Management en organisatie (M&O)

Bijles voor M&O (Management en Organisatie) op de havo

Management en Organisatie (M&O) heeft veel weg van het vak economie. Allebei deze schoolvakken gaan over geld. Geld is de spil van deze vakken maar hoe ze er tegenaan kijken verschilt toch wel wezenlijk. M&O neigt meer naar micro-economie – het gaat over bedrijven, uitgaven, bedrijfsstructuren en zaken als overhead en winstmarges. Economie gaat meer over grote zaken als import- en export van gehele landen. Maar omdat M&O over economie op een kleine schaal gaat wil nog niet zeggen dat het makkelijk is. Integendeel, M&O is niet voor iedereen weggelegd – het is immers een keuzevak. Daarom is bijles voor M&O zeker geen overbodige luxe. Maar wat als uw kind weinig affiniteit heeft met deze zaken en het hoofd begint te duizelen bij het aanzicht van verdienmodellen? Het succesvol leiden van een bedrijf is geen sinecure! Wees niet getreurd, Online-Bijles.com biedt namelijk alle scholieren de beste kans om toch een mooie voldoende te halen voor het komende M&O tentamen. Maar hoe pakken we dat aan? Met bijles voor M&O natuurlijk! Met onze digitaal steuntje in de rug kan iedere directeur in spé leren voor dit moeilijke vak, gewoon vanuit huis.

Online óf aan huis – te allen tijde persoonlijke bijles

Onze bijles voor M&O vindt online en aan huis plaats, en wordt gegeven door ervaren bijlescoaches. Zij staan klaar om uw kind te helpen met het leren van de stof. Ook zijn onze coaches bedreven in het motiveren van uw kind. Leren gaat immers het beste wanneer iemand daar ook echt zin in heeft. Bij onze bijles voor M&O is uw kind is gegarandeerd van persoonlijke steun, want onze coaches hebben moeten leren om in te spelen op de wensen van uw kind. Ieder kind is anders, en daarom heeft iedereen baat bij een persoonlijke en unieke aanpak. Na aanmelding krijgt uw kind ook toegang tot ons online leerportaal, waar gemakkelijk aantekeningen en huiswerk gedeeld kan worden met de coach. Met de bijles voor M&O van Online-Bijles.com behaalt uw kind niet een enkele winst, maar een positieve winsttrend gedurende het hele jaar!

Vrijblijvend aanmelden voor bijles voor M&O van Online-Bijles.com

Heeft uw kind ook profijt bij bijles voor M&O? Dan kunt u gemakkelijk uw kind vrijblijvend aanmelden voor online bijles door te klikken op de button “geïnteresseerd”. Wij staan natuurlijk ook klaar om te helpen bij andere vakken als Duits, wiskunde en Latijn. U krijgt trouwens een flink voordeel bij afname van méér bijles: en dat is natuurlijk prettig voor uw eigen jaarbalans! Heeft u nog vragen over onze aanpak, coaches of andere zaken? Dan kunt u ons bereiken op info@online-bijles.com of op 06 40 34 40 17. Wij staan u graag te woord.

Recente case

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.