Cito

Bijles voor de Cito

Hoe kan ik nu leren voor zoveel verschillende vakken? Hoe kan ik nu staartdelingen en spellingsregels tegelijkertijd onthouden? Waarom worden er zoveel verschillende dingen van mij verwacht?”

Dit soort vragen hebben veel leerlingen op de basisschool in groep 7 en groep 8. De Cito-toets is dan ook voor velen een obstakel waar ze tegenop zien. Er wordt in een paar dagen tijd ook enorm veel vaardigheden en kennis verwacht van deze jonge mensen. Maar de Cito-toets is geen strenge meting van hoe goed iemand is op school, en een hoog of laag cijfer bepaalt niet of iemand ‘slim’ of ‘dom’ is. Ieder kind is zichzelf, en de Cito-toets is slechts een manier om te bepalen op wat voor soort onderwijs iemand het beste kan floreren. Dat is immers waar het onderwijs voor zou moeten dienen: iemand van een kind tot een zelfstandige jongvolwassene op te laten groeien. Toch zijn er veel kinderen en ouders die alleen maar de lage scores op de Cito- of entreetoets kunnen zien. Dat is jammer, want er gaat vaak ook een hele hoop goed! Toch kan het geen kwaad om een beetje bij te spijkeren voor de Cito-toets. De kennis op de Cito-toets is immers al eens eerder geleerd en een herhaling kan nooit kwaad. Hoe kunnen al die kinderen op de basisschool zich het beste voorbereiden op de Cito-toets? Daar weten we bij Online-Bijles.com het beste antwoord op: bijles voor de cito, natuurlijk! Met bijles voor de Cito kan ieder kind op de basisschool de leerstof voor alle vakken van de Cito-toets goed herhalen.

Snel, leuk en effectief bijspijkeren

Na aanmelding van uw kind kunnen wij al binnen twee dagen een geschikte bijlescoach vinden die uw kind ondersteund bij het leren voor de Cito-toets. Alle bijles voor de cito wordt gegeven door gedreven en ervaren studiecoaches. Iedere bijlescoach heeft een training doorlopen om uw kind zo effectief mogelijk bij te staan, daar waar het nodig is. Onze bijles vindt plaats over het internet, of gewoon één-op-één bij u aan huis. Een speciaal opgesteld leerplan is leidend tijdens de bijles voor de Cito. Zo is ieder kind verzekerd van maatwerk: iets waar wij dan ook in geloven. Heeft uw kind moeite met spelling? Dan wordt daar extra nadruk op gelegd. Ligt rekenen niet meer vers in het geheugen van uw kind? Dan ligt daar de focus op tijdens de bijles voor de Cito. Of heeft uw kind faalangst of moeite met effectief leren voor een vak? Dan houdt onze coach daar rekening mee. Online bijlessen vinden plaats bij u thuis, gewoon achter de computer. of bij u aan huis Hierdoor zijn ze lekker flexibel in te plannen, wanneer u het uitkomt! Voorbereiding op de Cito-toets wordt niet alleen makkelijk, maar ook leuk met een leuke bijlescoach!

Wees slechte cijfers voor, en meld uw kind vandaag nog aan voor bijles voor de Cito!

Kunt uw kind ook een steuntje in de rug gebruiken bij de voorbereiding op de Cito-toets? Dan kunt u middels ons aanmeldformulier uw kind inschrijven voor de beste bijles voor de cito. Wij bieden ook bijles voor bijvoorbeeld spelling en Engels. Wist u dat u méér korting krijgt als u kiest voor een groter pakket aan bijles? Als u nog vragen heeft kunt u die gerust stellen door ons te mailen naar info@online-bijles.com of te bellen naar 06 40 34 40 17. Wij helpen u en uw kind graag verder.

Recente case

Jochem

Lucas (12)

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.