Latijn

Bijles voor Latijn

“Alea iacta est”, “de teerling is geworpen”. Met deze  legendarische woorden stak Julius Caesar de Rubicon over om de leider van Rome te kunnen worden. Hiermee wordt tegenwoordig zoiets als “op hoop van zegen” mee bedoeld. Deze uitspraak is bijzonder genoeg nog erg relevant, want deze woorden nemen veel scholieren maar al te vaak in de mond. Zeker wanneer zij met hun toetsen voor Latijn beginnen! Latijn is erg lastige taal die voor ons Nederlanders vaak maar vreemd aanvoelt en daarom zijn veel scholieren op het vwo met recht een beetje bang voor de toets. Noli Timere, vrees niet! Bij Online-Bijles.com bieden we namelijk een oplossing: bijles voor Latijn!

Persoonlijke studiehulp aan huis – of volledig online

Met onze professionele bijles voor Latijn kan uw kind lekker vanuit huis oefenen voor dat moeilijke vak. Maar hoe gebeurt dat dan? Onze bijles voor Latijn vindt plaats over het internet of gewoon bij u aan huis, één-op-één. Uw kind krijgt een persoonlijke bijlescoach toegewezen die hem of haar helpt met het oefenen van Latijnse woorden, maar ook met hoe Latijnse teksten precies gelezen dienen te worden. Al onze bijlescoaches hebben moeten leren hoe ze kunnen inspelen op de wensen van uw kind. Ieder kind is namelijk uniek en uw kind is daarom zeker geen uitzondering. Op deze manier garanderen wij dan ook maatwerk voor ieder kind – met een mooie voldoende voor die toets Latijn tot gevolg. Samen leren met een leuke en betrokken bijlescoach tijdens de bijles voor Latijn: dat klinkt als het recept voor een mooi eindcijfer. Veni, vidi, vici!

Vrijblijvend aanmelden voor bijles voor Latijn

Ieder scholier kan met de bijles voor Latijn van Online-Bijles.com dat moeilijke vak Latijn succesvol afsluiten. Heeft u interesse in bijles voor uw kind? Dan kunt u uw kind inschrijven via ons inschrijfformulier. Wie bieden natuurlijk ook examensteun in andere vakken, zoals Duits en natuurkunde. Let op: bij afname van méér bijles krijgt u ook méér korting! Als u nog vragen heeft over ons of onze bijles, dan kunt u deze mailen naar info@online-bijles.com. U kunt ons ook bereiken op 06 40 34 40 17. Wij helpen graag alle middelbare scholieren, voor welk vak dan ook.

Recente case

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.