Duits

Bijles voor Duits

De laatste jaren heeft het vak Duits het zwaar te verduren. Veel docenten weten niet goed waar de nadruk moet komen te liggen in de les – “zal ik vandaag vocabulaire behandelen, of toch maar weer naamvallen?”. Veel van de teksten in proefwerken zijn afkomstig uit moeilijke politieke dagbladen en debatten en zijn simpelweg niet leuk, laat staan makkelijk om te lezen. Bij het vak Duits op de havo is het dan ook gebruikelijk dat er misleidende vragen worden gesteld. Hiermee moeten havisten aan kunnen tonen dat ze de achterliggende gedachte van een tekst kunnen begrijpen. Bijzonder eigenlijk, dat leerlingen bewust misleid worden in de vraagstelling van talenvakken terwijl dat ondenkbaar is bij ieder ander vak. Begrijpend lezen is ten slotte het belangrijkste doel van het vak Duits. Dat zorgt ervoor dat veel scholieren met hun handen in het haar zitten zodra ze de bijlage met teksten krijgen op het examen. Kunt u ze ongelijk geven? De Duitse taal zit immers vol met valse vrienden en moeilijke umlauten en vervoegingen. Hoe zorgen we ervoor dat al deze leerlingen op de havo weer die Sonne gaan zien in de Duitse les? Nou, gelukkig is er een goed antwoord op alle bovenstaande vragen: bijles voor Duits van Online-Bijles.com! Met onze bijles voor Duits kan iedereen gemakkelijk vanuit het eigen huis leren voor dat moeilijke havo proefwerk.

Persoonlijke begeleiding, aan huis en online

Onze bijles voor Duits vindt plaats bij u aan huis, of volledig online en is hierdoor lekker gemakkelijk in te plannen, wanneer u en uw kind het uitkomt. Onze bijles voor Duits wordt gegeven door één van onze ervaren en enthousiaste bijlescoaches. Al onze coaches zijn opgeleid op uw kind zo persoonlijk en effectief mogelijk te helpen. Bij aanvang van de eerste bijles wordt er een persoonlijk leerplan gemaakt. Hiermee wordt de vinger precies op de pijnlijke plek gelegd wordt en wordt er geleerd wordt wat nodig is. Zo garanderen wij voor ieder kind de unieke aanpak waar zij het beste bij leren, gevolgd door een mooi rapportcijfer. Uw kind krijgt na aanmelding voor de bijles voor Duits ook een inlogcode voor onze online leeromgeving. Hierop kunnen aantekeningen en andere leerstof gedeeld worden. Zo kan uw kind blijven leren nadat de bijles is afgelopen. Duits is een mooie taal, en iedere scholier op de havo kan met bijles voor Duits lekker vanuit huis weer zin en respect krijgen voor dit leuke vak!

Vrijblijvend aanmelden voor bijles voor Duits van Online-Bijles.com

Heeft u interesse in bijles voor Duits op havo niveau voor uw kind? Dan kunt u uw kind gemakkelijk en vrijblijvend aanmelden middels de button ‘Geïnteresseerd’. Wij zullen direct aan de slag gaan om een bijlescoach te vinden voor uw kind. Met bijles voor Duits op de havo wordt dit vak niet alleen gemakkelijk maar zelfs leuk! Wist u dat u een fikse korting krijgt als u voor méér bijles voor Duits kiest? Heeft u nog vragen over onze diensten, onze bijlescoaches of onze visie op het onderwijs? Dan kunt u gerust uw vragen mailen naar info@online-bijles.com of bellen naar 06 40 34 40 17. Wij zijn u en uw kind graag van dienst.

Recente case

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.