Biologie

Bijles voor biologie

Op de havo zitten veel leerlingen die biologie maar een lastig vak vinden. Bij het LAKS is het examen scheikunde dan ook een ‘geliefd’ vak voor studenten om over te klagen. Bijles voor biologie is voor al deze studenten zeker geen overbodige luxe. Dat is niet gek, want hoe vaak denkt u na over in welke omstandigheden gist het beste zich voortplant? Of weet u precies in welke mate het menselijk lichaam het giftige arsenicum kan afbreken? Of wat is de laatste keer dat u hebt nagedacht over waarom katten en honden soms gras eten? Er komt zoveel kennis bij biologie kijken dat veel scholieren het begint te duizelen zodra ze met de toets beginnen. Niet moeten leerlingen alleen een hoop fenomenen en moeilijke biologische begrippen uit hun hoofd kennen, ze moeten ook de verbanden hiertussen foutloos en in klare taal kunnen uitleggen. En dat natuurlijk onder een flinke tijdsdruk. Leren voor biologie is een enorme reuzentaak, zeker gezien alle havoleerlingen ook nog moeten leren voor andere vakken. Hoe kunnen we al deze havisten een steuntje in de rug geven zodat ze dit moeilijke vak succesvol kunnen afsluiten aan het eind van het jaar? Bijles voor biologie is het antwoord!

De beste aanvulling op het onderwijs

U leest het goed: bijles voor biologie is waar wij ons bij Online-Bijles.com in specialiseren. Met de diensten van Online-Bijles.com is iedere scholier verzekerd van een voldoende voor komende toetsen voor biologie. Nu kan uw kind lekker vanuit huis biologische fenomenen leren en moeilijke termen tot zich nemen. Onze bijles voor biologie vindt namelijk online plaats, maar ook één-op-één! Waar uw kind ook voor kiest, een eigen bijlescoach kunnen wij garanderen. Al onze coaches zijn door ons getraind om in te spelen op de leerwensen van iedere leerling: zo krijgt uw kind die unieke aanpak die nodig is om biologie succesvol af te sluiten. Al onze bijlessen vinden dan ook plaats aan de hand van een vooraf opgesteld leerplan, waarin de leerdoelen duidelijk in worden opgenomen en uw kind een prettig houvast heeft. Uw kind krijgt ten slotte ook toegang tot ons speciale online leerplatform, waar gemakkelijk aantekeningen en lesstof met de coach gedeeld kan worden. Zo kan het leren doorgaan zodra de bijles klaar is. Handig, toch? Dat lastige vak is met bijles voor biologie niet meer dan een kleine drempel op weg naar een succesvol rapport!

Meld uw kind vandaag nog aan voor bijles voor biologie

Denkt u dat uw kind ook baat kan hebben van (online of aan huis) bijles voor biologie op havo niveau? Dan kunt u uw kind vrijblijvend inschrijven via de button ‘Geïnteresseerd’. Uw kind krijgt dan een persoonlijke coach toegewezen die met uw kind aan de slag gaat. Een leuk feitje: wist u dat u méér korting krijgt wanneer u kiest voor méér bijles voor biologie? Dat is prettig in de portemonnee! Heeft u nog vragen over ons onderwijsaanbod of andere zaken? Neem dan contact met ons op per mail via info@online-bijles.com of bel ons op 06 40 34 40 17. Wij staan u graag te woord.

Recente case

Theo

Noah (16)

Als chillen een olympische sport was, dan zou Noah iedere keer goud winnen. Het liefst zat hij uren op zijn Xbox te spelen of ging hij met zijn vrienden lange tochten maken op de scooter. Voor een zestienjarige is dat natuurlijk hemels, maar u zou hier zich toch zeker zorgen over maken? De ouders van Noah waren zeker niet anders en hun zorgen waren méér dan terecht. Voor scheikunde stond Noah een dikke vette 3,5 – te laag om door te mogen naar 5 havo. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Noah aan coach Milou die zelf scheikunde studeert. Samen gingen ze online aan de slag om dat lastige vak aan te pakken. Covalente bindingen, moleculen en polymeren: allemaal begrippen waar Noah eerst geen flauw idee bij had. Maar na de intensieve bijlessen van Milou zag hij in wat dit nou allemaal betekende, en hij begon het nog interessant te vinden ook. Met mooie cijfers voor zijn laatste twee toetsen wist Noah zijn cijfer op te krikken naar een voldoende en kon hij door naar 5 havo. Nog belangrijker, hij weet nu hoe hij het beste kan leren en hoe hij zichzelf kan motiveren. Goed gedaan, Noah. En natuurlijk hulde aan coach Milou!

Jochem

Lucas (12)

Lucas zat in de brugklas vmbo toen hij tegen moeilijkheden aanliep. Hij stond voor de meeste vakken prima maar zijn zwakke punt lag bij het vak biologie. Veel leerlingen struikelen bij dat vak maar Lucas had er echt veel moeite mee. Hij kon zich niets voorstellen bij die minuscule cellen en bladgroenkorrels vond hij maar een vaag begrip. Wat het leren nog moeilijker maakte was dat Lucas erg moeite had om andere mensen om hulp te vragen. Hij liet leraren niet toe en zijn ouders konden hem helaas ook niet helpen. Daarom schakelden zij de hulp in van online-bijles.com. Wij koppelden Lucas online aan coach Frederique, die erg goed is met leerlingen als Lucas. Samen gingen zij anderhalf uur in de week over het internet met elkaar in gesprek over die moeilijke biologische fenomenen. In zijn vertrouwde omgeving leerde Frederique online Lucas ook met zijn angst om hulp aan anderen te vragen. Hij zal immers nog een lange tijd naar school moeten – en niemand zou er alleen voor moeten gaan. Aan het einde van het jaar had Lucas zijn cijfer weten op te krikken naar een voldoende. Het is nu voor hem ook makkelijker om studiehulp te vragen van anderen. Wij wensen Lucas veel succes met zijn verdere schooltijd en wij bedanken coach Frederique voor haar geweldige inzet!

Tarieven

Hieronder vindt u onze aantrekkelijke tarieven

Bijles

Per losse les
27,50 per les
 • Losse bijles
 • Begeleiding op maat
 • Binnen 48 uur online

Klein

Pakket
27.5
21,- per les
 • 20 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 130,-
 • Binnen 48 uur online

Middel

Pakket
27.5
18,- per les
 • 30 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 285,-
 • 35% Korting
Meest gekozen

Groot

Pakket
27.5
15,- per les
 • 50 lessen
 • Begeleiding op maat
 • U bespaart € 625,-
 • 45% Korting

* Eén les is bij ons 45 minuten

Dit zeggen andere ouders

Trustpilot cijfer

Schrijf uw kind vandaag nog in!

We helpen uw kind graag bij het vinden van de beste bijlescoach. Gegarandeerd een goed eindcijfer en geen stress meer voor de komende toets.

En o ja, u zit natuurlijk nergens aan vast.