuurlijk ook klaar om te helpen bij andere vakken als M&O en Frans. Heeft u nog vragen over onze aanpak, coaches of andere zaken? Dan kunt u ons bereiken op 06 40 34 40 17  of op  info@online-bijles.com. Wij helpen u en uw kind natuurlijk erg graag.

Recente case

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.