Duits

Bijles voor Duits op het vmbo

Op Duits proefwerken op het vmbo moet veel teksten gelezen worden. Hier moet vervolgens de kern uit gehaald kunnen worden door leerlingen. Helaas komen de teksten op deze proefwerken niet altijd van leuke artikelen of interessante boeken. Duits is een leuke taal, maar al te vaak komen de teksten van gauwe websites en stoffige politieke kranten. Deze leuke taal kan daarom toch erg moeilijk zijn voor ons Nederlanders. Er zitten immers veel valse vrienden in de Duitse taal, en met een beetje bluffen valt iemand ook al gauw door de mand. Veel scholieren op het vmbo vinden Duits daarom ook maar lastig om te lezen en te spreken. Tevens worden er vaak vragen gesteld die maar lastig geformuleerd zijn. Van leerlingen wordt verwacht dat ze zelf kunnen verwoorden wat precies bedoeld wordt met bepaalde zinsneden en wat de mening is van de schrijver. Maar hoe pakt uw kind het lezen van zo’n tekst aan? Hoe ontleedt uw kind een vraag en wat wordt er nu precies gevraagd? En hoe zorgen we ervoor dat iedere leerling op het vmbo weer de motivatie krijgt om actief Duits te leren? Meerdere talen leren is immers zo handig! Om al deze scholieren op het vmbo te helpen met Duits hebben we bij Online-Bijles.com de perfecte oplossing: u raadt het al, bijles voor Duits! Online-Bijles.com biedt de beste digitale studiesteun aan alle scholieren op het vmbo voor Duits – gewoon lekker vanuit huis.

Bijles voor Duits – online én aan huis

Onze bijles voor Duits vindt plaats bij u aan huis of compleet online. Uw kind kan nu ook een Duits Wunderkind worden met de hulp van een persoonlijke online studiecoach. Al onze coaches hebben geleerd om de leerwensen van uw kind op te nemen in hun aanpak. Op deze manier kunnen wij maatwerk garanderen, en bieden we de manier van leren aan die het best bij uw kind past. Uw kind krijgt ook toegang tot ons speciale online leerplatform. Hierop kunnen gemakkelijk en snel leerstof, handige ezelsbruggetjes en leermethodes gedeeld worden. Hierdoor is uw kind gegarandeerd van een unieke leeraanpak en een mooie voldoende voor de komende toetsen. Allen bereit, immer bereit!

Aanmelden bij Online-Bijles.com

Wat kunnen u en uw kind verwachten van de bijles voor Duits van Online-Bijles.com? Ieder kind krijgt een persoonlijke coach met een unieke aanpak. Ook krijgt uw kind toegang tot ons eigen leerplatform om gemakkelijk online leermateriaal te delen en huiswerk te maken. Wilt u weten wat Online-Bijles.com precies kan betekenen voor uw kind? Meld uw kind dan vandaag nog vrijblijvend aan voor de beste online studiehulp. Dat kunt u doen door op de button ‘Geïnteresseerd’ te klikken. Let op: bij afname van méér bijles ontvangt u flinke korting! Heeft u nog andere vragen over onze diensten, tarieven of andere zaken? Dan kunt u ons mailen op info@online-bijles.com of bellen op 06 40 34 40 17. Wij staan u natuurlijk graag te woord.

Recente case

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.