Engels

Bijles voor Engels op het vwo

Engels: we spreken het allemaal wel een woordje. Iedere gooien we filters over onze foto’s op Facebook en Instagram. We zappen langs Say Yes to the Dress naar BBC News. We fraggen onze vijanden in Call of Duty en we videocallen met iedereen. Ondanks deze overload aan Engelse woorden hebben veel leerlingen op het vwo moeite deze moeilijke taal. Dat is niet zo gek, want de taal zit vol met bijzondere uitspraken en klinkercombinaties. Bij toetsen voor Engels moeten scholieren op het vwo veel teksten lezen in een korte tijd. Ook moeten zij de argumentatie van de schrijver haarfijn kunnen uitleggen en bepaalde onbekende woorden uit de context van de zin kunnen uitleggen. Veel Engelse proefwerkteksten zijn wat aan de droge kant en voor veel scholieren is de concentratie ver te zoeken tijdens het leren. Kunt u ze het kwalijk nemen? Maar al te veel scholieren op het vwo hebben moeite om effectief voor te bereiden op de komende Engelse toets. Wist u dat bijles voor Engels van Online-Bijles.com het perfecte antwoord hierop is? U leest het goed: bijles voor Engels! Online-Bijles.com biedt alle scholieren in Nederland de mogelijkheid om lekker vanuit huis te leren voor de komende toets – voor Engels en ieder ander schoolvak.

Persoonlijke bijles, aan huis en online

Bijles voor Engels is geen sinecure. Daarom zorgen wij ervoor dat alleen de beste bijlescoaches bijles voor Engels mogen geven. Al onze bijlessen worden verzorgd door leuke, ervaren en enthousiaste bijlescoaches die inspelen op de leerwensen van uw kind. Heeft uw kind moeite met teksten lezen? Geen probleem. Of zijn woordjes en vervoegingen het probleem? Dan legt onze coach daar de focus op. Op deze manier garanderen we de unieke aanpak waar uw kind baat bij heeft. Bij aanvang van de eerste bijles maken de bijlescoach en uw kind samen een persoonlijk leerplan. Zo is er te allen tijde overzicht en weet uw kind precies wat er nog geleerd moet worden, en wat er goed gaat! Onze bijles vindt volledig online plaats, of natuurlijk helemaal bij u aan huis. Uw kind krijgt na aanmelding ook een inlogcode voor onze online leeromgeving waarop aantekeningen en andere leerstof met de coach gedeeld kunnen worden. Zo kan uw kind blijven leren nadat de bijles voor Engels is afgelopen. Lekker vanuit huis leren met een toffe bijlescoach: dat is prettig en effectief voor iedere scholier. Met bijles voor Engels wordt dit vak weer leuk en gemakkelijk!

Vrijblijvend aanmelden voor bijles voor Engels

Wilt u weten wat de bijles voor Engels van Online-Bijles.com kunnen betekenen voor uw kind? Dan kunt u meer informatie opvragen door button ‘Geïnteresseerd’ te klikken. Dan kunnen na aanmelding al binnen twee dagen aan de slag om een geschikte bijlescoach te vinden voor uw kind. En wist u dat u een flinke korting krijgt bij afname van meer bijles? Dat is natuurlijk erg prettig voor de portemonnee. Heeft u nog andere vragen over onze studiecoaches of onze visie op het onderwijs? Dan kunt u ons mailen op info@online-bijles.com of bellen op 06 40 34 40 17. Wij helpen u en uw kind graag verder.

Recente case

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Jochem

Lucas (12)

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.