Scheikunde

Bijles voor scheikunde op het vwo

Een gemiddelde toets op het vwo zit vol met abstracte zaken – en het is aan de leerling om aan te tonen dat ze hier goed mee om kunnen gaan. Maar scheikunde is één van die exacte vakken waarbij het abstracte niveau enorm omhoog schiet. Dat is niet gek, want scheikunde vindt plaats op een minuscuul niveau. Er komt dus heel wat analytisch en inbeeldend vermogen bij kijken. Wat is de laatste keer dat u stilstond bij de ionen in uw eigen cellen? Of wanneer heeft u voor het laatst nagedacht over de aminozuren in de boterham tijdens het ontbijt? Veel scholieren duizelt het zodra ze de toets voor zich krijgen. Niet moeten leerlingen alleen een hoop fenomenen en moeilijke scheikundige begrippen uit hun hoofd kennen, ze moeten ook de verbanden hiertussen duidelijk kunnen uitleggen. Tegelijkertijd moeten ze hun kennis van de BINAS kunnen tonen. Dat is een flinke opgave, zeker gezien alle leerlingen op het vwo ook nog genoeg werk te doen hebben voor andere vakken op school. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedere leerling op het vwo gewoon een voldoende voor scheikunde kan komen te staan op het eindrapport? Met bijles voor scheikunde, natuurlijk!

De beste persoonlijke begeleiding – aan huis en online

Online-Bijles.com biedt de beste bijles voor scheikunde aan alle leerlingen op het vwo, voor ieder schoolvak. Iedere leerling krijgt een persoonlijke studiecoach toegewezen met wie ze dat moeilijke scheikunde onder handen nemen. Onze online studiecoaches weten precies waar zij op in kunnen spelen om uw kind te garanderen van mooi cijfer voor de volgende toets. Zij gaan met de bijles voor scheikunde met uw kind aan de slag om overzicht te krijgen in deze wirwar aan scheikundige formules. Op deze manier garandeert Online-Bijles.com een unieke aanpak voor ieder kind. Uw kind is natuurlijk uniek en heeft baat bij een eigen manier van leren. Uw kind heeft misschien moeite met bepaalde scheikundige formules – en onze coach neemt dat op in een leerplan. Onze bijles voor scheikunde is aan huis, of volledig online beschikbaar. Met behulp van ons speciale online leerplatform kan uw kind makkelijk huiswerk en aantekeningen delen. Op deze manier kan uw kind, lekker vanuit huis, de beste bijles voor scheikunde krijgen van professionele en getrainde coaches. Step side, Alfred Nobel – een nieuwe generatie van topchemici is in aantocht!

Vrijblijvend aanmelden voor bijles voor scheikunde van Online-Bijles.com

Denkt u dat uw kind ook baat kan hebben van bijles voor scheikunde op havo niveau? Dan kunt u uw kind vrijblijvend inschrijven via de button ‘Geïnteresseerd’. Wij gaan daarna direct op zoek naar een persoonlijke coach die met uw kind scheikunde zal behandelen. Bij afname van méér bijles krijgt u ook méér korting! Heeft u nog vragen over onze coaches, werkwijze of tarieven? Neem dan contact met ons op per mail via info@online-bijles.com of bel ons op 06 40 34 40 17. Wij helpen u natuurlijk graag.

Recente case

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.