Grieks

Bijles voor Grieks

Grieks is misschien wel de moeilijkste taal in het Nederlandse onderwijs. In dit klassieke talenvak worden geschiedenis, begrijpend lezen en zinnen ontleden behandeld, omwikkeld in een grote hoeveelheid kritisch nadenken. Het is dan ook geen wonder dat Griekse toetsen door veel scholieren op het vwo enorm gevreesd worden. Weet u nog wat het betekende dat Themistokles werd geostraceerd? En weet in welk geschrift staat dat Militiades dacht dat hij de veldslag tegen de Perzen kon winnen? Griekse toetsen en teksten liegen er niet om. Om deze reden zijn er veel leerlingen die moeite hebben om deze enorme schat aan informatie en vaardigheden te leren beheersen. Online-Bijles.com helpt graag alle scholieren om meer grip te krijgen op deze moeilijke stof. Dat doen wij door middel van: Bijles voor Grieks

Aan huis of online – Bijles voor Grieks waar het u uitkomt!

Door onze bijles voor Grieks kan nu ook uw kind die gevreesde Griekse teksten beter te lijf gaan. Onze bijlescoaches helpen uw kind via het internet (of aan huis!) op een persoonlijke manier hoe zij al deze feiten moeten leren, maar ook leren zij hoe Griekse teksten gelezen dienen te worden. Daar draaien Griekse toetsen tenslotte voor een groot deel om. Onze online bijlescoaches zijn getraind om de wensen van uw kind in acht te nemen: hierdoor leveren zij te allen tijde maatwerk. Lekker thuis voor de computer oefenen voor de komende Grieks toets met een enthousiaste en bekwame coach: welke vwo’er wil dat nou niet? Met onze online bijles kan iedereen als een overwinnende Perikles of zegevierende Zeus het klaslokaal weer verlaten!

Vrijblijvend aanmelden bij Online-Bijles.com

Kan uw kind ook baat hebben bij extra studiesteun voor Grieks? Schrijf dan vandaag uw kind nog in voor bijles voor Grieks. Voor ieder kind is er de perfecte coach. Wij bieden tevens bijles aan voor andere vakken, bijvoorbeeld Engels en economie. Heeft u nog vragen? Dan kunt u die gerust mailen naar 06 40 34 40 17. of u kunt ons telefoneren op info@online-bijles.com. Let op: bij afname van meer bijles voor Grieks krijgt u ook méér korting!

Recente case

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Jochem

Lucas (12)

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.