Nederlands

Bijles voor Nederlands op de havo

Het aantal teksten dat op een gemiddelde toets voor Nederlands op de havo gelezen moet worden is in de afgelopen jaren gestegen – tot grote frustratie van veel scholieren. Teksten lezen is altijd een belangrijk onderdeel geweest van Nederlands, het is immers een talenvak. Helaas komen deze teksten niet altijd uit leuke tijdschriften of van leuke social media posts. Sterker nog: de teksten komen vaak uit lastige kranten en stoffige publicaties en zijn daarom niet altijd even makkelijk om te lezen. Dat is natuurlijk de bedoeling, want dit soort teksten zijn inhoudelijker en prikkelen de lezer beter. Maar dat maakt het vak wel enorm moeilijk voor velen! Daarbij worden er vaak vragen gesteld die moeilijk geformuleerd zijn. Hierdoor zijn er veel havo scholieren die moeite hebben met het vak Nederlands. Bijles voor Nederlands is om al deze redenen zeker geen overbodige luxe voor diegenen die het een moeilijke taal vinden. Nederlands is een verplicht vak, en hierdoor liggen de eisen voor de scholier hoog. Hoe kunnen we alle scholieren op de havo die Nederlands moeilijk vinden helpen? OP welke manier pakt uw kind het lezen van een tekst aan? Hoe ontleedt uw kind een vraag en wat wordt er nu precies gevraagd? Daar weten we bij Online-Bijles.com wel een antwoord op: bijles voor Nederlands, natuurlijk! Online-Bijles.com biedt de beste bijles voor Nederlands aan alle scholieren op de havo. Met onze bijles kan uw kind gemakkelijk vanuit het eigen huis leren voor de komende toets.

Bijles voor Nederlands, compleet op maat

Hoe zorgen wij van Online-Bijles.com dat uw kind verzekerd is van de beste bijles voor Nederlands? Iedere leerling krijgt na aanmelding een persoonlijke bijlescoach toegewezen. Zij hebben geleerd om de leerwens van uw kind in acht te houden. Dat doen zij met behulp van een persoonlijk leerplan dat zij samen met uw kind maken. Zo kan er precies datgene geleerd worden waar uw kind moeite mee heeft en is het makkelijk bij te houden wat er al geleerd is. Op deze manier garandeert Online-Bijles.com al meer dan 12 jaar maatwerk voor ieder kind. Onze bijles voor Nederlands vindt online plaats, of gewoon lekker bij u aan huis. Uw kind krijgt ook toegang tot ons gespecialiseerde online leerplatform. Hierop kunnen gemakkelijk en snel leerstof, handige ezelsbruggetjes en leesmethodes gedeeld worden. Een mooie voldoende voor Nederlands op het eindrapport is in zicht – zodat in de zomervakantie er gewoon een mooie cruisevakantie per kofschip genomen kan worden!

Vrijblijvend aanmelding bij Online-Bijles.com – gemakkelijk en snel

Denkt u dat uw kind baat kan hebben bij persoonlijke bijles voor Nederlands op havo niveau? Dan kunt u uw kind vrijblijvend aanmelden voor onze bijles door te klikken op de button ‘Geïnteresseerd’. Daarna zullen wij direct aan de slag gaan om een geschikte bijlescoach te vinden die uw kind kan ondersteunen met dat moeilijke Nederlands. Een leuk feitje: bij afname van meer bijles voor Nederlands krijgt u een prettige korting! Heeft u nog verdere vragen over onze diensten, studiecoaches, leerplatform of andere zaken? Dan kunt u ons mailen naar info@online-bijles.com of bellen naar 06 40 34 40 17. Wij staan u natuurlijk graag te woord.

Recente case

Jochem

Lucas (12)

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.