Biologie

Bijles voor Biologie

Biologie: wellicht wel een van de meest moeilijke vakken op de middelbare school. Bijles voor biologie is daarom zeker geen overbodige luxe. Van vwo-leerlingen wordt immers verwacht dat zij op de toets kunnen verklaren wat allerlei lastige biologische fenomenen zijn. Of die fenomenen nu in een mens, dier op plant plaatsvinden: ze moeten het allemaal kennen.  Daar moeten ze dan vervolgens in klare taal hun eigen visie op geven. Maar biologie varieert van alledaagse dingen tot hele moeilijke specifieke zaken! Wat is de laatste keer dat u nadacht over uw eigen spijsvertering in de twaalfvingerige darm? Of dat de hond wel voldoende calcium krijgt in zijn voer? Of dat de planten op het balkon in voedselarme grond staan? Biologie is zo’n groot vak dat veel scholieren met een hoop frustratie de toets weer uitkomen. Dat is best zonde, want biologie is een mooi en interessant vak! De biologen van nu ontdekken immers dagelijks nieuwe fenomenen die we vervolgens in ons eigen leven kunnen gebruiken. Maar hoe zorgen we dat al die leerlingen op het vwo weer de motivatie krijgen om voor biologie te leren? Gelukkig weten we bij Online-Bijles.com wel het antwoord op deze vraag: bijles voor biologie! Onze studiesteun is de beste voorbereiding op dat ene moeilijke proefwerk.

Het succes van Online-Bijles.com

Online-Bijles.com biedt de beste bijles voor biologie omdat al onze bijles volledig persoonlijk is. Dat doen wij met behulp van onze grote groep ervaren en gepassioneerde bijlescoaches. Op deze manier leveren we al meer dan tien jaar de beste studiesteun voor ieder schoolvak. Al onze bijlescoaches zijn getraind om uw kind zo persoonlijk mogelijk te helpen. Dat is ons geheim! Want uw kind krijgt een persoonlijke coach aangewezen die met een unieke aanpak uw kind klaarstoomt voor de komende toets. Aan de hand van een vooraf opgesteld leerplan gaan uw kind en de coach moeilijke fenomenen doornemen en handige leerstrategieën bespreken. De bijles voor biologie vindt plaats over het internet, of gewoon bij u aan huis.Uw kind krijgt ook toegang tot ons speciale online leeromgeving waarin makkelijk aantekeningen en huiswerk gedeeld kunnen worden. Op deze manier kan ook na afloop van de bijles voor biologie nog gewoon doorgeleerd worden. Lekker leren met een leuke en ervaren bijlescoach van Online-Bijles.com is de beste voorbereiding voor biologie.

Vrijblijvend aanmelden voor bijles voor biologie

Denkt u dat uw kind een steuntje in de rug kan gebruiken en baat heeft bij bijles voorbiologie op vwo niveau? Dan kunt u met de ‘Geïnteresseerd’ button uw kind vrijblijvend aanmelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en gaan op zoek naar een geschikte digitale studiecoach voor uw kind. Onze bijles voor biologie is prettig geprijsd, want bij afname van meer bijles krijgt u ook méér voordeel. Heeft u nog vragen over onze diensten, online bijlescoaches of andere zaken? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@online-bijles.com of op 06 40 34 40 17. Wij staan graag tot uw dienst.

Recente case

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Jochem

Lucas (12)

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.