Engels op de Basisschool

Bijles voor Engels op de Basisschool

“Invention, my dear friends, is: 93% perspiration, 6% electricity, 4% evaporation and 2% butterscotch” – Willy Wonka (1964)

Dit Engelse citaat, geschreven door Roald Dahl, beschrijft op een grappige manier waar werk van gemaakt is waar je trots op kunt zijn. Hoe mensen uit zichzelf precies elektriciteit, verdamping en butterscotch moeten maken is niet duidelijk. Wel blijkt dat het uit maar liefst 93% hard werken bestaat! Voor veel kinderen op de basisschool is dit niet anders. Zij werken immers hard en leren iedere dag nieuwe kennis en vaardigheden. Zeker vanaf groep zeven, wanneer het schoolwerk qua niveau moeilijker wordt dan ooit tevoren en er zelfs een moeilijk extra vak wordt toegevoegd: Engels. Engels is een enorm belangrijke taal om te kunnen lezen, schrijven en spreken. Engels is tenslotte een wereldtaal en doet ook steeds meer zijn intrede in Nederland. Het bovenstaande citaat is immers in het Engels geschreven. Maar hoe moeten al die kinderen op de basisschool zich voorbereiden op deze taal, als ze het zo enorm moeilijk vinden? Hoe kunnen we basisschoolscholieren helpen met die 93% perspiration? Gelukkig weten we bij Online-Bijles.com wel een antwoord op deze moeilijke vraag: bijles voor Engels op de basisschool!

Snel beginnen met bijles voor Engels

Met onze digitale leerondersteuning kan ieder kind op de basisschool op een leuke en effectieve manier zich voorbereiden op het komende Engels dictee of moeilijke opdrachten. Ieder kind wordt geholpen door een persoonlijke bijlescoach. Iedere bijlescoach van Online-Bijles.com heeeft een training doorlopen en weet hoe hij of zij in kan spelen op de specifieke leerwensen van uw kind. Dat doet de coach met behulp van een persoonlijk opgesteld leerplan. Op deze manier is uw kind gegarandeerd van een unieke aanpak en is de bijles voor Engels zo effectief mogelijk. Ieder kind krijgt ook toegang tot ons speciale online leerplatform, waarop eenvoudig aantekeningen en opdrachten met elkaar gewisseld kunnen worden. Al deze leerondersteunende zaken kunnen ook ná de bijles voor Engels ingekeken worden. Zo kan het leren niet alleen tijdens, maar ook na de bijles plaats vinden. Alle online bijlessen worden gevolgd achter uw eigen computer, wanneer het u uitkomt. Hierdoor zijn online bijlessen lekker flexibel in te plannen! Thuis leren met bijles voor Engels, ondersteund door een ervaren online bijlescoach: welk kind op de basisschool wil dat nou niet? Die 93% perspiration van Meneer Wonka: Met Online-Bijles.com moet dat goedkomen!

Meld uw kind vandaag nog aan bij Online-Bijles.com

Heeft uw ook behoefte aan de beste bijles voor Engels? Meld uw kind dan vandaag nog vrijblijvend aan voor de beste ondersteuning voor school. U kunt uw kind gemakkelijk aanmelden voor  bijles voor Engels door te klikken op de button ‘Geïnteresseerd’. Let op: bij afname van méér bijles krijgt u ook méér korting: en dat scheelt in de portemonnee. Wij bieden ook bijles voor andere vakken op de basis- en middelbare school, als begrijpend lezen en leren voor de Cito. Heeft u nog vragen over ons online coaches, leerportaal of andere zaken? Dan kunt u ons mailen naar info@online-bijles.com of bellen naar 06 40 34 40 17. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

Recente case

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.