Duits

Bijles voor Duits

Bijles voor Duits is geen overbodige luxe. We spreken allemaal wel een klein woordje, want de Nederlandse taal is doorspekt met het Duits. Wat dacht u van de volgende zin:

Er zijn überhaupt veel wunderkinderen in Nederland die Sturm und Drang voelen zodra zij op school hun ordner voor Duits openslaan – waarna zij hun ongezouten mening blaffen als een rottweiler.

Dit is natuurlijk geen alledaagse zin, maar het toont wel goed aan hoeveel Duitse woorden in de Nederlandse taal zitten. Toch moeten leerlingen op het vwo wel even wat meer kunnen dan willekeurige Duitse woordjes kennen. Bij proefwerken voor Duits dienen enorm veel moeilijke teksten gelezen te worden. Leerlingen dienen de argumentatie van de schrijver te kunnen ontleden en vervolgens moeten ze de drogreden benoemen. De teksten zijn erg droog en scholieren moeten maar al te vaak uit de context kunnen halen wat er bedoeld wordt. Tegen zoveel moeilijke zaken is geen enkel woordenboek opgewassen! Veel leerlingen op het vwo hebben moeite om in een tekst het kaf van het koren te scheiden. Geeft u ze ongelijk? Duits is een prachtige taal maar zeker niet gemakkelijk! Met bijles voor Duits geeft u uw kind het steuntje in de rug om deze taal meester te worden. De beste bijles voor Duits van Nederland: die vindt u bij Online-Bijles.com! Via onze studiesteun kunnen alle vwo scholieren lekker vanuit hun eigen stoel oefenen voor Duits.

Met bijles voor Duits wordt deze taal weer einfach!

Bij Online-Bijles.com vinden we dat bijles voor Duits speciaal samengesteld moet zijn voor ieder kind. Om die reden krijgt uw kind een eigen online bijlescoach toegewezen. Onze online coach maakt met uw kind een uniek leerplan, zodat precies geoefend wordt wat er nodig is tijdens de bijles voor Duits. Op deze manier garanderen wij voor ieder uw kind een unieke aanpak is dat mooie cijfer voor Duits weer een stap dichter. Al onze bijles vindt plaats bij u aan huis, of compleet online! Zo is onze bijles voor Duits lekker gemakkelijk in de agenda te plannen, wanneer het u en uw kind het beste uitkomt. Uw kind krijgt ook toegang tot ons online lesportaal waarop huiswerk en leermateriaal met de bijlescoach uitgewisseld kan worden. Zo kan iedere scholier zich, ondersteund door een enthousiaste en vaardige coach, voorbereiden op dat moeilijke vwo Duits examen. Al onze bijles voor Duits wordt gegeven door bijlescoaches, die allemaal een training hebben moeten doorlopen. Zo kunnen ze uw kind het beste assisteren met een specifieke leerwens. Deze leerwens(en) worden dan ook opgenomen in een persoonlijk leerplan. Op deze manier heeft Online-Bijles.com al vele scholieren kunnen helpen met het leren voor Duits.

Meld uw kind vrijblijvend aan bij Online-Bijles.com

Denkt u dat uw kind baat kan hebben van bijles voor Duits op vwo niveau? Meld uw kind dan vandaag nog vrijblijvend aan voor de beste studiehulp van Nederland. U kunt gemakkelijk uw kind aanmelden door te klikken op de button ‘Geïnteresseerd’. Wij zullen daarna direct aan de slag gaan en zoeken naar een geschikte bijlescoach om uw kind te ondersteunen. Trouwens: Wist u dat u flinke korting krijgt bij afname van méér bijles? Met bijles voor Duits krijgt ieder kind, lekker vanuit huis en met een leuke coach, de beste voorbereiding op het vwo proefwerk. Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u deze mailen naar info@online-bijles.com of u kunt ons bereiken op 06 40 34 40 17. Wij helpen u en uw kind graag verder.

Recente case

Jochem

Lucas (12)

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.