Rekenen

Bijles voor rekenen van Online-Bijles.com

‘Maartje heeft in haar spaarpot 33 munten van vijf eurocent en 18 munten van 20 eurocent. Daar doet ze het geld bij dat ze voor haar verjaardag heeft gekregen. Nu zit er in de pot precies 45 euro. Hoeveel geld heeft ze voor haar verjaardag gekregen?

Bijles voor rekenen is heden ten dage geen overbodige luxe. Bovenstaande vraag komt namelijk uit een recente cito-toets en illustreert goed hoe moeilijk rekenen kan zijn op de basisschool. De som zelf is lastig omdat er met meerdere maatstaven gerekend moet worden, namelijk centen en hele euro’s. Maar in de som staan de getallen uitgeschreven in zowel cijfers als uitgeschreven woorden. Tenslotte zit er ook een element van begrijpend lezen in de vraag. Het optellen zelf is voor sommige kinderen nog niet eens het lastigste aan deze rekenvraag! In Nederland hebben veel kinderen op de basisschool moeite met rekenen. Dat is niet gek, want ieder schooljaar wordt rekenen een moeilijker vak en wordt er steeds meer van kinderen verwacht. Maar rekenen is zoveel meer dan alleen sommetjes maken. Het analytisch vermogen van kinderen wordt getoetst en kinderen moeten in klare taal hun gedachtesprongen kunnen uitleggen. Rekenen is hierdoor wellicht het meest veelzijdige vak op de basisschool. Hoe kunnen we al deze basisschoolleerlingen helpen meer grip te krijgen op dat lastige rekenwerk? Online-Bijles.com biedt aan alle basisschoolleerlingen in Nederland de beste bijles voor rekenen.

Snel beginnen met bijles voor rekenen

Om al die kinderen op de basisschool te helpen met het rekenwerk is er nu de perfecte oplossing: bijles voor rekenen van online-bijles.com! Met onze digitale leerondersteuning kan ieder kind op de basisschool op een leuke en veilige manier sommen maken of leren voor de komende rekentoets. Ieder kind krijgt een persoonlijke coach toegewezen met wie ze lekker vanaf achter de eigen computer kunnen leren voor rekenen. Onze bijles voor rekenen kan natuurlijk ook aan huis plaatsvinden: waar u en uw kind behoefte aan hebben. Al onze coaches hebben een training doorlopen waarin ze hebben geleerd om in te spelen op iedere leerwens van hun leerling. Bij Online-Bijles.com staan we voor maatwerk dus ieder kind is gegarandeerd van een unieke aanpak aan de hand van een persoonlijk leerplan. Uw kind krijgt ook toegang tot ons online leerplatform, waarom gemakkelijk opdrachten en aantekeningen met de coach gedeeld kunnen worden. Onze ijlessen vinden gewoon plaats via het internet, of gewoon bij u aan huis. Hierdoor zijn de online bijlessen erg gemakkelijk in te plannen, wanneer u het uitkomt. Wat maken één en één samen? Twee natuurlijk. Wat maakt uw kind en bijles voor rekenen samen? Een dikke voldoende op het komende rapport!

Meld uw kind vandaag nog aan bij Online-Bijles.com

Heeft uw kind ook baat bij een steuntje in de rug bij het maken van het rekenwerk? Wacht dan niet langer, en meld uw kind vandaag nog vrijblijvend aan voor de beste bijles voor rekenen. U kunt uw kind gemakkelijk aanmelden voor bijles voor rekenen door te klikken op de button ‘Geïnteresseerd’. Wij bieden ook bijles voor andere vakken op de basisschool, zoals begrijpend lezen en Engels. U krijgt meer korting bij afname van meer bijles voor rekenen – en dat is mooi meegenomen! Heeft u nog vragen over ons online leerportaal, onze bijlescoaches of andere zaken? Dan kunt u ons bereiken door te mailen naar info@online-bijles.com of te bellen naar 06 40 34 40 17. Wij zijn u graag van dienst.

Recente case

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.