Economie

Bijles voor Economie

De scholieren van vandaag zijn de verstandige volwassenen van morgen. Dat betekent dat zij ooit de stuwende kracht achter de wereldeconomie zijn en een nieuwe generatie van volwassenen op moeten voeden. Het is een natuurlijk een prettige gedachte dat wij het stokje op den duur mogen overdragen. En om hen te helpen biedt Online-Bijles.com de beste bijles voor economie. Middelbaar scholieren zijn natuurlijk nog jong maar vroeg of laat zullen zij toch de regie moeten voeren over grote economische aangelegenheden. Er zijn veel leerlingen op het vwo die economie maar een bijzonder vreemd schoolvak vinden. Kosten- en batenanalyses, overheadprojecties en hypotheekrenteaftrek: wanneer moet iemand dit ooit nog gebruiken? Het vak gaat over grote trends en geldstromen: de spreekwoordelijke ver-van-je-bed-show. Toch hebben we allemaal dagelijks te maken met de economie – “It’s the economy, dummy!” Ieder jaar is voor veel leerlingen het schoolvak economie een groot obstakel voor het einde van het jaar. Online-Bijles.com biedt de beste uitkomst voor alle vwo leerlingen die opkijken tegen dat komende economie proefwerk. Onze oplossing: bijles voor economie! Met bijles voor economie krijgt uw kind de scherpe geest van Albert Einstein en de zaken-mindset van Bill Gates!

Snel beginnen met bijles voor economie

Tijd is geld en geld is tijd – dat is een absolute waarheid voor veel economie. Daar zijn wij het mee eens en vinden we dat de bijles voor economie zo spoedig mogelijk zou moeten kunnen beginnen. Om deze reden kunnen wij na aanmelding van uw kind al binnen twee dagen een geschikte bijlescoach vinden. Met onze bijles voor economie kan iedere scholier op het vwo gemakkelijk vanuit huis leren voor dat gevreesde schoolvak. Uw kind krijgt een persoonlijke coach toegewezen, en al onze coaches hebben geleerd hoe ze in kunnen spelen op de leerwensen van uw kind. Ieder kind heeft tenslotte het meeste profijt van een eigen aanpak en maakt een eigen leerplan in samenspraak met de coach. Op deze manier garanderen wij al jaren goede resultaten voor ieder gemaakt eindexamen – of uw kind nu economische formules wilt leren of meer inzicht wilt krijgen in bijzondere financiële fenomenen. Uw kind krijgt tevens toegang tot ons speciale online onderwijsplatform. Bijles kan online, maar ook bij u aan huis plaatsvinden. Dat is prettig, gemakkelijk en flexibel. Met onze beproefde methode wordt bijles voor economie niet enkel een  hoorcollege maar een echte interactieve economische masterclass!

Vrijblijvend aanmelden is gemakkelijk en snel

Denkt u dat uw kind ook baat kan hebben van (online) bijles voor economie op vwo niveau? Dan kunt u uw kind vrijblijvend inschrijven via de button ‘Geïnteresseerd’. Uw kind krijgt dan een persoonlijke coach toegewezen die met uw kind aan de slag gaat. Een inside secret: wist u dat u bij afname van méér bijles ook méér korting krijgt? Zo houdt u aan het einde van de maand lekker veel over! Heeft u nog vragen over ons onderwijsaanbod of onze studiecoaches? Neem dan contact met ons op per mail via info@online-bijles.com of bel ons op 06 40 34 40 17. Wij helpen u en uw kind graag.

Recente case

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.