Nederlands

Bijles voor Nederlands op het vwo

De laatste jaren heeft het Nederlands onderwijs veel kritiek ontvangen. De teksten op de toetsen zouden niet meer van deze tijd zijn en het examen toetst leerlingen niet goed op hun vaardigheden. Veel van de teksten zouden afkomstig zijn uit ouderwetse dagbladen en zijn daardoor simpelweg niet leuk en makkelijk om te lezen. Daarbij worden er veel misleidende vragen gesteld: dat is iets waar middelbare scholieren op getoetst worden. Bijzonder eigenlijk, dat leerlingen bewust misleid worden in de vraagstelling terwijl dat ondenkbaar is bij ieder ander vak. Toch moeten scholieren, en in het bijzonder vwo’ers, dit soort moeilijke teksten leren lezen. Begrijpend lezen is tenslotte het belangrijkste doel van het vak Nederlands – en op de universiteit en in het werkende leven wordt er niet anders gevraagd. Ondanks de goede intentie, veel vwo scholieren zitten met hun handen in het haar zitten zodra ze de toetsen voor Nederlands voor hun neus krijgen. Bijles voor Nederlands van Online-bijles.com is de beste oplossing om deze moeilijke taal onder de knie te krijgen! Jazeker, bijles voor Nederlands! Met de studiesteun van Online-Bijles.com kan iedere vwo leerling lekker vanuit huis leren voor Nederlands.

Persoonlijke bijles voor Nederlands – online én aan huis

Wat maakt de bijles voor Nederlands van Online-Bijles.com zo effectief en leuk? Iedere leerling is gegarandeerd van een persoonlijke bijlescoach. Al onze bijlescoaches zijn namelijk intern getraind weten feilloos hoe ze in kunnen spelen op de leerwensen van uw kind. Ieder kind vergt immers een unieke aanpak . Na aanvang van de eerste bijles voor Nederlands maakt de bijlescoach een persoonlijk leerplan in samenspraak met uw kind. Hierin wordt precies duidelijk wat er geleerd moet worden en wat er natuurlijk al goed gaat. Zo heeft uw kind het overzicht en wordt leren behapbaar en leuk. Onze bijles voor NEderlands vindt plaats over het internet, of compleet aan huis – daar waar behoefte aan is. Uw kind krijgt tevens toegang tot ons online leerplatform waarop gemakkelijk en snel leerstof en aantekeningen gedeeld kunnen worden. Onze coaches instrueren uw kind hoe ze het beste zulke droge teksten kunnen aanpakken en de kern van de tekst goed onder woorden kunnen brengen. Op deze manier garanderen wij al jaren goede resultaten op het eindrapport. Met bijles voor Nederlands van Online-Bijles.com kan uw kind lastige toetsen weer te lijf en wordt de moeilijkste literatuur een eitje!

Vrijblijvend aanmelden bij Online-Bijles.com

Heeft u interesse in bijles voor Nederlands op vwo niveau voor uw kind? Dan kunt u uw kind vrijblijvend inschrijven middels de button ‘Geïnteresseerd’. Wij gaan daarna direct aan de slag om een geschikte online studiecoach te vinden voor uw kind. Wist u dat u een flink voordeel krijgt als u besluit om méér bijles voor Nederlands af te nemen? Dat is natuurlijk erg prettig voor de schoolcijfers, én voor uw portemonnee. Heeft u nog vragen over onze diensten, onze bijlescoaches of andere zaken? Dan kunt u gerust uw vragen mailen naar info@online-bijles.com of bellen naar 06 40 34 40 17. Wij staan u graag te woord.

Recente case

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.