Frans

Bijles voor Frans

Gateau, grenouille, enseigner, feuille, fleur-de-lis en heureux – Dit is een greep woorden uit de prachtige Franse taal. ?Aardig wat mensen vinden de Franse taal maar een gekke verzameling aan letters en vreemde uitspraken. Veel Franse woorden zijn dan ook erg leuk om een beetje zwoel uit te spreken. Hoewel veel mensen de Franse taal erg mooi hebben helaas veel leerlingen op het vwo er veel moeite mee. Waarom zijn er zoveel verschillende vervoegingen? Waarom is die passe composé zo verschrikkelijk moeilijk? Hoezo zijn die Franse teksten allemaal zo lang? Op het proefwerk Frans op VWO niveau wordt verwacht dat de leerling snel de tekst begrijpt en een grote woordenschat heeft. Vervolgens moeten ze de kern van het verhaal in hun eigen woorden kunnen uitleggen – In foutloos Frans, natuurlijk. En dat is geen gemakkelijke opdracht! Dat is een hele kluif, en dat krijg je niet gedaan met een klein beetje kennis van de Franse taal… Hoe kunnen we al deze leerlingen op het vwo helpen om toch een voldoende te halen voor de komende Franse proefwerken? Nou, daar hebben wij bij Online-Bijles.com gelukkig wel een antwoord op: bijles voor Frans! Met onze bijles voor Frans kan iedere leerling op het vwo gewoon weer met volledig zelfvertrouwen naar de Frans les gaan.

Bijles voor Frans: online en aan huis!

Met onze studiesteun is ieder kind gegarandeerd van een mooi cijfer op het jaarrapport. Onze bijles voor Frans geven wij zowel aan huis als volledig online. De bijles voor Frans wordt gegeven door een persoonlijke bijlescoach die bij ons intern getraind is om uw kind zo prettig, effectief en persoonlijk mogelijk uw kind kan helpen. Deze bijlescoach maakt een uniek lesplan in samenspraak met uw kind – hierdoor kunnen wij een unieke aanpak garanderen dat het beste werkt voor uw kind. Samen gaan zij te werk om de moeilijke elementen van de Franse taal meester te maken. Uw kind krijgt, naast een persoonlijke bijlescoach, ook een eigen inlogcode voor ons digitale leerportaal. Hier kunnen gemakkelijk huiswerk, aantekeningen en leesstrategieën met elkaar gedeeld worden. Zodoende krijgt uw kind de juiste vaardigheden om Frans te leren en kan het leren ook na afloop gewoon doorgaan. Met bijles voor Frans van Online-Bijles.com kan uw kind, lekker vanuit huis, zich goed voorbereiden op het komende proefwerk. Leren voor Frans wordt leuk en gemakkelijk, en die komende toets: tres facile!

Vrijblijvend aanmelden bij Online-Bijles.com

Denkt u dat uw kind een steuntje in de rug kan gebruiken bij Frans op vwo niveau? Dan kunt u uw kind met de button ‘Geïnteresseerd’ vrijblijvend aanmelden voor onze bijles voor Frans. Wij kunnen al binnen twee dagen een geschikte bijlescoach vinden. Wist u dat u korting krijgt bij afname van meer bijles voor Frans? Dat is mooi meegenomen! Heeft u nog vragen over ons onderwijsaanbod of andere zaken? Neem dan contact met ons op per mail via info@online-bijles.com of bel ons op 06 40 34 40 17. Wij helpen u en uw kind natuurlijk erg graag.

Recente case

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.