Geschiedenis

Bijles voor Geschiedenis

Onder de vwo’ers in Nederland zijn er veel kinderen die geschiedenis maar moeilijk vinden. Soms vinden ze het zo moeilijk dat ze het niet eens leuk vinden. Dat is jammer, maar ergens wel begrijpelijk: geschiedenis op het VWO is een breed vak en overzicht houden is een enorme opgave. We kennen tien tijdvakken, maar wat is precies de rode lijn in deze tijdvakken? Sommige tijdvakken gaan eigenlijk alleen maar over politiek, sommigen over oorlog en anderen weer over economische zaken. Op het vwo wordt van scholieren verwacht dat ze vanuit ieder mogelijk perspectief het verleden kunnen verklaren. Dat is een flinke opgave, want op veel toetsen wordt er meerdere perspectieven gehanteerd. Bronnen analyseren is een andere vaardigheid die veel kinderen op het vwo moeilijk vinden: waarom staat die adelaar voor Duitsland en hoezo is die inktvis in de spotprent een symbolisering van de hebzucht van het Westen? En dan nog niet te spreken over de kenmerkende aspecten: Wat heb je eraan en hoe moet je ze leren? Geschiedenis is een leuk vak maar om het echt goed te kunnen heb je een goed historisch overzicht nodig – hoewel veel scholieren drukker bezig zijn met kleding of computerspellen. Hoe kunnen we al die leerlingen op het vwo helpen met al die feitenkennis en moeilijke historische vaardigheden? U ziet wellicht aan onze naam dat wij het antwoord eigenlijk al hebben: bijles voor geschiedenis! Bij Online-Bijles.com is iedere scholier verzekerd van een voldoende voor geschiedenis en ieder ander schoolvak.

De beste bijles voor Geschiedenis

Bij Online-Bijles.com vinden we dat bijles voor geschiedenis zo leuk en effectief mogelijk moet zijn. Daarom krijgt uw kind een eigen online bijlescoach toegewezen die een unieke aanpak maakt aan de hand van een leerplan. In dit leerplan worden duidelijke leerdoelen opgenomen zodat uw kind precies weet wat er moet gebeuren. Zit uw kind te worstelen met bronanalyse? Dan helpen onze bijlescoach daarbij. Weet uw kind niet meer wat nou het verschil was tussen de oorzaken en gevolgen van de Eerste Wereldoorlog? Onze bijlescoach weet daar wel raad mee. Of begrijpt uw kind niet helemaal wat Napoleon betekend heeft voor Europa? Dan neemt de bijlescoach dat mee in het leerplan. Hoe dan ook, onze coaches leren uw kind de juiste historische kijkwijzen aan maken historische vaardigheden weer duidelijk. Al onze bijles voor geschiedenis vindt online plaats, of compleet aan huis. Daar waar u en uw kind het meeste behoefte aan hebben. Met bijles voor geschiedenis kan iedere scholier op het vwo weer met goede moed naar de komende toets en het eindexamen!

Meld uw kind vandaag nog vrijblijvend aan bij Online-Bijles.com

Wat kunt u verwachten van de bijles voor geschiedenis van Online-Bijles.com? Uw kind krijgt een persoonlijke bijlescoach toegewezen die een unieke aanpak biedt waar uw kind het meest baat bij heeft. Ook krijgt uw kind toegang tot ons digitale onderwijsplatform om eenvoudig leermateriaal en aantekeningen te kunnen delen. Denkt u dat uw kind baat heeft bij de beste persoonlijke bijles voor geschiedenis op vwo niveau? Schrijf uw kind dan vandaag nog vrijblijvend in voor de beste onderwijshulp. Wanneer u kiest voor méér bijles krijgt u ook een historisch grote korting! De button ‘Geïnteresseerd’ verwijst u door naar ons aanmeldformulier. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons bereiken door te mailen naar info@online-bijles.com of te bellen op 06 40 34 40 17.

Recente case

Jochem

Lucas (12)

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.