Geschiedenis – algemeen

Bijles voor Geschiedenis

“The only thing we have to fear, is fear itself.” Deze legendarische woorden zijn uitgesproken door de Amerikaanse president Franklin Delano Roosevelt in 1933, een jaar van vele angsten en onzekerheden. Deze speech dringt helaas niet altijd door bij middelbare scholieren van tegenwoordig, want velen van hen vrezen dat ellendige vak geschiedenis. “Hoe houd ik al die kenmerkende aspecten uit elkaar? Wat is het verschil tussen de VOC en de WIC? Hoe lang duurde het Twaalfjarig Bestand? En waarom was die Koude Oorlog zo koud?” Al deze feitenkennis moeten leerlingen weten, en daarbij wordt van hen verwacht dat zij deze feiten met een historische blik kunnen analyseren. Dat is een geen kleine opgave, want er is nou eenmaal zo’n zesduizend jaar aan geschiedenis. En het wordt alleen maar meer!

Bijles voor geschiedenis, online en aan huis

Gelukkig bieden wij voor al deze leerlingen het ‘ei van Columbus’: online bijles! Met online bijles kan ieder kind de perfecte ondersteuning krijgen voor geschiedenis, lekker vanuit eigen huis. Met behulp van onze getrainde online studiecoaches kan ook uw kind op een persoonlijke manier geholpen worden voor dat lastige vak. Al onze bijlescoaches hebben geleerd om de wensen van uw kind in hun aanpak op te nemen. Hierdoor garanderen wij maatwerk, want ieder kind is tenslotte anders. Onze examentraining is meer dan het leren van jaartallen: dat is immers maar een piepklein deel van de toets. De coaches helpen uw kind namelijk met hoe ze de bredere historische context het best kunnen leren – iets wat veel handiger is op het examen. Met onze online bijles verandert dat komende geschiedenisproefwerk van een zwarte bladzijde in een grote historische gebeurtenis. Misschien houden we er wel een nationale feestdag aan over!

Vrijblijvend aanmelden bij Online-Bijles.com

Denkt u dat uw kind ook baat heeft bij persoonlijke, online steun voor geschiedenis? Meld dan uw kind vandaag nog aan bij online-bijles.com. Voor iedere leerling is er een aparte coach, ongeacht het schoolniveau van uw kind. Wij bieden ook examentraining voor vakken als Frans en scheikunde. Als u nog vragen heeft kunt u ons mailen naar info@online-bijles.com of kunt u bellen naar 06 40 34 40 17. Wij zijn u en uw kind graag tot dienst.

Recente case

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.