Natuurkunde

Bijles voor Natuurkunde op de havo

Natuurkunde is op de havo één van de meest abstracte vakken. Hoewel het vaak over concrete fenomenen gaat bestaat de data waarmee gerekend moet worden vooral uit letters, symbolen en onduidelijke formules. Wat weet u nog precies van de eigenschappen van zwaartekracht en het verval uraniumatomen? Dit zijn namelijk onderwerpen die aan de orde van de dag zijn op een gemiddelde havo toets. Deze data moet natuurlijk ook foutloos in een grafiek verwerkt worden. Tenslotte moet de grafieken uitgelegd worden in klare taal. Om al deze redenen is bijles voor natuurkunde geen overbodige luxe. Er zijn zoveel verschillende aspecten die in het antwoord moeten komen staan dat veel leerlingen het benauwd krijgen zodra de toets voor hun neus verschijnt. Heeft uw kind ook zoveel moeite met dit lastige vak? Hoe kunnen we al die scholieren op de havo helpen met natuurkunde en ervoor zorgen dat ze met een opgeheven hoofd het practicumlokaal kunnen verlaten? Gelukkig bieden wij de perfecte hulp voor alle scholieren die natuurkunde moeilijk vinden: bijles voor natuurkunde! Met de bijles voor natuurkunde van Online-Bijles.com kan iedere scholier vanaf hun eigen stoel leren voor de komende toets.

Persoonlijke bijles voor natuurkunde, online en aan huis

Wij vinden dat uw kind op een zo efficiënte en persoonlijke manier geholpen moet worden. Daarom krijgt uw kind na aanmelding een persoonlijke bijlescoach aangewezen met wie de stof doorgenomen gaat worden. Hoe zorgen wij ervoor dat uw kind zo effectief en leuk mogelijk de natuurkundige stof te lijf gaat? De bijlescoach maakt tijdens de eerste bijles samen met uw kind een uniek leerplan zodat precies geoefend wordt wat benodigd is. Zo krijgt iedere scholier een eigen aanpak en kan met een gerust hart het toetslokaal in. Onze bijles voor natuurkunde is te volgen over het internet, maar natuurlijk óók gewoon aan huis. Uw kind krijgt na aanmelding voor online bijles van natuurkunde toegang tot ons online lesportaal waarop huiswerk en leermateriaal met de bijlescoach uitgewisseld kan worden. Waar u ook voor kiest, uw kind kan lekker vanuit huis zich voorbereiden voor dat moeilijke vak – ondersteund door een enthousiaste en ervaren bijlescoach.

Vrijblijvend aanmelden bij Online-Bijles.com

Wat kunt u verwachten van de diensten van Online-Bijles.com? Uw kind krijgt een persoonlijke bijlescoach toegewezen, die getraind is om uw kind zo goed mogelijk te helpen. Wij kunnen na aanmelding van uw kind al binnen 48 op zoek gaan naar een geschikte bijlescoach. Heeft u interesse in bijles voor natuurkunde op havo niveau voor uw kind? U kunt uw kind vrijblijvend aanmelden voor de beste bijles voor natuurkunde op havo niveau door te klikken op de ‘Geïnteresseerd’-button. Wist u dat u extra korting krijgt bij afname van méér bijles? Dat is natuurlijk erg prettig voor de portemonnee. Heeft u nog vragen over onze studiecoaches, tarieven of over andere zaken? Dan kunt u ons mailen op info@online-bijles.com of bellen op 06 40 34 40 17. Wij zijn u graag van dienst.

Recente case

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Jochem

Lucas (12)

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.