Frans

Bijles voor Frans op het vmbo

Op het vmbo zitten veel scholieren die Frans maar wat lastig vinden. Dat is niet zo vreemd, want er wordt van deze scholieren verwacht dat ze bij de toets in een korte tijd meerdere Franse teksten kunnen lezen. Ook moet de woordenschat piekfijn in het hoofd zitten – anders wordt het lezen wel erg lastig! De teksten op de toets zijn doorspekt met moeilijke vervoegingen, bijzondere lettercombinaties en die enorm lastige passé composé. Maar hoe kan dat nou? De Franse taal is mooi en wordt niet voor niets de taal van de liefde genoemd. Daarom is het zonde dat veel scholieren Frans laten vallen zodra ze de kans krijgen. Nederlands en Engels zijn voor veel Nederlanders ondertussen wel standaard geworden, maar goed Frans kunnen spreken is nog een vrij zeldzame vaardigheid. Hoe kunnen we scholieren op het vmbo weer de liefde laten voelen voor de taal van de liefde? Daar weten we bij Online-Bijles.com wel raad mee: bijles voor Frans, bien sûr! Online-Bijles.com biedt de digitale steun voor het Frans onderwijs die veel vmbo scholieren nodig hebben.

Persoonlijke hulp, aan huis óf online!

Onze bijles voor Frans is lekker flexibel. Uw kind kan gemakkelijk vanaf achter de computer de bijles volgen, of gewoon één-op-één aan huis. Uw kind wordt ondersteund door een persoonlijke bijlescoach met wie ze een grondig leerplan opstellen. Alle leerwensen van uw kind worden opgenomen in dit leerplan. Zo blijven de leerdoelen altijd in zicht en is het gemakkelijk bij te houden wat er wél al goed gaat! Op deze manier garanderen wij voor ieder kind een unieke aanpak, want ieder kind leert het beste op zijn of haar eigen manier. Ten slotte krijgt uw kind toegang tot ons leerportaal waarop aantekeningen en leerstof gedeeld kan worden met de coach. Dat vmbo Frans proefwerk wordt niet langer iets om tegenop, maar naar uit te kijken. De bijles voor Frans van Online-Bijles.com is de beste ondersteuning voor het leren van Frans op school, bien entendu!

Vrijblijvend aanmelden voor bijles voor Frans van Online-Bijles.com

Kunt uw kind ook een steuntje in de rug gebruiken met onze bijles voor Frans, bij het leren voor het aankomende proefwerk? Dan kunt u door te klikken op de button ”Geïnteresseerd” uw kind inschrijven voor de beste bijles voor Frans. Wij bieden ook bijles voor alle andere schoolvakken, zoals geschiedenis, Duits en biologie. Een leuk feitje: u krijgt flinke korting als u kiest voor méér bijles! Als u nog vragen heeft kunt u die gerust stellen door ons te mailen naar info@online-bijles.com of te bellen naar 06 40 34 40 17. Wij helpen u en uw kind graag verder.

Recente case

Jochem

Lucas (12)

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.