Engels

Bijles voor Engels op het vmbo

Wat betreft tweetaligheid scoort ons land op wereldwijde schaal enorm hoog: Nederlanders zijn gemiddeld de meest tweetalige mensen in de wereld! Er zijn maar liefst zeven miljard mensen op onze planeet – dus dat is een flinke prestatie. Dit is iets om enorm trots op te zijn, en het getuigt van de kracht van het Nederlandse schoolsysteem. Maar er blijven ieder jaar toch kinderen buiten de boot vallen – want de Engelse taal is helemaal niet vanzelfsprekend. Veel woorden zijn valse vrienden en Engelse uitspraak is ook een enorme opgave. Kunt u de volgende woorden foutloos oplezen? Cough, Dough, Though, Tough, Slough, Laugh, Enough, Plow. En? Is het u gelukt? Er zijn voldoende scholieren op het vmbo die zouden struikelen over deze woorden. Dat is niet gek want ieder woord ziet er min of meer hetzelfde uit maar heeft een enorm andere uitspraak. Verder moet bij Engels op het vmbo teksten gelezen worden en de kern van het verhaal uitgelegd worden. Dat is enorm moeilijk, zeker als iemand de taal niet helemaal meester is. Waar moet je als scholier beginnen? Hoe lees je een tekst effectief en hoe filter je daar de mening van de schrijver uit? Dit soort vraagstukken zijn moeilijk, maar Online-Bijles.com weet hét antwoord hierop: Bijles voor Engels!

Onderwijssteun, online en aan huis

U leest het goed: online bijles! Online-Bijles.com biedt de beste digitale studiesteun aan alle vmbo scholieren voor die moeilijke Engelse taal. Iedere scholier kan lekker gemakkelijk vanuit huis leren voor het komende proefwerk. Uw kind wordt ondersteund door een persoonlijke bijlescoach die alle lastige punten grondig doorneemt. Alle leerwensen van uw kind worden opgenomen in het leerplan zodat uw kind gereed is om die moeilijke taal te leren. Op deze manier is uw kind gegarandeerd van een unieke aanpak, want ieder kind is tenslotte gebaat bij een eigen manier van leren. Heeft uw kind moeite met Engelse woordjes? Dan legt de coach daar de nadruk op. Of heeft uw kind meer moeite met Engelse teksten lezen? Dan zal de coach aan de slag gaan met leesstrategieën tijdens de bijles voor Engels. Ook krijgt uw kind toegang tot onze online leeromgeving, waarop snel en eenvoudig leerstof, handige ezelsbruggetjes en leesmethodes gedeeld worden. Onze bijles vindt plaats bij u aan huis, of compleet online. Dat maakt onze bijles voor Engels zo lekker flexibel! Met onze bijles voor Engels wordt dat enge Engelse tentamen gewoon een piece of cake.

Vrijblijvend aanmelden voor bijles voor Engels

Denkt u dat uw kind ook baat kan hebben bij online bijles Engels op vmbo niveau? Dan kunt u uw kind vrijblijvend inschrijven via de button ‘Geïnteresseerd’. Uw kind krijgt dan een persoonlijke coach toegewezen die met uw kind aan de slag gaat. Wanneer u kiest voor méér bijles voor Engels ontvangt u ook méér korting – en dat is natuurlijk erg prettig. Heeft u nog vragen over ons onderwijsaanbod of andere zaken? Neem dan contact met ons op per mail via info@online-bijles.com of bel ons op 06 40 34 40 17. Wij helpen u natuurlijk graag.

Recente case

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Jochem

Lucas (12)

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.