Natuur- en Scheikunde (NaSk)

Bijles voor NaSk (Natuur- en Scheikunde) op het vmbo

Op het vmbo vormen de schoolvakken scheikunde en natuurkunde samen vak NaSk (Natuur- en Scheikunde). In dit vak komen dus zowel natuurkunde als scheikundige fenomenen aan bod. Ons hele universum hangt samen door deze verschijnselen, dus leren voor de komende toets is voor veel leerlingen op het vmbo zeker geen makkelijke taak! Wat betekent de weerstand van een koperen draad? Wanneer ontstaat de tannine in de wijn, en wat betekent dat voor de kwaliteit? Waarom is het zoute zeewater eigenlijk enorm slecht voor schepen? In natuur- en scheikunde worden vragen gesteld waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben maar waar we niet altijd bij stilstaan. Het is daarom ook geen raadsel waarom er zoveel vmbo scholieren denken geen gevoel te hebben voor dit vak. Leerlingen mogen enkel met een BINAS-boek de toetsen maken. Dat boekje heeft iedereen wel, maar de benodigde kennis is bij veel leerlingen nog wat gebrekkig. Kunt u ze het kwalijk nemen? Ze dienen over enorm veel onderwerpen en fenomenen een hoop parate kennis te hebben… Maar gelukkig kan iedereen een topwetenschapper worden met de bijles voor NaSk van Online-Bijles.com! Jazeker, u leest het goed: bijles voor NaSk! Met onze persoonlijke onderwijsondersteuning kan iedere vmbo scholier op een leuke en effectieve manier leren voor NaSk.

Bijles voor NaSk, aan huis óf online

Al onze bijles voor NaSk wordt gegeven door enthousiaste bijlescoaches. Uw kind krijgt dan ook een persoonlijke, leuke en ervaren bijlescoach toegewezen gekregen. Deze stelt vooraf aan de eerste bijles voor NaSk een leerplan op waarin alle leerwensen van uw kind in worden opgenomen. Op deze manier garandeert Online-Bijles.com een unieke aanpak. Uw kind kan moeite hebben met het leren van de periodieke tafel of met bepaalde natuurkundige formules. Ongeacht de leerwens, onze coaches hebben geleerd om de leerdoelen in oog te houden. Zo wordt er geleerd wat ook echt nodig is. Uw kind ontvangt ook persoonlijke toegang tot ons eigen digitale leerplatform. Hier kan gemakkelijk foto’s, opdrachten en ander leermateriaal gedeeld kan worden. Op deze manier kan ook uw kind gewoon dat moeilijke NaSk proefwerk met een mooi cijfer voltooien. Met bijles voor NaSk kan uw kind weer met plezier en zelfvertrouwen terug naar school!

Vrijblijvend aanmelden bij Online-Bijles.com

Denkt u dat uw kind ook baat kan hebben van onze bijles voor NaSk? Schrijf uw kind dan vandaag nog vrijblijvend in voor de beste ondersteuning voor op school. Dat kunt u gemakkelijk en snel doen via de button ‘Geïnteresseerd’. Uw kind krijgt dan spoedig een persoonlijke coach toegewezen. Wij bieden natuurlijk ook steun bij andere vakken als Frans, geschiedenis of wiskunde. Let op: bij afname van méér bijles voor NaSk krijgt u ook méér korting! Heeft u nog vragen over ons onderwijsaanbod of andere zaken? Neem dan contact met ons op per mail via info@online-bijles.com of bel ons op 06 40 34 40 17. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw vraag.

Recente case

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.