Biologie

Bijles voor biologie op het vmbo

We zijn allemaal dagelijks bezig met biologie, ook al hebben we het niet altijd direct door. Onze cellen groeien, onze plantjes nemen voedingsstoffen op, we gaan slapen aan het eind van de dag en de volgende ochtend maakt ons lichaam ons weer wakker. Simpel toch? De meeste biologische verschijnselen gebeuren immers automatisch. Toch wordt er van scholieren op het vmbo verwacht dat zij wel nèt iets meer kunnen uitleggen! Zo moeten zij op de toets voor biologie in een erg korte tijd de werking van bladgroenkorrels en schimmels uitleggen. In klare, makkelijk te begrijpen taal natuurlijk. Dat is best een lastige taak, want veel biologische verschijnselen zijn enorm veel moeilijker dan ze op het eerste opzicht lijken. Bijles voor biologie is zeker géén overbodige luxe! Wat gebeurt er in de dunne darm, en wat voor functie heeft onze alvleesklier? De vragen op een gemiddelde biologietoets zijn ook erg lastig gesteld – en voor veel scholieren is biologie dan ook een groot obstakel. Hoe kunnen we al deze scholieren op het vmbo helpen met die moeilijke biologische zaken? Daar weten we bij Online-Bijles.com wel raad mee: bijles voor biologie, natuurlijk! Online-Bijles.com biedt de beste bijles voor biologie die veel vmbo scholieren nodig hebben.

Studiesteun, online én aan huis

Met de bijles voor biologie van Online-Bijles.com kan uw kind gemakkelijk vanaf vanuit huis leren voor dat moeilijke vak. Onze bijles vindt aan huis plaats, of volledig over het internet. Uw kind wordt te allen tijde geholpen door een eigen bijlescoach, met wie een grondig leerplan wordt opgesteld. Alle leerwensen van uw kind worden opgenomen in dit leerplan, en zo garanderen wij voor ieder kind een unieke aanpak. Ieder kind is immers uniek en gaat daarom gebaat bij een eigen manier van leren. Leren vanuit huis, ondersteund door een ervaren en leuke bijlescoach: wie wil dat nou niet? Ten slotte krijgt uw kind na aanvang van de eerste bijles voor biologie toegang tot ons digitale bijlesportaal waarop aantekeningen en leerstof gedeeld kan worden. Zo kan uw kind thuis door blijven leren, ook als de bijles voor biologie voorbij is. Biologie wordt op deze manier iets leuks om naar uit te kijken, in plaats van een vervelend lesuur in het schoolrooster. Leuke bijles voor biologie: (Bio)logisch, das toch logisch?

Vrijblijvend aanmelden voor bijles voor biologie van Online-Bijles.com

Denkt u dat uw kind baat kan hebben bij bijles voor biologie op vmbo niveau, gegeven door een enthousiaste en ervaren studiecoach? Wacht dan niet langer en meld uw kind vrijblijvend aan voor de beste digitale voorbereiding op de komende toets. Dat kunt u doen door te klikken op de button ‘Geïnteresseerd’. Let op: u krijgt méér korting als u kiest voor méér bijles. Dat betekent méér bijles voor een voordelige prijs! Heeft u nog vragen over onze diensten, onze studiecoaches of onze visie op het onderwijs? Dan kunt u ons contacteren op info@online-bijles.com of op 06 40 34 40 17. Wij horen graag van u.

Recente case

Luna

Saartje (14)

Saartje zat met een flinke knoop in haar maag. Ze wist nog maar net over te gaan naar 2 havo met een onvoldoende voor Frans. Al die gekke accenten op die woorden, die onmogelijke passé composé… Met tranen in haar ogen probeerde Saartje iedere dag het weer, maar ze kon er geen pain au chocolat van maken. Dit kon absoluut niet doorgaan, want dat zou betekenen dat ze niet met haar vriendinnen door mocht gaan naar de derde. Ze had echter een druk schema met hockeytraining, paardrijles en zelfs een toneelcursus. Tijd voor bijlessen aan huis had ze dus niet echt. Daarom besloot ze samen met haar ouders om online bijlessen te gaan volgen. Die zijn namelijk enorm makkelijk in te plannen voor wanneer het haar uitkwam. Wij brachten Saartje in contact met coach Steven, die een enorme voorliefde voor de Franse taal heeft en deze graag wilde delen met haar. Iedere donderdagavond gaf Steven bijles aan Saartje, en samen hebben ze veertien keer online de fijne kneepjes van deze moeilijke taal doorgenomen. Tot haar grootste blijdschap wist een hele dikke 7,7 te halen voor de laatste toets. Gefeliciteerd Saartje, en natuurlijk de grootste dank aan coach Steven!

Jayden

Violet (14)

Violet komt uit het noorden van Engeland en woonde nog niet zo lang in Nederland. Al haar vakken op het vwo gingen wel goed. Wiskunde volgt in Engeland natuurlijk precies dezelfde regels als hier en ook Frans wordt daar op dezelfde manier gesproken. Toch bleef die lastige Nederlandse taal iets waar ze niet veel wijzer van werd. Scheveningen, grootmoeder en gezelligheid: voor haar klonk het allemaal als een “Duitser met een keelontsteking”. Het duurde dan ook niet lang voordat Violet op school een onvoldoende stond voor Nederlands. Toch lastig, want haar beperkte grip op onze taal belemmerde haar ook in het maken van vrienden buiten school. Gelukkig grepen haar ouders op tijd door Violet in te schrijven voor online bijlessen. Wij schakelden de hulp in van coach Fleur, die Nederlandse Taal en Cultuur studeert. Fleur had binnen een mum van tijd contact met Violet via het internet en samen wisten ze die vreemde Nederlandse taal te ontleden. Violet’s onvoldoende voor Nederlands was nog voor het einde van het jaar weggewerkt en ze had zelfs vriendinnen gemaakt buiten school. Gefeliciteerd, Violet! En onwijs bedankt, coach Fleur.

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.