Spelling

Bijles voor Spelling op de basisschool

‘In welke woorden zit de -au klank? Waarom zit er eigenlijk de letter U in het woord leeuw? En schrijf je het woord Oo(…)evaar met een I of een J?’

Dit zijn lastige vraagstukken voor een gemiddelde basisschoolleerling. Waarom? Zo lang hebben ze het spreken van de Nederlandse taal nog niet onder de knie! Vanaf groep 3 wordt echter al verwacht dat ze in toenemende mate woorden kunnen ontleden en kunnen verklaren. Dat is voor de ‘happy-few’ een eitje, maar veel basisschoolleerlingen hebben er maar moeite mee. Dat is niet gek, want de Nederlandse taal zit tjokvol bijzondere lettercombinaties, gekke uitspraakregels en nog gekkere uitzonderingen. Toch is het belangrijk dat ieder kind zo goed mogelijk leert de Nederlandse taal te spreken en uit te schrijven. Een goede greep op je een taal gaat immers je leven lang mee en is een belangrijke vaardigheid om in het verdere leven te hebben. Maar hoe moet dat, als een kind de Nederlandse taal zo enorm lastig vindt? Of wat als het Nederlands niet de moedertaal van een kind is? Hoe kunnen we al deze kinderen helpen met spelling op de basisschool? Online-Bijles.com biedt huiswerkondersteuning en bijles voor spelling aan alle scholieren op de basisschool in Nederland.

Snel beginnen met bijles voor spelling

Wanneer u uw kind aanmeldt voor bijles voor spelling van Online-Bijles.com kunnen wij al binnen twee dagen een geschikte coach vinden. Ieder kind krijgt namelijk een persoonlijke en leuke bijlescoach toegewezen met wie ze die moeilijke Nederlandse taal gaan ontleden. Al onze bijlescoaches hebben een interne training gevolgd om uw kind zo effectief mogelijk te ondersteunen met het leerwerk. Heeft uw kind moeite met de schrijfwijze van woorden in het meervoud? Of heeft uw kind meer moeite met zwakke en sterke werkwoorden? Ongeacht waar uw kind moeite mee heeft, onze coaches spelen in op de benodigdheden van uw kind. Onze online bijlescoaches maken dan ook een persoonlijk leerplan in samenspraak met u en uw kind. Op deze manier is uw kind gegarandeerd van een unieke aanpak – en dat komt het leren van uw kind natuurlijk ten goede. Met onze online leerondersteuning kan ieder kind op de basisschool geholpen worden om meer greep te krijgen op die lastige Nederlandse taal. Onze bijlessen vinden bij u thuis plaats over het internet of één-op-één met een coach. Wij staan immers volledig voor flexibiliteit en maatwerk. Met de hulp van Online-Bijles.com kan uw kind die Nederlandse taal eens een spreekwoordelijk lesje leren!

Meld uw kind nu aan voor bijles van Online-Bijles.com

Kunt uw kind ook een steuntje in de rug gebruiken bij spelling op de basisschool? Dan kunt u met de knop ‘Geïnteresseerd’ uw kind aanmelden voor de beste bijles voor spelling. Wij bieden ook online bijles voor andere schoolvakken, zoals rekenen en begrijpend lezen. Wanneer u kiest voor een groter pakket aan bijles ontvangt u meer korting! Als u nog vragen heeft kunt u die gerust stellen door ons te mailen naar info@online-bijles.com of te bellen naar 06 40 34 40 17. Ook als er bijzondere omstandigheden zijn als dyslexie of een spoedige toets houden we graag hier rekening mee.

Recente case

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.