Schrijven

Bijles voor schrijven van Online-Bijles.com

Toen het schrift zo’n 6000 jaar geleden werd bedacht waren teksten kort en bondig. Dat moest ook wel, want het spijkerschrift werd voornamelijk gebruikt voor administratie en verkooptransacties. Er waren dan ook erg weinig mensen die überhaupt konden schrijven. Dat is nu wel anders, want vanaf groep 3 moet ieder kind in toenemende mate kunnen laten zien hoe goed ze kunnen schrijven. Dat is voor veel kinderen lastig want woorden worden steeds langer en moeilijker! Het schoolschrift heeft enorm mooie maar lastige haakjes, rondingen en verbindingen. Dat maakt het prettig en eenvoudig om te lezen, maar hoe kun je begrijpen wat je schrijft als het schrijven zelf al enorm moeilijk is? Een goede taalvaardigheid hangt immers samen met het hebben van een correct handschrift. Helaas is niet iedereen gezegend met een fijne motoriek. Ten slotte dienen kinderen vanaf groep 5 te kunnen reflecteren op hun eigen handschrift. Hoe kunnen we al die basisschoolkinderen helpen die moeite hebben met duidelijk en netjes schrijven? Online-Bijles.com biedt aan alle scholieren op de basisschool de beste bijles voor schrijven. Met behulp van onze bijlescoaches kan ook uw kind een goed gevoel krijgen voor schrijven.

De beste leerondersteuning, online en aan huis

Met onze bijles voor schrijven kan ieder kind, lekker vanaf achter de computer met begeleiding aan huis, netjes leren schrijven. Uw kind krijgt een persoonlijke coach aangewezen wie  met uw kind de kneepjes van het mooie schrijven gaat doornemen tijdens de bijles voor schrijven. Deze persoonlijke coach heeft bij ons een training doorlopen om uw kind zo effectief en prettig mogelijk kan helpen met de vaardigheden en de techniek van het schrijven. Hoe schrijf je het gemakkelijkst bepaalde letters aan elkaar? Of hoe houd je je handschrift consistent? Of waarom schrijven we hoofletters anders dan de kleine letters? Ongeacht de leerwens van uw kind, onze online coaches houden rekening met de leerwensen van uw kind. Ieder kind krijgt ook eigen leerplan zodat er bijgehouden kan worden wat er geleerd is en wat nog behandeld dient te worden. Dit leerplan is leidend en daarom een handige houvast voor uw kind. Op deze manier is ieder basisschoolkind gegarandeerd van een unieke aanpak en een mooi handschrift tot gevolg. Mooi leren schrijven met een enthousiaste coach, lekker vanuit het eigen huis? Doktershandschriften en priegelletters worden verleden tijd met bijles voor schrijven van Online-Bijles.com!

Meld uw kind snel aan voor bijles voor schrijven

Denkt u dat uw kind ondersteuning nodig heeft bij het (netjes) leren schrijven van de Nederlandse taal? Wij staan u graag tot dienst. U kunt uw kind gemakkelijk inschrijven voor online bijles schrijven met ons aanmeldformulier. Wij gaan direct na aanmelding op zoek naar een geschikte online bijlescoach voor uw kind. Wij bieden ook bijles in andere vakken aan, zoals rekenen en begrijpend lezen. Wist u dat u meer korting krijgt wanneer u kiest voor meer bijles voor schrijven? Dat is mooi meegenomen! Heeft u vragen over onze werkwijze,bijlescoaches of andere zaken? Dan kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@online-bijles.com of ons te bellen op 06 40 34 40 17.

Recente case

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.