Engels – algemeen

Bijles voor Engels

De Engelse taal speelt een steeds grotere rol in de levens van iedere Nederlander. Door de komst van het internet en internationale media krijgen we dagelijks meerdere Engelse begrippen om de oren: download, chillen en awkward! Daarbij kijken we steeds meer Engelstalige series en spelen veel jongeren Engelstalige games. Hoewel ons gevoel voor Engels steeds beter wordt, is dat nog niet voldoende voor Engels op de middelbare school. Tegen de tijd dat het Engels eindexamen wordt afgenomen moet een leerling meerdere teksten kunnen lezen en feilloos kunnen uitleggen waar ze over gaan. Dat is zeker geen piece of cake. Veel leerlingen komen er intussen achter dat ze juist deze skills nog missen – en een goed eindcijfer een verre droom is. Bijles Engels is de oplossing!

Engels op het vmbo

Engelse teksten lezen doen we allemaal dagelijks, maar van scholieren op het vmbo wordt aanzienlijk meer verwacht. Zij moeten in een kort tijdsbestek de functie, schrijfstijl en effectiviteit van een tekst kunnen bepalen. Tevens moeten ze voorbeelden geven van bepaalde elementen uit de tekst. Deze teksten zijn vaak echter erg ongewoon, en de achterliggende gedachte van deze teksten zit vaak verstopt achter een hoop moeilijke woorden en een bijzondere schrijfstijl. Hoe moet je daar als kritische lezer doorheen prikken? Dat is waar onze online bijlescoaches met uw kind mee aan de slag gaan.

Engels op de havo

Op de havo moeten leerlingen de argumentatie van de schrijver volledig kunnen uitpluizen. Vervolgens moeten ze tegenargumenten formuleren, en verklaren wat voor stappen ze hierbij hebben gezet. Allemaal volledig in het Engels, obviously. Dat is natuurlijk erg lastig, vooral als het moet over een onderwerp waar je eigenlijk niet veel verstand van hebt. Hoe lees je een tekst effectief en hoe filter je daar de mening van de schrijver uit? Onze coaches staan klaar om dit soort vraagstukken met uw kind te behandelen.

Engels op het vwo

Op het vwo wordt er op de toetsen van Engels nog een schepje bovenop gedaan. Leerlingen dienen de argumentatie van de schrijver te kunnen ontleden en vervolgens moeten ze de drogreden beredeneren die er plaats vindt. De teksten zijn erg droog en scholieren moeten maar al te vaak uit de context kunnen halen wat er bedoeld wordt. Tegen zoveel moeilijke zaken is geen enkel woordenboek opgewassen! Veel leerlingen hebben moeite om in een tekst het kaf van het koren te scheiden en weten niet goed hoe ze zich moeten voorbereiden op dit moeilijke vak.

Bijles voor Engels – aan huis en online

Daarom biedt online-bijles.com de beste oplossing om uw kind klaar te stomen: online bijles! Met onze studiesteun over het internet helpen wij uw kind om te leren voor de komende toetsen, compleet vanuit het comfort van uw eigen huis. Onze persoonlijke bijles wordt gegeven door onze ervaren online bijlescoaches. Zij staan klaar om al die moeilijke Engelse begrippen en teksten met uw kind door te nemen. Verder helpen zij uw kind met hoe zij zelf het beste voor het komende proefwerk kunnen leren. Al onze bijlessen zijn op maat, want ieder kind is tenslotte uniek. Onze bijlescoaches hebben dan ook moeten leren hoe ze de wensen van uw kind het beste in acht kunnen houden. Met online bijles kan uw kind, gemakkelijk en snel, de beste steun krijgen bij die moeilijke Engelse taal. Easy peasy, lemon squeezy!

Vrijblijvend aanmelden voor Bijles voor Engels

Heeft uw kind ook moeite met Engels en kan hij of zij profijt hebben van goede, persoonlijke online studiebegeleiding? Meld dan vandaag nog uw kind aan voor online bijles. Wij helpen u en uw kind natuurlijk ook met bijles in andere vakken als Nederlands en natuurkunde. Heeft u nog vragen? Dan kunt u deze gerust naar ons mailen op info@online-bijles.com of u kunt ons bereiken op 06 40 34 40 17. Wij zijn u graag van dienst.

Recente case

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.